• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    TREZKA: super.
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    tady hlásim že klubu cross začlo opět divadlo pro děti ... http://www.crossclub.cz/cs/program/2347-divadlo-pro-deti-oblikacka/
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Já doplňuju http://www.choco-cafe.cz/
    Jejich dětský koutek je jen stoleček s židlí, pastelky, bedna s plyšákama...židle na krmení dětí chybí....
    Ale maj super čokoládu to jo :D
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    EVIANAIVE: tak na Kroužcích se platí za dítě 30,- a podle mně je to časově neomezený. akorát jsi v kavárně a sem tam si něco musíš dát.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    SPIRALOID: mne ta cena prijde taky prehnana, jak dlouho tam s ditetem vydrzis? Max. 2 hodiny. A platit 65/h mne prijde prilis.
    HEST
    HEST --- ---
    TETA_JELENA: Monkeys Gym mě taky šokoval, čekala jsem kde se usídlejí..bohužel..pro mne daleko a cena odporná...ale věřím, že se uživí..
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    SPIRALOID: tak nevim, jaky ma praha pomery, ale za ty dva roky uz jsem par heren a hernicek prosla, ale 130 pripada dost. asi tak, jako si myslim, ze je dost, kdyz tenkrat zdrazili krouzky na vltave, kde pak chteli nehoraznou palku i za blbou zmrzlinu. ja si nejak ted uvedomuju, ze zuzi ma sice rada deti, ale vic nez anonymitu v ruznych koutcich, ma radsi blbnuti s jednou ci vice "kamaradkami" v nejakem domacim prostredi. ale mozna se mi to jenom zda. a je jasny, ze 9 mesicu je jeste malicko.
    kazdopadne sem se nedavno byla podivat na Harfe na otviraci tyden MOnkeys gym, cviceni pro deti. Zuzi chodi cvicit za 70kc za hodku a tak jsem malem upadla, kdyz mi rekla, ze chteji 270kc!!! za hodinu. slecna mi rekla, ze maji super moderni vybaveni, ktery jinde nemaji.
    no jo, u nas v Knofliku mame uplne to samy vybaveni, jen neni novy a deti sitady jednu cast cviceni hraji napr. s tim,z e nosi kastany mamince do misticky, plastovy zlutty vajicka z kinder vajicek do plat od vajicek atd. coz mi prijde hezky, ale v takovych monkeys gymech asi berou vic v potaz tu "nalestenost".....
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    TETA_JELENA: tak chodit tam porad asi ne. ja vsup neplatila, syn ma 9m. jinak rada stridam mista, obcas zajdu do male herny jindy zkusim vetsi. a na prazske pomery to neni zas tak moc, v pripade ze tam nejdes na chvilku.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    SPIRALOID: ty vado, 130kc....ja nevim, nejak mi mozna prijdou ty ceny vysoky, i kdyz chapu, ze se to vybaveni rychle nici, najem...atd. ale kdyz by clovek v zime mel jit do takovyho koutku 2x tydne, taks se mu to prodrazi, coz?
    nekdy je lepsi se domluvit a 2x tydne neco usporadat u nekoho, kdo ma vetsi byt....ale pak zase to uklizeni:))).
    deti nemusi mit spostu hracek, aby se dobre bavili. alespon ne ty maly.
    my chodime v zime sem tam do bambule, tam to stoji kolem 20 na hodinu (vic jak 2 hodky tam clovek stejne neni). kaficko si tam nedam, ale prectu si knizku a hracek je tam spousty...
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    nedavno tu nekdo hazel odkaz na detsky svet letna http://www.detskysvetletna.cz/
    https://www.facebook.com/DetskySvetLetna
    vcera jsme tam byli a bylo to moc fajn. deti do jednoho roka maji vstup zdama, deti nad 1 rok 130,- (za kazde dalsi dite 65,- Kc) a doprovod zdarma.
    kafe maji dobre i dortiky. free wifi
    ZRK
    ZRK --- ---
    Lefík doplněn. Docela mě to taky zlákalo, hned, jak to půjde, zajdu. Už jsem o tom uvažovala i dříve, celkem často chodíme okolo:)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ANICHQA: tvoje dítě už chodí venku? znamená to: ať tam klidně chodí bosa, jen ne v zabahněnejch botách :) .. ono ji to sundavání (snad, jako ty moje) přejde ,-)
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    SEVERINE: muzete mi nekdo vysvetlit, co to znamena, ze se v tom lefikovi chodi v backurkach, moje dite si vytrvale vsechno z nohou sundava vcetne ponozek...
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ECLECTICA: je tam i kouteček pro kojence .. ale od roka je zábava jistá - aspoň teda pro děti, co maj raděj pohyb než sezení nad knihou + zvlášť když je venku nevlídno - písek, dvě herny na patrech, houpačky (jo tramplolína a ta hala s odrážedlama pro ně není, ale to je to jediný)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Chodíte někdo do toho Lefíku? Jak malé děti z toho můžou mít užitek?
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ZRK: tak to tam dej s nějakým NE, špatný, nebo něčím podobným před tím ,-) - podle mě i tohle je užitečný info, ať tam někdo zbytečně nechodí znova ..
    ZRK
    ZRK --- ---
    RACHEL: Tak děkujem za upozornění;)
    Jen teď nevím...mám to taky dávat na nástěnku? Nebo tam prostě budem dávat jen ty dobrý?
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    tak jsem včera googlila nějakou restauraci/kavárnu s dětským koutkem v centru, abych mohla jít s kamarádkou na kafe.

    varování - Café Therapy ve Školské ulici na Praze 1 sice dětský koutek má, ale ten má svá nejlepší léta dávno za sebou! na netu se uvádí: hezky vybavený, skluzavka... tak to tam rozhodně není.
    Restaurace vstřícné k maminkám (Portál hlavního města Prahy)
    http://www.praha.eu/jnp/cz/home/zivot_v_praze/praha_bezbarierova/maminky/maminkam_pratelske_restaurace.html

    teď tam jsou dva malé stolečky, u každého jedna židle a počmárané omalovánky - a asi tři pastelky, co píšou a nejsou zlomené. toť vše. jo a jeden oslintanej malej plyšák. takže malýho to bavilo pět minut. jsou tam asi tři jídelní stoličky, když byste chtěli prcka nakrmit.tím to končí. jo a sice je tato část nekuřácká, ale do kuřácké byly otevřené široké dveře, takže to tam taky smrdělo :(
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZRK: já mám bohužel omezené vycházky na neschopence právě na tuhle dobu, no... ale už potřebuju někam vypadnout taky, tak třeba jindy, na Letnou jedem zas v pondělí, tuším...
    ZRK
    ZRK --- ---
    RENFRI: To jsme akorát na plavču, jinak bych vás ráda viděla zas...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    někdo něco zítra odpoledne 15.00-17.00 ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam