ZRK: jo přišli jsme asi o čtvrt hoďky dřív. ono to vypadalo že tob bude v pohodě, vběhl do herny a matku úplně ignoroval, hlavně že tam jsou motorky a skluzavka. ani pusu mi nechtěl dát. ale v průběhu hraní měl prostě takové chvilky že sa zastavil vzpomel si na mně a spustil srdcervoucí pláč. on vlastně ani méně brečet neumí.
taky mě to mrzelo, moc jsem se na to těšila. buď jsem máslo nebo nevím. jako zatla jsem se a jela až na doraz a dala to, celou dobu jsem ale mela pocit že svému tělu spíš ubližuji. spoustu cviků taky znám, půl svého života jsem profi tančila a něco je i podobné v té józe. ale fakt mi nevyhovuje to rychlé dýchání do bránice se zatínáním břicha. je to úplný opak vůči józe. tam mám u cvičení pocit že tělu dělám dobře, dýchání mi pomáhá vnímat své tělo, ne proti němu bojovat. plus jsem pořád dostávala křeče všude kde to šlo. ja nevím, ale moje svaly spíš udelají sto opakování něčeho když dělám sety po dvaceti a v mini pauzách je uvolním. kdežto sto opakování cviku nepřerušovane s nonstop zatnutým svalem mi akorát přivozuje křeče.
ja chci hlavně zhubnut břicho a na to pilates asi moc není když jsem viděla trenérku. samozřejmě všechna čest, je fakt flexibilní a svalstvo má hodně pevné, nicméně tvar jejího bříška mi nedává moc naději že pilates mi pomůže spálit tuk z toho mého.
jsem rozhodnuta že začnu chodit do profactory na hradčanské, do jejich cardio zóny abych zhubla z tuku a doma budu dál cvičit jógu abych se cítila dobře a posílila stojí flexibilitu.
fakt mě to mrzí, těšila jsem se na tebe moc. bylo by to pěkné takhle se potkávat.
no což, mateřská že mě udělala asociála:-D