• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    (PETATA: pořád je v zásobě ten výlet po nábřeží z Přístaviště, tak jak budete moct, vyrazíme!)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    PETATA: a jak je aktuálně Natálce?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    AERIS: my jsme skromni, staci krabicka pro jeden a pul cloveka :-D
    no budeme doufat, ze nebude prset a ze dam deti brzo spat, vyjimecne dnes vstavali pozdeji, ale budu se snazit, a vy se zdravte!!! priste ;) PETATA:
    PETATA
    PETATA --- ---
    holky, tesila jsem se, kdyz jste to zacaly planovat, ale bohuzel je vsechno jinak (to uz asi vite)
    ted jsme sice uz doma, ale zavrene v "karantene" s Natalcinou bakterii

    tak si to krasne uzijte, dejte sem pak nejake fotky (s popiskama), at vidim nove tvare a vase deti, jak vyrostly :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    HABRENKA: Aeris asi povysila pikniky na vysokou nohu a domaci poctivou stravu :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    AERIS: svickovou veres sebou ;-)?
    AERIS
    AERIS --- ---
    vařím do foroty svíčkovou a doufáme v hezké počasí :)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    zatim vypada pocasi dobre:D, uvidime, uvidime:))
    L_IA
    L_IA --- ---
    ja teda nakonec hlasim bohuzel na zitra absenci.. babicka mi na rychlo odvazi strasi dite a s tim mesicnim po dopolednim doktoru budem radeji doma.. nehlede na to nejiste pocasi.. priste, urcite! a moc rada.. at Vam neprsi.. ;-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    taky mi aplikace hlasi dest, ale vyckavam, Zorku taky v kocare ma miste neudrzim, takze nedest a relativni sucho potrebujem
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZRK: OK tak já jsem stejně ve školce domluvená, že pro něj přijdu po obědě podle počasí, ať ho nechají spát, že když tak počkám, až se vzbudí. Prostě buď bude hezky a přijdu a nebo bude chcát, popř. mokro a to se na to vykašlu. Tak třeba jim to nevyjde. Jenom já v poslední době, jak vystrčím rypák ven, ráno - v poledne - večer, tak vždycky zmoknu, tak snad abych vám tam ani nelezla :-D
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZRK: A ve čtvrtek pak má být, dle dnešní odpovědi vcelku hezky, ale to už jsem se objednala ke kadeřnici zas :/
    ZRK
    ZRK --- ---
    MARKYSHA: No uvidíme během dne, já bych to zatím nechala. Dneska mi počasí taky hlásilo déšť přes poledne do odpoledne a nekapla ani kapka...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Holky nechcete ten sraz ještě přehodit? Co jsem koukala, tak má zítra pršet a hlavně odpoledne a v tom případě já osobně bych na to prděla, protože Alenka zakutaná pod pláštěnkou řádí jak černá ruka.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    jee dozvedeli jsme se o setkani az dneska, taky moc radi dorazime:), my muzem uz relativne brzy.., ve tri tam budem urcite...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    AERIS: vejde
    AERIS
    AERIS --- ---
    Já bych na tu třetí dorazit mohla. Mladší se kdyžtak prospí v kočáře. jen přemýšlím, jestli se do výtahu na Dejvické vleze sportovní kočár. Golfkou se mi moc nechce...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MARKYSHA: ja se budu pokouset dat decka brzo spat, at brzo dorazime, i kdyz je to sazka do loterie. deku beru, ale mates na ni taky dlouho nevydrzi, lezt neumi, ale plazi se jak partyzan, ale trava je zdrava, tak asi si da ;-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já to ještě promyslím, ale asi teda vezmu Tondu ze školky dřív a dorazím kolem té čtvrté, když bude hezky a sucho, Alenku to v kočárku nebaví, tak abych jí mohla dát na deku a na tý často taky nevydrží a něnam se plazí.
    L_IA
    L_IA --- ---
    taky tak kolem 3..
    ZRK
    ZRK --- ---
    já počítám tak třetí.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    já snad tak kolem třetí, ale slíbit to nemůžu, v pátek spala do půl druhý, v neděli do čtyř, co si na ní člověk vezme :))
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SEBIEN: tak treba za nas je to az kolem 4te, kdyz uspavani dobre pujde... obcas se prihodi driv, obcas pozdeji, proto jsem byla spis pro dopoledne, ale nas zase nic netlaci vecer, ale nejak se to tam zjevne sejde :-), kazdy nejak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam