• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANNAWA: na te hlavni do Prahy, je tam vedle pneuservis a pumpa
    Second hand, velkoobchod second hand, Můjsekáč
    http://www.mujsekac.cz/cz/prodejny-velkoobchodu
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Jde mi tedy o plavky pro dítě, které ještě nosí plenky.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETATA: a kde je v Radotíně tenhle sekáč?
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANNAWA: jasne, tam je to vzdy o nahode, ale par jich tam meli, tak az pojedes kolem, muzes se tam stavit
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETATA:
    TORUVIEL:
    sekáč by byl super, ale je to náhoda, Lidl bych mohla zkusit, díky za tip.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ANNAWA: spuntik ma i happy nappy, ty jsem koupila betuli ja, jinak koukam brana k detem ma nejaky "normalni"...
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANNAWA: vceraj jsem koupila v Radotine v sekaci i s tou plenkou uvnitr
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ANNAWA: V Lidlu teď měli plavky pro děti (před týdnem nebo dvěma?), možná tam ještě budou mít nějaké zbytky ( u nás mají).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Každopádně, naposledy jsem byla s B plavat před víc než rokem, takže už nemá plavky - nevíte, kdy by se daly v Praze v kamenném obchodě koupit?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HABRENKA: hehe to jsem si vzpomněla, jak takhle Tonda spával v tuto dobu, tak jsem hledala cvičení v jinou, v okamžiku, kdy jsem to zaplatila, časy spaní změnil a bylo vymalováno:-D
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ANNAWA: Tak to sem přehlídla, škoda.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ANNAWA: 11-14 mi dítě spí a než se pak dostanem z domu, tak jsou 3, plus cesta do centra půl hodiny minimálně. V kočárku mi dcera nespí, kéžby.
    ZRK: Jo, taky mě to napadlo :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HABRENKA: každopádně, ta cena je dobrá a místo také - onehdá bylo docela levné plavání v Měcholupech a to bych strávila půl dne cestou atd.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ANNAWA: jo, ja vaham nad nejakym tim pul tretim, to mam jistotu, ze uz bude vzhuru a bezpecne po obede... holt spi jednou denne a takhle, pro mne by treba devata byla super, protoze pak bychom akorat dosly dom a lepe by se ji spalo... tak to jen tak, ze to ma kazdy holt jinak :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZRK: tak to nepochybně, to je jasná věc.

HABRENKA: já koupila v pondělí od dvou, Bart spí taky někde mezi dvanáctou a třetí, ale tady mi to nejspíše vyjde tak, že usne cestou do Prahy ve vlaku, hodí si svou půl až hodinu a akorát to vyjde :-) Je jasný, že u mladších dětí s více spánky a podobně se ty časy hodí hůř, ale u nás doma je to stejně s časy každý den trochu jinak. Ale co jsem dřív narazila na slevy, bylo to cca od devíti desíti ráno a já většinou dopoledne pracuju.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ANNAWA: no, moje dite spis posledni dobou nekdy mezi desatou a druhou... takze v tuhe dobu nejde nic planovat... zatim jsi prvni, kdo to koupil koukam, ja porad vaham, protoze od pul treti do tri bychom daly...
    ZRK
    ZRK --- ---
    TORUVIEL: No zřejmě se jedná o termíny, které potřebují doobsadit. Žádanou dobu bych taky do slev nedávala ;)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Asi jsem natvrdlá, ale co je na těch časech děsného?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TORUVIEL: casy jsou desny no, ale mame to blizko, tak trochu vaham...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TORUVIEL: já jsem naopak nadšená tím, že jsem mohla objednat lekce od dvou odpoledne. Ono každému se hodí něco jiného, pro mě je na nic jakékoli dopoledne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam