SPIRALOID: Jsem ráda, že se tam neudělal "vítr", jak jsem si říkala...jsem chvíli litovala, že jsem se tu tak angažovala, bála jsem se, že mi to tam nakonec moc zaplníte a nebude místo pro mě :P
Co se cvičení jako takovýho týče, já byla poprvý v životě. Navíc po x letech válení se a jakýhkoli nesportování. Dalo mi to zabrat, ale zvládla jsem to. Spíš, než tempo mi maličko vadí, že je to prostě cvičení, jaký znám ze školy. Raději bych něco skákavýho, u čeho ze mě bude lítat pot:) Na druhou stranu jsem jasně cítila i svaly o kterých snad ani nevím, že je mám , hezky jsem se protáhla a jsem si jista, že takhle si tu postavu zformuju a časem třeba přiberu nějaký to křepčení...
Jinak co do počtu, v pondělky prý chodí 12 žen. To je plný počet. Velký to tam není, ale zas se mi líbí tím pádem kolektiv.
Mrzí mě, že z toho má Tob takový zážitek. Přišli jste s nějakým předstihem? Chce to trošku adaptaci. My přišli o hodinu dřív, aby si to tam Max okoukal. Ve finále teda chrápal a vzbudil se asi na patnáct minut, ale on je celkem samorost, jemu se tam líbilo. Párkrát nám vběhl vytlemenej do cvičení a postaral se o odlehčení drezury, aspoň byla sranda :)
Tak škoda, ač se zas tak neznáme, zrovna na Tebe s Tobem jsem se těšila. Snad nás ta chřipajzna nepodrží dlouho a příští normálně půjdem...