SPIRALOID: byla jsem to já :-) Musim teda říct, že i na mě to bylo moc. Chodím na pilates skoro rok, střídám dva různé kurzy a na obou je pilates hlavně o soustředění, správném provedení cviku a dýchání. Nikdy se mi nestalo, že bych se tak zapotila jako včera. Bylo to strašně rychlé, cviky se dělaly strašně dlouho (většinou minimálně sto opakování) a pořád dokola se posilovalo. Měla jsem stejné pocity jako ty - že už je to na moje tělo moc a spíš ho trápim. A to si myslím, že jsem zvyklá cvičit. Možná je to nějaký jiný druh pilates, ale pro mě to byla úplně nová zkušenost. Každopádně zacvičila jsem si dobře, ale ještě si nejsem uplně jistá, že budu chodit každý týden. Dneska svaly cítím dost výrazně. Normálne chodim cvičit 3x týdně, ale obávám se, že po tomhle je potřeba pár dní odpočívat :-)
Jinak Anežka už parkrát na hlídání byla a většinou brečí pár minut ze začátku, párkát během hlídání, když si na mě vzpomene a nejvíc, když si pro ni přijdu. To se mě pak už nechce pustit a má uplný hysterák. Takže už jsem věděla, co mě čeká. Musím ale říct, že se to lepší a schválně ji dávám hlídat, aby si zvykala. Je jinak většinu času jen se mnou.