• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ANNAWA: píšou v pondělí až pátek bez hlídání a o víkendu s hlídáním zadara. Plus se daj děti sledovat prej přes nějakou televizi...? Asi to někdy půjdeme vyzkoušet:o)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    XMARGE: taky mě zaujal! Byla jsem tam zatím jen na večeři, ale co jsem zkoumala, koutek je to nějaký hlídaný, tak nevím, zda tam jde dítě dít třeba během oběda jen tak a sedět a jíst opodál.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Já šla včera kolem Vinohradského parlamentu (Přímo na nám. míru v Praze) a co nevidím - dětský koutek. Ozkoušený to nemám, ale vypadá to slibně:o) Byla jsem tam jen na vánočním firemním večírku, raut měli chutnej:o)

    Dětský koutek
    http://www.vinohradskyparlament.cz/cz/detsky_koutek
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dobročinný bazárek s možností výměny věcí s programem pro děti tento čtvrtek http://www.rckostka.cz/cz/novinky/dobrocinny-bazarek.html
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    SEVERINE: Nene, to nevím, tak dalece jsme to neprobiraly. Byla to nicméně náhoda, ze mi o řekla, tenkrát jsme v celým lefiku byli jediní hosté (bylo zavřeno, ale ukecala jsme ji)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ARQANA: a že sem tak zvědavá - tušíš co jí je? na mě byla vždycky moc milá, i si děti pamatovala jménem a to sme tam byli jen tak 4-6x do roka ..
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    PETATA: Ale to jo, chapu. kdyz byl Matej lezouci mininko, tak jsme tam chodili kazdy tyden, nekdy i dvakrat, celou zimu a jaro, ale pak zacal behat, pres leto jsme chodili na htiste a pak uz me to tam nejak nesedlo.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    RACHEL: jj, Praha 4, dala jsem to sem kvůli vaší debatě o koutcích na čtyřce:o) Jako ono to to není nic extra luxusního, ale Přemek si tam vždy vyhrál a 2x ročně tam dělaj bazárek oblečení a já tam na podzim teda nakoupila plnou obří igelitku věcí na prcka (včetně dvou zimních bund). A před rokem jsem tam nechávala dělat Přemkovi otisky nohy a ruky do kachliček:o)
    PETATA
    PETATA --- ---
    RACHEL: ja dovnitr nahoru chodila se synovcem, mala tam byla parkrat, ale jako uplne mimino
    pro me to byla moznost, kam jit s jinyma holkama na kafe, aby si zaroven deti v dohledu a bezpeci pohraly a ja nemusela dat dve kila za vstup
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    XMARGE: to je na Praze 4 vid? vidis, tam jsem se jeste nedostala.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    Spis by me zajimalo co ten Detsky svet na Letny, jak to vyhorelo. Sice je to pro nas dal, ale tam se mi to moc libilo.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Já byla párkrát v MC balonek http://www.mcbalonek.cz/index.php/program . Je to tam docela fajn, klasické mateřské centrum i s doprovodným programem:o)
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    ja budu rada za hriste na Krouzcich, kavarna me ani tak nebere. ja vim, ze je takovych mist malo a interier je fakt moc hezkej, ale nezazila jsem, ze by byla obsluha mila, usmala se, holt jsem narocna.
    ale ocenuju bezkofeinovy late, caro a svaciny pro deti, to zas jo. jen jsem tam jaksi necitila, ze by to nekdo delal s laskou, ale hlavne pro prachy, mozna jsem idealista, tak klidne do me.
    PETATA
    PETATA --- ---
    RACHEL: jj, taky vyzkouseno, ale neni to uplne ideal... zatim je na to asi mala
    PETATA
    PETATA --- ---
    ARQANA: kez by!
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    PETATA: nemam :-(
    obcas Clovickov na Budejovicke, ale to musi byt fakt hnusne pocasi a my hodne znudeni.
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    Takže kroužky:
    Dobrý den,
    areál Kroužky na Vltavě (vlastník tedy magistrát hl.m.Praha ho vede jako Vršovická vodárna v Braníku) nyní prochází rekonstrukcí. Předpokládá se, že areál bude provozuschopná někdy na jaře 2014. Přesnější datum vám nejsem schopen říci, je to asi spíš dotaz na magistrát.
    PETATA
    PETATA --- ---
    RACHEL: a mas v okoli jeste neco oblibeneho? ja se casto vyskutuji v Podoli a tam je mi zatim nejmilejsi Ta Kavarna, ale je to male a spis je to pro mensi deti
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    RACHEL: No taky tomu nerozumím :( kroužky byly moc dobrý v tom, ze se tam dalo slusne najíst, byly tam atrakce venkovní i vnitrni, něco takovýho je v Praze ideální. Trochu me to láká něco takovýho vymyslet :)
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    PETATA: Pritom musely byt pojisteny, kdyz dostaly penize z evropskych fondu. Nechapu. Skoda. Bydlime v Modranech, super prochazka u reky a velky hriste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam