SPIRALOID: tak nevim, jaky ma praha pomery, ale za ty dva roky uz jsem par heren a hernicek prosla, ale 130 pripada dost. asi tak, jako si myslim, ze je dost, kdyz tenkrat zdrazili krouzky na vltave, kde pak chteli nehoraznou palku i za blbou zmrzlinu. ja si nejak ted uvedomuju, ze zuzi ma sice rada deti, ale vic nez anonymitu v ruznych koutcich, ma radsi blbnuti s jednou ci vice "kamaradkami" v nejakem domacim prostredi. ale mozna se mi to jenom zda. a je jasny, ze 9 mesicu je jeste malicko.
kazdopadne sem se nedavno byla podivat na Harfe na otviraci tyden MOnkeys gym, cviceni pro deti. Zuzi chodi cvicit za 70kc za hodku a tak jsem malem upadla, kdyz mi rekla, ze chteji 270kc!!! za hodinu. slecna mi rekla, ze maji super moderni vybaveni, ktery jinde nemaji.
no jo, u nas v Knofliku mame uplne to samy vybaveni, jen neni novy a deti sitady jednu cast cviceni hraji napr. s tim,z e nosi kastany mamince do misticky, plastovy zlutty vajicka z kinder vajicek do plat od vajicek atd. coz mi prijde hezky, ale v takovych monkeys gymech asi berou vic v potaz tu "nalestenost".....