• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    VERONIKA22: já mám 2 děti, který se mnou od doby, co začaly lézt (teda v 10 měsících s přehledem .. starší s tím přestal někdy před 3 rokem), hrály v knihovně moc legrační hru (pro ně) - prostě se pokusily vystěhovat maximální množství knih z regálů v co nejkratším možným čase (za vlastního hurónského smíchu) - pokud jsem je zrovna nedržela vzpírající se v náručí .. takže je pro mě tahle představa, o který mluvíš, něco podobnýho stavu nirvány ... jinak jo, jsou knihovny (ta mariánským náměstí a u Anděla třeba), který maj vyloženě zařízenej dětskej koutek - a v něm si děti můžou dělat (skoro) co chtěj .. ale není ohrazenej, takže to v našem případě vždycky (po jistém čase) vedlo k výše zmíněné hře.
    KRKA
    KRKA --- ---
    ECLECTICA: to je taky varianta vlastne :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KRKA: a to moje by se podívalo, hezky jednu po druhé by je vytahalo z regálů a hodilo na zem :D
    CHANA
    CHANA --- ---
    VERONIKA22: já jsem takhle s dcerou do knihovny chodila a bylo to moc fajn. U nás je dětské oddělení oddělené od oddělení pro dospělé, takže hlasité čtení nikomu nevadilo
    KRKA
    KRKA --- ---
    VERONIKA22: mozna spis pro starsi dite ne? Uz vidim moje dite jak zboura celou knihovnu a pritom na knizku se ani nepodiva :DDD
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    tak tu přemýšlím kam proboha chodit za takto pošmourného počasí a napadlo mě, že když má člověk děti rozumného smýšlení třeba 1,5 roku a víc tak by vlastně šlo 1-2hod trávit v knihovně. není nutné si knížky vypůjčovat domů a jen si tam ( v teple ) prostě sednou a listovat, listovat a listovat :o)
    musim to vyzkoušet. to trajdání venku bez svítícího sluníčka není zrovna moji zálibou :o/
    PETATA
    PETATA --- ---
    Tady mají dětský koutek přes půlku kavárny http://www.babycafe4u.cz/
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    TREZKA: super.
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    tady hlásim že klubu cross začlo opět divadlo pro děti ... http://www.crossclub.cz/cs/program/2347-divadlo-pro-deti-oblikacka/
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Já doplňuju http://www.choco-cafe.cz/
    Jejich dětský koutek je jen stoleček s židlí, pastelky, bedna s plyšákama...židle na krmení dětí chybí....
    Ale maj super čokoládu to jo :D
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    EVIANAIVE: tak na Kroužcích se platí za dítě 30,- a podle mně je to časově neomezený. akorát jsi v kavárně a sem tam si něco musíš dát.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    SPIRALOID: mne ta cena prijde taky prehnana, jak dlouho tam s ditetem vydrzis? Max. 2 hodiny. A platit 65/h mne prijde prilis.
    HEST
    HEST --- ---
    TETA_JELENA: Monkeys Gym mě taky šokoval, čekala jsem kde se usídlejí..bohužel..pro mne daleko a cena odporná...ale věřím, že se uživí..
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    SPIRALOID: tak nevim, jaky ma praha pomery, ale za ty dva roky uz jsem par heren a hernicek prosla, ale 130 pripada dost. asi tak, jako si myslim, ze je dost, kdyz tenkrat zdrazili krouzky na vltave, kde pak chteli nehoraznou palku i za blbou zmrzlinu. ja si nejak ted uvedomuju, ze zuzi ma sice rada deti, ale vic nez anonymitu v ruznych koutcich, ma radsi blbnuti s jednou ci vice "kamaradkami" v nejakem domacim prostredi. ale mozna se mi to jenom zda. a je jasny, ze 9 mesicu je jeste malicko.
    kazdopadne sem se nedavno byla podivat na Harfe na otviraci tyden MOnkeys gym, cviceni pro deti. Zuzi chodi cvicit za 70kc za hodku a tak jsem malem upadla, kdyz mi rekla, ze chteji 270kc!!! za hodinu. slecna mi rekla, ze maji super moderni vybaveni, ktery jinde nemaji.
    no jo, u nas v Knofliku mame uplne to samy vybaveni, jen neni novy a deti sitady jednu cast cviceni hraji napr. s tim,z e nosi kastany mamince do misticky, plastovy zlutty vajicka z kinder vajicek do plat od vajicek atd. coz mi prijde hezky, ale v takovych monkeys gymech asi berou vic v potaz tu "nalestenost".....
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    TETA_JELENA: tak chodit tam porad asi ne. ja vsup neplatila, syn ma 9m. jinak rada stridam mista, obcas zajdu do male herny jindy zkusim vetsi. a na prazske pomery to neni zas tak moc, v pripade ze tam nejdes na chvilku.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    SPIRALOID: ty vado, 130kc....ja nevim, nejak mi mozna prijdou ty ceny vysoky, i kdyz chapu, ze se to vybaveni rychle nici, najem...atd. ale kdyz by clovek v zime mel jit do takovyho koutku 2x tydne, taks se mu to prodrazi, coz?
    nekdy je lepsi se domluvit a 2x tydne neco usporadat u nekoho, kdo ma vetsi byt....ale pak zase to uklizeni:))).
    deti nemusi mit spostu hracek, aby se dobre bavili. alespon ne ty maly.
    my chodime v zime sem tam do bambule, tam to stoji kolem 20 na hodinu (vic jak 2 hodky tam clovek stejne neni). kaficko si tam nedam, ale prectu si knizku a hracek je tam spousty...
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    nedavno tu nekdo hazel odkaz na detsky svet letna http://www.detskysvetletna.cz/
    https://www.facebook.com/DetskySvetLetna
    vcera jsme tam byli a bylo to moc fajn. deti do jednoho roka maji vstup zdama, deti nad 1 rok 130,- (za kazde dalsi dite 65,- Kc) a doprovod zdarma.
    kafe maji dobre i dortiky. free wifi
    ZRK
    ZRK --- ---
    Lefík doplněn. Docela mě to taky zlákalo, hned, jak to půjde, zajdu. Už jsem o tom uvažovala i dříve, celkem často chodíme okolo:)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ANICHQA: tvoje dítě už chodí venku? znamená to: ať tam klidně chodí bosa, jen ne v zabahněnejch botách :) .. ono ji to sundavání (snad, jako ty moje) přejde ,-)
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    SEVERINE: muzete mi nekdo vysvetlit, co to znamena, ze se v tom lefikovi chodi v backurkach, moje dite si vytrvale vsechno z nohou sundava vcetne ponozek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam