• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEPotraviny - kvalita, srovnání, zkušenosti
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    QUORRA:
    Jo zmrzka je super, ale tloustne se z ní :-))) i z té vodové (je děsně narvaná vysoce stravitelným cukrem) to už raději nějakou smetanovou, ve které je i trocha tuku a tělo si z ní vezme trochu víc než když člověk sní pytlík bonbonů (byť naředěných vodou a zmražených)
    SITH
    SITH --- ---
    VIR_KENNY: tak "obrovsky prodeje" je věc spekulativní, protože co přijde obrovské tobě, přijde někomu jako malé. Nebo nevím, co jsi tím chtěl jako básník říct
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    to je zvlastni, treba tabulky prodeje Mroze, rusky zmrzliny, ruznejch prave tech vodovejch je pomerne obrovsky a nekde jinde... ale co zmuze proti jasnymu kazani ekonomu clovek co roky koukal na vysledky vyroby i prodeje?
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SITH: Ehm, já jsem napsala "lidy"...takže není za co se omlouvat :d.
    SITH
    SITH --- ---
    QUORRA: ježiš, těch překlepů, co tam mám. Měl bych psát pomaleji :))

docela zajímavý článek je tady
    http://ekonomika.idnes.cz/ekonomika.aspx?c=A010806_130553_ekonomika_ven

PS: Neberte moc vážně výsledky průzkumů prodejců, ti moc rádi zkreslují kvůli hospodaření
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SITH: Tak toje zajímavé....já jsem sice zmrzlinofil, takže ji fakt jím neustále, někdy zbodnu půlku vaničky místo normálního jídla a tak...ale myslela jsem, že zmrzliny obecně jsoudost oblíbené. Díky za osvětlení :). Lidy, jezte zmrzlinu, je super!
    SITH
    SITH --- ---
    QUORRA: protože trh se zrmzlinou není v ČR nikterak rozvinut. Dost silně zaostáváme za západní evropou a když už máme na zmrzlinu chut, dáme přednost kopečkové z cukrárně při cestě z práce, než balené do mrazáků. Ten trh není velkej, není zajímavý a tak si většina výrobců najde ten střed, vyrobí nějaký jakýsi patvar a ten pak po malých kusech prodává
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Nějak nechápu, proč by se měla zmrzlina kupovat jenom 2 měsíce v roce. Nanuky a zmrzliny "do ruky" chápu, ale vaničkové zmrzliny se snad dají jíst celý rok. Já bych ocenila větší nabídku sorbetů a vodových zmrzlin, neznám nic hnusnějšího než jahodovou se smetanou.
    SITH
    SITH --- ---
    Chodská pomazánka s lososem a olivami obsahovala sledě a máslo – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/275557-chodska-pomazanka-s-lososem-a-olivami-obsahovala-slede-a-maslo.html
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    VIR_KENNY:
    SITH: chlapi, nelejte to pivo z oken, podivejte se jak vypadam...
    SITH
    SITH --- ---
    VIR_KENNY: a ten smajlík tam jsi viděl a tu lehkou nadsázku jsi tam taky viděl?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    SITH: tak po tehle reakci si myslim, ze jsi jen kupcik, prirucni v nejaky distribuci, protoze manager s pristupem k tabulkam prodeje by tuhle picovinu nikdy rict nemohl.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    TESSS: to uz spise z kaucuku :-)
    TESSS
    TESSS --- ---
    SITH: ze Spolany?
    SITH
    SITH --- ---
    THE_MIRACLE: tak to je už marketing a volba daného týmu, jak se rozhodne značku propagovat. Rostliný původ zaručuje dodavatel oleje, that´s it. Každopádně mě rama chutná a sám jí kupuju od té doby, co jsem tam pracoval :)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    SITH: myslim, ze to je fuk... to jejich prirovnani mi pripada podobne jako kdybych rekl, ze trabant je nemeckeho puvodu. Podobne jako Mercedes. Samozrejme prehanim, dokonce si vubec nemyslim, ze je rama spatna (i kdyz maslo je maslo), ale to evidentne manipulacni prirovnani me vzdy rozesmeje.
    SITH
    SITH --- ---
    THE_MIRACLE: do Ramy se dává olej z ČR, zkusím si vzpomenout od koho to bylo ...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    NTR23: no já to myslel jako narážku na poslední reklamu na Ramu, kde praví, že rama je tuk rostlinného původu podobně jako například olivový olej. Protože holt olivový olej = zdraví, tak se to přirovnání hodí.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    THE_MIRACLE: asi je to dietnější než smetana. Tak mají napsat jaký konkrétní tuk tam je. Pod slovem rostlinný mám zafixován ten nejlevnější z řepky co se dává do benzínu.

doma disponuji jen ořechovým, olivovým a kokosovým.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Co blázníte? Tuky rostlinného původu jsou přeci stejné jako například olivový olej :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam