• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout

    rozbalit záhlaví
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EVKAR: Nejvic mi vadi ta chaoticnost vsech dokumentu, vety v nich casto nedavaji smysl. Ja nejsem schopen to cist dele, nez par minut. Autor navic zcela odmita reagovat na odkazy jinych vedcu s tim, ze "Ja se s tim zabyvat nebudu, protoze mam pravdu, Vy mi dokazte, ze ji nemam.". A to pomijim takove prkotiny, jako jsou gramaticke chyby (ve "vedecke" praci) a prilozene nadavky do grazlu, hajzlu atd.
    EVKAR
    EVKAR --- ---
    PREVIT: Previte, že dvouveličinový vesmír autora "pohltil" na 30 let, to víme. Jen se zeptám přímo "co ti vadí, právě tobě, na dvouveličinovým vesmíru" ? Nepotřebuji vědecké důvody, které asi neumíš, spíš ty "emoční".
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EVKAR: Nobody knows. Asi ho pohltil dvouvelicinovy vesmir.
    ∞ × 0 = 1
    Cest jeho pamatce!
    EVKAR
    EVKAR --- ---
    Neví tu někdo co se stalo s JOSEFDRUHY ?
    EVKAR
    EVKAR --- ---
    JOSEFDRUHY: Tak jak to je s tím muonem ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY:
    No a ještě k té příponce, už níže předvedené, je tu znova, protože je v ní dodatek :



    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Grázl a podvodník mi napsal dopis, já ho okomentoval a poctivě podal důkazy o jeho podvodu-mistifikaci. ( což on nedělá, naco že ?... aby také poctivě dokazoval "kde mám chybu" : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/i/i_233.doc ; řekl mi na ten web : ha-ha-ha, Vy jste tam jen vyměnil čárky za nečárky... ha-ha a už si myslíte jak jste "našel toho zakopanýho psa"...ha-ha , naco by grázl dokazoval když se může dosyta vyblít urážkami bez dokazování, ... a nabubřele sebejistě do omrzení reprodukuje sám sebe. Sám sebe dokazuje jak se nemýlí a důkazy jsou pro něho výkřiky, že se nemýlí, a..a tím, že tvrdí že se nemýlí, - to jsou jeho dokazy, že se mýlí ten druhý ! a fertig ... )

    Já, na rozdíl od něj, poctivě pracuji, abych ukázal jeho podvody a mistifikace pro LT a dilataci času, viz níže v příponce.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: jen na dokreslení Vaší nadutosti a hnusu nekorektního , dodám ( protože to archívuji ):

    Já slušně vysvětloval svou vizi, své úvahy o hodinách o intervalech o tom co hodiny měří atd....opakuji napsal je slušně, (mám právo na názor, na svobodný názor) ... tuto :
    učiníte gigantický krok když konečně pochopíte a UZNATE, že hodiny-mechanizmus libovolný neměří čas, ale měří intervaly (!), a jen a jen intervaly (!) a jen a jen intervaly... ; čas se nedá ničím jiným určit než pomocí intervalů a..a ty intervaly "tikají-vydávají-ukazují-předvádí" každé hodiny, každý mechanizmus, jiné. Každé hodiny mohou mít jiné "tiky" jiné intervaly a my lidé si některý interval zvolíme a pasujeme ho za interval "jednotkový", a dáme mu "jméno" , např. sekunda

    a...a Vy, grázle smradlavej, ( a určitě za svá "slováčka" mi Vaši věrní mínuskáři dají dalších několik flusanců, mínusů, protože pro ně jsou "k hodnocení" špatná slovíčka, nikoliv Váš hnus, urážení a ponižování !!!!, to oni schvalují ...) jste mě očastoval za názor, za slušněj názor, za dobrej názor o čase, o hodinách o intervalech, atd. ...:
    "s vasi mentalni kapacitou je to z me strany kopani do mrtvoly. !...
    anebo :"tolik k tem halucinacim :-))"
    anebo "akorat ze jste to vy, kdo tu tvrdi, ze hodiny meri intervaly, "
    anebo :"presne. blbosti dokazujete blbostmi. jak jinak taky."
    anebo :"co jste sezral za prasky? :-)"

    a další potupné posměšky v průběhu pouze 8 mi příspěvků za pár hodin. Pochopitelně výroky-výblitky bez podání zásadních důkazů nebo pádných argumentací.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---

    LUBOB:
    LUBOB:
    LUBOB:
    LUBOB:
    LUBOB:
    Dal jsem Vám šanci k slušným debatám...jenže Vy jste hajzl !!!!!!!!!!!!!!!!! ( Zaarchívoval jsem si Vašich několik příspěvků "pěnícího se smradu" !!, co nemá nic cspolečného s lidskostí, který jste vyblil za několik hodin...namísto slušného začátku ... ; k zahájení slušnosti jsem vyzval za půl roku několikrát ... ; jenže Vy jste hajtz co to má v genech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... !!!!!!! ...; najdu Vaše studenty a předám jim ten hnus...jako "vzor" smrada ).

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    GAISAKA: Zabloudím do CannabisCupu jenom občas, a halucinogenům neholduju, ale myslím, že poťapové se tváří při vypečených příležitostech takto : foto níže - což si zaslouží být archivováno jako jedna z perel nyxu...



    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB:
    boze, vy jste blbej jak stoudev. kdo vam & za co dal ten titul inzenyra? fakt me to zajima. dtto...1:1

    tohle neopakujte, to jsem už vyvrátil ve své verzi...
    jak muzete vyvratit konvenci symbolu? debile, kde jsem "vyvracel" konvenci ???? víš vůbec co je konvence ? já nevyvracel "konvenci" ale sestavil jsem koncept logického vysvětlení "proč" je dilatace "vzoreček" souhlasný s verzí Kulhánkovou, kterou používám i já...ale ty kreténe jen urážíš, jaklo první a nejen to já podal důkazy a ty jen debilní nekorektnosti vzdyt vy vubec netusite, o cem je rec. vy jste totalne mimo. důkazy, keréne, kydy umí i uklízečka v metru
    ten vas vytvor, co s nim mavate 8x v jedinem prispevku je takova snuska blbosti, důkazy, kteréne, kydy umí i uklízečka v metru ze vas jeden musi obdivovat, kolik hovadin dokazete nacpat do tak maleho prostoru.bez důkazů jsou to jen a jen urážky, a jako první...já oplácet jak vidím budu ještě v květnu...abych to stihl na plichtu ...

    ale vy jste evidentne na ten skvost pysny. evidentně ! do doby kdy nedorazí - a to odkohokoliv - protidůkazy prestoze jsou to jen temer nesouvisle vpisky do ciziho textu (vase oblibena finta, na vlastni myslenku se takrka nezmuzete), urážíte a bez důkazů ...poctivých a slušných neni tam zadna logicka vazba, Text bez důkazů ...jen kydy jako uklízečka jen placani bud banalit nebo mimo misu. jen urážky bez důkazů...to umí pouze grázl... v textu beze smyslu bez důkazu , jen urážení ...se nedaji hledat chyby.

    uz jsem vam jasne rekl, ze ten vas nesmysl urážky, bez důkazů ... stoji na nepochopeni casu jako veliciny. sám jste definici čas nepodal, takže jen urážení a kydy... nerozumite, co jsou to hodiny. dtto 1:1 , já právě podal sluišné vysvětlení "co jsou hodiny" Vy jen hnusné urážení, namísto vědy...já objasnil své vize o hodinách...Vy jen hnus... nechapete, jak se cas meri. nevite co je to jednotka (etalon). urážení...a bez důkazů...bez poctivé protiargumentace
    nic. jste proste dutej jak plechovka. grázl umí jen to urážení, ale protiargumenty nedokáže, ty poctivé...
    jako korunu vsemu jste v tom vasem elaborate nakonec jen svevolne prohodil carkovane veliciny za necarkovane. ...a to je přesně ten Vás neskutečně nevědecký omyl : to nebylo "pouhé" prohození, to bylo zásadní prohození, a to byl byl ten zakopaný pes, kterého jsem dlouho hledal, to bylo to vysvětlení proč to máte špatně, to bylo to nejpodstatnějčí. To nebyla náhoda ale kumšt "to" objevit. vole, namyšlenej... Tak ukažte vaši lepší verzi, debile, ukažte přesně vědecky "kde" jsem udělal chybu... ?? teď se ukáže, co jste zač !! už předem vím, že jste kretén který nic fdo fyziky neumí, jen kydy !!! to je cely vas dukaz :-)) přehození čárek není umění, ale vysvětlit ho, to už umění je, já podal velmi hluboké vysvětlení "proč"došlo k záměně čárek a proč k ní dojít musí. V tom bylo to kouzlo mého důkazu...a Vy umíte jen flusat, namísto fyziky.

    jestli chcete podat skutecne padny dukaz vasi verze dilatace casu, tak to ukazte na vysvetleni faktu, ze mion urazi za 2.2mikrosekundy vzdalenost 10km. to neumím...musel bych nad tím mnoho dní se namáhat a pak bych možná na to přišel. Vím jen intuitivně to, že laboratorní mion se bude chovat jinak ( u něj jde o poločas rozpadu ... nemýlím-li se ke stanovení délky jeho života ) a jinak se bude chovat mion vzniklý po interakci kosmického záření do molekul vzduchu, a vím jen intuitivně že tu jde o různé pootočení soustav. Já přeci nebudu pro vaše "sladké" oči vysvětlovat tvar hlavy Mimozemšťana podle nalezených koster dinosaurů...; kromtoho já tu vysvětloval voagón a pozorovatele na peróně a nemám tušení zda tyto dvě skutečnosti jsou totožné se vznikem mionu v laboratoři a v atmosféře... klidně to může být úúúúúplně jinak ten důvod proč má mion atmosférický jiný rozpadový čas ( anebo proč má jiný rudý posuv, anebo proč jsou krátery na Měsíci kulaté i ze strany od Země, když mezi Zemí a Měsícem padat meteorit na Měsíc nemohl na něj kolmo...atd. atd. Já nejsem vševěd... )
    good luck, somnambule :-)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Zabloudím sem jenom občas, a fyzice neholduju, ale myslím, že výrok "já své vize dokazuji pootočením soustav" si zaslouží být archivován jako jedna z perel nyxu...
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: akorat ze jste to vy, kdo tu tvrdi, ze hodiny meri intervaly, & ze interval=sekunda.

    pokud se dohodneme, co je to sekunda, tak ji pak nemuzeme merit. takze se uz proberte :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: cotace :" ucinite giganticky krok vpred, kdyz konecne pochopite & uznate, ze hodiny meri cas, nikoliv sekundu. stejne jako pasmo meri vzdalenost, nikoliv metr."

    REAKce : Jste neskutečný demagog, což je jen jiná strana mince nekorektnosti : |Víte co je to kausalita ? Ne !!! Kausalita je : "nejdříne" x "pak" , nejdříve A, pak B, a nejde to naopak. Nejdříve !!!!!!! si musíme vyrobit pásmo, což je jen násobek těch intervalů, což je sled intervalů, a pak !!!!!!! můžeme měřit vzdálenost, a...a nejde to naopak... jak tu podvodně tvrdíte že to tvrdím já : nemůežme určit vzdálenost a pak z ní odvozovat "tvořit-vyrábět" intervaly...., ze "vzdálenosti" se intervaly ( jako je metr ) udělat nedají. Intervaly NEJDRIVE !!!!!! a vzdálenost PAK, podle nich PAK !!!!!, to je kausalita, LUBOBe, "nejdříve a..a pak", nikoliv obráceně.

    S tím časem to bylo nemlich to samé, přesně obráceně jak tvrdíte Vy.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    co kdybychom toho, josefedrahy, nechali?
    nechte uz me na pokoji & ja si nebudu vsimat vas. uz vam to nabizim potreti.

    s vasi mentalni kapacitou je to z me strany kopani do mrtvoly.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: ani slovo 'merit' nechapete :-))
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    a tvrdíte o své neomylnosti, že je božská

    tolik k tem halucinacim :-))
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: citace :"ucinite giganticky krok vpred, kdyz konecne pochopite & uznate, ze hodiny meri cas, nikoliv sekundu. "

    Reakce : učiníte gigantický krok když konečně pochopíte a UZNATE, že hodiny-mechanizmus libovolný neměří čas, ale měří intervaly (!), a jen a jen intervaly (!) a jen a jen intervaly... ; čas se nedá ničím jiným určit než pomocí intervalů a..a ty intervaly "tikají-vydávají-ukazují-předvádí" každé hodiny, každý mechanizmus, jiné. Každé hodiny mohou mít jiné "tiky" jiné intervaly a my lidé si některý interval zvolíme a pasujeme ho za interval "jednotkový", a dáme mu "jméno" , např. sekunda a z ní odvodíme minuty, hodiny a roky ... atd. Hodiny tedy neměří čas, ale intervaly času. Bez intervalů nelze "měřit" čas...

    Vy smrdíte a akorád činíte gigantické kroky "vzad", tím jak kydáte na druhé špínu .... a tvrdíte o své neomylnosti, že je božská ( mínuskáři Vám dají lízátko, deset lízátek denně ! )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    já své vize dokazuji pootáčením soustav…
    presne. blbosti dokazujete blbostmi. jak jinak taky.

    ruzovy slon poleti nadsvetelnou rychlosti, protoze ma pootocenou soustavu.
    1+1=3, kvuli pootoceni soustav.
    sedumdesat kilo strom do pisku karkulka, ukrojeny interval, klidovany do pasu, protoze pootoceni soustav.

    dokazte mi prisne vedecky, ze se mylim. dokud mi to nevyvratite, tak mam pravdu. & vy jste nekorektni grazl. :-))
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    neměří sekundu, jak mi podsouváte ( máte halucinace ) měří intervaly


    ale jdete, blazinku. vzdyt to sam pisete : prakticky měří interval času ( interval = „tik“ = sekunda ) pro zvolený děj.

    co jste sezral za prasky? :-)

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: dokončení codpovědi :


    rozřešil jsem to http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/i/i_233.doc
    rozresil? ha ha ha. k tomu byste musel uz konecne pochopit, co je to velicina, jeji jednotka & jak se meri. debile…já tě nevyzval aby si soudil zda jsem za 32 let pochopil či nepochopil „co je veličina a co jednotka“ já tě vyzval aby si podal protidůkaz k předloze, a proto tě oslovuji „debile“ kdo ti dal právo soudit zda jsem „pochopil či nepochopil“ veličinu a jednotku ?? dodej důkazy-protidůkazy k mé předloze kterou já vypracoval proti tvému tvrzení. Pokud ti dal Bůh nebo nějaký „adbůh soudit to že já nepochopil veličinu a jednotku, pak si měl povinnost sdělit své neomylné výroky o tom „co to je“ aby to soudili ti třetí !!! Já už 100x podal svůj názor „co je veličina a jednotka“ ovšem ty nikdy, tak proč ta nekorektnost, grá*** ?
    hned v uvodu pisete nehorazny nesmysl A [hodiny] prakticky měří interval času ( interval = „tik“ = sekunda ) pro zvolený děj.

    neni divu, ze se v tom tak placate. pokud hodláte urážet „jako první“ pak ovšem si zaděláváte na oplácení, to je totálně logické. Kromtoho pokud hodláte vykřikovat „soudy“ o nehorázných nesmyslech, které já poblouzněnec přednáším, pak máte – grázle – povinnost také sdělit „co poblouzněné nesmysly nejsou“, tj. dokázat opak, že hodiny neměří intervaly času, jak tu vyřváváte, se snažíte vykřikovat své posměšky. Dokazujte a nevyřvávejte, grázle !
    mate popletene ty nejzakladnejsi pojmy & z tohohle zmatku pak budujete zmatkykvadrat. opět namísto slušnosti, provokujete…jste darebák a to nepochyný , byl jste a budete


    ucinite giganticky krok vpred, kdyz konecne pochopite & uznate, ze hodiny meri cas, nikoliv sekundu. debile, debile, debile…hodiny neměří sekundu, jak mi podsouváte ( máte halucinace ) měří intervaly !!!!!, a to různé, a intervaly i takové, které si sami můžeme stanovit ; a my si stanovíme (!) interval, např. za jednotku interval = sekundu, „jako interval“, kterým pak poměřujeme jiné intervaly a úseky, a dobu a "čas", což je úsek časový do něhož se vejde jistý počet intervalů !!!!! atd. Sekunda je zvolený interval !, a nazvaný jako „jednotka“- debile !!! Hodiny tedy bez měření intervalů vlastně neměří "nic"
    stejne jako pasmo meri vzdalenost, nikoliv metr. debile, naopak... a pásmo ??? co to je ? pásmo je "namalovaná" posloupnost intervalů – těch, co jsme si zvolili - na „pásu“ čehokoli co použijeme pásmem; samozřejmě měříme „vzdálenost“ - úsek - en-intervalů ..., ale tu -vzdálenost- ohodnotíme-vyhodnotíme pomocí počtu intervalů !!!, debile !!!! - - - dtto čas...

    kdyz uz, tak hodiny sekundy (presne definovane) odpocitavaji. ne meri. kreténe…kde si to vzal ? že bych řekl spor o to zda hodiny sekundy=intervaly odpočítávají či měří ?? Hodiny neodpočítávají žádné sekundy, hodiny jsou mechanizmem "tiků" nezávislé na člověku, hodiny-mechanizmus fyzikální, pokud takový je, a my o něm víme, tak ty „odtíkávají“ intervaly, nééé čas, ale intervaly časové !!!! a to intervaly „své“ , nějaké, nezávisle na intervalech, které si přejeme my. My si zvolíme intervaly, ty si označíme názvem, např. sekunda, a pomocí těchto intervalů našich „kalibrujeme“ intervaly jiné, které vydává např. prvek cesium … debile, vsouváš mi do pusy to, co jsem nikdy neřekl, ale to aby si sám řekl co máš říkat, to neděláš.


    na vzorci t'(na rakete)=t(doma)*√(1-v2/c2) trvam. tak si trvej…já tě znásilňovat nebudu. Já jsem napsal lepší vysvětlení dilatace a ty si tvrď co chceš, např. svým žákům. Pokud chceš mou vizi porazit, musíš to dělat K O R E K T E !!!! ; když ne, tak je to tvoje věc. Korektnost/nekorektnost ponecháme na soudu jiným lidem.
    ten vas nedava smysl. takové tvrzení je nehorázná nekorektnost, protože pokud ho vyblijež z držky, musíš ho i dokazovat…nedokazuješ-li, a tvrdíš, tak si nekorektní darebák !

    ale pokud vas to zajima, tak i s vasim spatnym vzorcem v zadnem pripade neplati, ze pri brzdenem pohybu se dilatace chova opacne nez pri pohybu urychlenem. o tom dnes nebyla řeč..., i tak výroky se musí dokazovat !, bez dokazování jsou to kydy !!!!!; já své výroky dokazoval a to co nejlépe umím ! Pokud je to špatně, nemáš právo na „kydy“, ale na protidůkazy !!!
    cili vase poukazovani na muj 'spatny' vzorec pri vysvetleni paradoxu dvojcat nevede naprosto nikam. ten vzorec, ten dnes citovaný, nebyl na paradox dvojčat, ten byl na dilataci času, takže zase lži a kydy a podvody a nekorektnosti…. Paradox dvojčat, tj. že při brždění dilatace je opačná, je spoč č. 2 a ten mohu rozřešit vlastní poctivou prací později,...nejdříve se vyjádřete k LT a k dilataci, bud omluva, nebo lepší protidůkazy k mé práci http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/i/i_233.doc


    & znovu vam pripomenu ten z nejtvrdsich dukazu, ktery mame k dispozici : miony. muzete se stavet na hlavu, není nutné abych stavě si hlavu, mě stačí když vím, že dilatace času v laboratorních podmínkách je „jiné pootočení“ soustav než mion vzniklý v atmosféře po nárazu kosmické částice, který má jinak pootočenou soustavu než laboratorní mion. To navrhuji, to ukazuji, a Vy si můžete políbit pr*** pokud nemáte poctivé fyzikálně-matematické protidůlkazy .. Vy máte jen smradlavé kydy a nekorektnosti, těch máte v každé větě několik…co otevřete hubu, to nekorektnost.
    ale muj pristup jejich chovani v atmosfere dokonale vysvetluje. vas ani nahodou. dokažte to co říkáte, já své vize dokazuji pootáčením soustav…
    takze co? takže *******
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam