• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    HEST
    HEST --- ---
    PETATA: Já jsem chodila na Strollering loňský rok od ledna cca do léta, dokud ti moji ještě vydrželi v kočárku a super. JInak na ty závody doražte, loni jsem taky byla a byla to psina, letos tam budeme určitě taky.
    PETATA
    PETATA --- ---
    Když už je tu řeč o strolleringu, chodíte někdo na ty lekce? Jak se vám to líbí?
    ZRK
    ZRK --- ---
    Srdečně vás všechny zvu sem: http://www.strollering.cz/zavody-kocarku/zavody-2013/
    Loni jsem byla a byla to sranda, doufám, že bude přát počasí a zahájíme si tak "venčecí sezonu" i my! ;)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Tak jsme včera vyzkoušeli restauraci Maják ve Stodůlkách ( dle nástěnky ) a můžu říct, že koutek velmi slušný tím co ta místnost nabízí, ale jinak jsem padala do mdlob z těch cen: černý čaj 45kč, zákusek od 70-90kč. Jinak dětské menu tam mají ,ač je to stejně asi pro děti vyššího věku. dětskou pizzu mé 2leté dítě stejně neukouše a jahodové knedlíky v oblibě nemá.

    P.S. hned vedle je soukromá školka mcmasinka.cz
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    RACHEL: zejtra jdem na colosea na Ovocňáku, vyfotim, dodám reference.)
    Pizza Coloseum
    http://www.pizzacoloseum.cz/cz//restaurace/palac_myslbek/aktualita/detske_coloseum
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    dnes jsem byla v babycafe v repich a prijde mi, ze tam maj min veci pro batolaky. ohradka pro mini, v tom par veci, pak kuchynka, jedno auto chodici s rozbitejma koleckama a balonky atd a schody.. minule mi tam toho prislo vic. takle covek stoji porad okolo schodu... pac to je nejvetsi zabava a jeste to neumi poradne.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    RENFRI: Jé, to vypadá super. Zatím to pro nás asi není aktuální, ale časem se určitě hodit bude. Ještě že jsem ten odkaz rozklikla. Já už si automaticky říkám "to ani nemá cenu, to bude stejně zas Praha" a ono to Brno :-) Díky.
    ZRK
    ZRK --- ---
    EVIANAIVE: my taky ne, viděla bych to klidně na sobotu (ale je mi to v podstatě jedno), rozhodně po obědě až. Takže dejme tomu ve tři tam...
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZRK: na Zličíně
    ZRK
    ZRK --- ---
    My se s Maxem chystáme o víkendu navštívit Ikeu, jen tak to tam projít a koupit bezpečnostní pásky na nábytek a jinak pak do koutku. Nepřidá se někdo? ;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dnes opět po 14.hodině budeme s Toníkem v Človíčkově:-)
    PETATA
    PETATA --- ---
    NIENNA: Kocarky se parkuji vevnitr ve spodnim patre, zeshora je na ne videt, kdyz se naklonis pres zabradli :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    PETATA: Díky...a jak s kočárkem? Dostanu se s ním i do patra?
    PETATA
    PETATA --- ---
    NIENNA: Pokud se nezmenily podminky, tak 30 kc od roka. Takze se vas to netyka. Myslim, ze se tam Lenicka vyradi. Podivej se na stranky a v menu do "kavarny". Jsou to takove dva "bazenky", v jednom balonky, ve druhem hracky, ruzni houpaci kone a jine potvory atd. To je horni patro. Ve spodnim nejake drevene prolezacky, skluzavka, balonky. Snad to bude videt v galerii, jestli nejakou maji...
    Co se tyka dopravy, tramvaji do zastavky Nadrazi Branik a od tramvaje je to ani ne minutu bezbarierove. Stoji to opravdu primo u toho (resp nad tim)

    Galerie | Kroužky na Vltavě – jsme rádi spolu
    http://krouzkynavltave.cz/knv/galerie/?wppa-album=21&wppa-cover=0&wppa-occur=1
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Prosím poraˇdte.... Kroužky na Vltavě....platí se vlezné?Na stránkách píšou, že ne....ale slyšela jsem něco, že snad ano... A pro desetiměsíční je tam "dobrá zábava"? A dostanu se s kočárkem bez problémů? A MHD? Předem díky za postřehy...
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    RENFRI: nojo to jen asi v Praze se plati takovy palky a nekde i za dospeleho a pak si tam das jeste kavu za pade a vys :(
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    RENFRI: Krasny, skoda, ze ne v Praze nebo nekde pobliz :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    RENFRI: To vypadá KRÁSNĚ....
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    RENFRI: ja bych z toho byla taky dost odvarena:D
    ZRK
    ZRK --- ---
    RENFRI: přidáno, vypadá to skvěle...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Vcera jsme byli s detmi tady, vrele doporucuju, vlezne 30,-Kc na dite -casove neomezene, je to hned vedle velkeho venkovniho hriste a parku, zachody plne vybaveny, obsluha neuveritelne rychla, mila a profi a maji tam uzasne mlecne koktejly nebo zmrzlinove pohary, domaci strudl, poctivy kus za 19,-Kc a podobne...
    kulickovy bazen je i pro mensi deti, maji hodne hezkych hracek, treba i nekolik kocarku pro holky a tak.. Majdu stejne nejvic fascinoval drak, ze mu vede hlava do vedlejsi mistnosti :-))



    HRÁDEK PLNÝ HRÁTEK | dětská kavárna s pohádkovou atmosférou
    http://www.hradekplnyhratek.cz/

    http://www.facebook.com/HradekPlnyHratek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam