• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    ZRK
    ZRK --- ---
    TRISSIE: Každopádně nevyplatí se nám koupit tu rodinnou ani společně. Koupím si já roční (dík Trissie za upozornění, že já mám děti pod 3 a přítel nepůjde pokaždé) a naše holt budu muset pozvat. Se prohnu. Jinak to asi udělat nepůjde no... Ale půjčení si permanentky v rámci nejbližší rodiny nepovažuju za nějaké šmelení Zoo. Spíš mě mrzí, že to sama nějak neumožňuje :/
    ZRK
    ZRK --- ---
    MARKYSHA: Tak jako bylo by to v rámci rodiny. Já nechci zoo okrádat, ale jít se tam JEDNOU spolu podívat za litr je prostě dost. A to je jen vlez, kde je doprava do Prahy a po Praze, nějaké to pití a jídlo... A to prostě mluvím jen o mě a mámě. Ještě mám třeba sestru :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZRK: já nechci nic říkat, ale já bych teď nepodváděla, zrovna ZOO potřebuje dost pomoct a ne šidit.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    TRISSIE: no jo, ale u tý rodinný vstupenky je tam napsáno, že max. 4x vstupy za den (2 dospělí+2 děti). Zrk píše, že kdyby šli do ZOO společně, tak je to 4 dospělí, 2 děti starší 3 let a 2 mladší tří let - a to už se nevejdou, je tam moc dospělých...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZRK: ty máš přeci děti pod 3 roky obě (a ještě docela dlouho mít budeš), takže ty neplatí. Na vás tři by ti stačila jednočlověková permice, ta za 700/rok. Co se týká té rodinné, tak ta bude podle mě na jedno jméno a v podmínkách je uvedeno "2 dospělí + 2 děti", nikoli "osoba, na jejíž jméno je permanentka, a její partner/partnerka" - takže tam by ta možnost "za hodinu se sejít" podle mě fungovat měla.
    Jednočlověkové permanentky jsou na jméno a ofiko nepřenosné, ale nikdy se mi nestalo, že by tedy to jméno kontrolovali.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ZRK: Dřív byla vstupenka celoroční s volným vstupem a lidi to zneužívali a ty vstupenky si hojně půjčovali, což se ZOO nelíbilo a na letošek to zkrouhla, takže si myslím, že to maj ošéfovaný a neppůjde to... bohužel:o( Dítě nad tři roky provedeš zadarmo jen v případě, že vypadá mladší, u turniketů hlídá obsluha..
    Ale v praxi to ozkoušené nemám, to je pravda:o)
    ZRK
    ZRK --- ---
    XMARGE: No já si početla na těch jejich stránkách...jen mě zajímalo, jak to tam probíhá v praxi. Zda kdybych vešla já s dětma třeba na jeden vstup, zda se dá třeba za hodinu sejít u turniketů, předat vstupenku a vešla by máma. Nebo případně zda jde projít s dítětem nějak na jeden vlez, aby to počítalo jen jeden vstup? To asi někdo hlídá, co? Nejde o to je oškubat, ale prostě 600 za jeden vstup je fakt moc.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ZRK: roční rodinná vstupenka je"1.800 Kč 48x vstup/rok - max. 4x denně, 1 osoba = 1 vstup" Takže ta varianta, že jdete spolu, nejde. Protože byste v jeden den chtěli čerpat 6x vstup za den. Když půjdete odděleně, je to v pohodě. Švagrová má tu rodinnou vstupenku, má dvě děti, občas tam jde sama s dětma, občas se svým mužem, jednou tam byla se mnou... Ale ne všichni najednou...
    ZRK
    ZRK --- ---
    DOTAZ
    Nevíte někdo, jak je to s těma permicema do pražské Zoo? Chtěly bychom si s mamkou koupit permanentku společně na rok (ona je nepražská, tolik vstupů nevyužije a já mám zase děti hodně malé, tak taky ne). Příjmení máme zatím stejná, ale problém by mohl být v tom počtu vstupů za den případně. Kdybychom chtěli jít společně v jeden den, dá se to nějak udělat? Ona plnej počet (dva dospělí, dvě děti), já v počtu dvou dospělých. Jak to tam probíhá u toho vstupu?
    LBW
    LBW --- ---
    koukam na nastenku, ze na Praze 6 jsou spise mensi deti - nekdo, kdo ma taky 3.5 leteho lumpa?
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZRK: UI fajn. Ne moc lidí, spousta stánků, sem tam nějaká aktivita i pro děti, hřiště taky nebylo přeplněné, zítra jdem zas ;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Na United Islands jdeme dneska. Staví to přítel a byli jsme se za ním včera podívat. Je tam hřiště nádherně ve stínu, díky UI spousta toiek a bude nejspíš i co k pití. Lepší než doma rozhodně :) Kdyby se někdo chtěl připojit, budeme na tomhle hřišti: http://www.detska-hriste.ds-soft.info/hriste-praha-6-ladronka-ii
    Rýmu má Max sice pořád, ale doktorka tvrdí, že infekční není...
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Myslím, že tohle může být zajímavý pro rodiče i děti, jdeme tam dneska (krom toho jsou United Islands) http://busking.cz/clanky/kdo-bude-hrat-na-svatku-hudby-2013-prece-vy-pak-take-tyhle-kapely
    LEENA
    LEENA --- ---
    BLANCHE1: Docela fajn je taky hřiště u Hlavního nádraží (d.f. Vrchlického sady, je to oplocené, vstup z Opletalky), stín není všude, ale najde se, občerstvení není, ale záchod ano, je to tam docela velké a zabaví se tam i (můj) roční prcek.
    KRKA
    KRKA --- ---
    TORUVIEL: aha, tak z tyhle strany to neznam vubec :)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    KRKA: Jsou tam tahle hřiště (první 3) http://www.detska-hriste.ds-soft.info/rubrika-hostivar?rubrika=93&step=15&col=0&from=15 , ale je to z druhé strany, od hostivaře, zastávka mhd Řepčická.
    KRKA
    KRKA --- ---
    TORUVIEL: na ktery misto presne chodis? Ja to znam z ty strany kdyz se jede z Chodova na Haje.. je tam nejake hriste nekde nebo neco pro deti?
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    SUCUBIS: Přijeďte někdy k nám, hostivařský lesopark je taky ok, vypustím divošku a čtu si, ona se většinou k někomu přidá, jsou tam často takové angažovanější matky.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ANNAWA: ja muzu jen doufat, cteni je moje potrava nutna k zivotu nyni pokoutne
    KRKA: T. se pisku stit a vubec je mu nejak silene proti mysli zustat na jednom miste dele jak dve vteriny :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SUCUBIS: nikdy jsem nedoufala, že bych si na hřišti mohla sednout a jen tak koukat. Nebo si třeba číst :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam