• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Nemáte prosím někdo nějaké osobní zkušenosti, nebo reference na http://www.vltavacek.cz/ ? Malá chce strašně moc do školky, tak jsme si říkali, že bychom jí třeba na 4 hoďky jednou týdně zkusili někam upíchnout, aby si to vyzkoušela. Nemáte případně někdo jiné tipy na podobné zařízení ideálně v Holeškách?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    BILAKOBRA: No jo na ten jsem úplně zapomněl a přitom ho máme skoro za barákem!! Díky :-)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ALEXUSS: tak to mne jeste napada bazen v Letnanech, ale ten je pro nas uz daleko, ovsem taky ma brouzdaliste http://www.letnanylagoon.cz/bazen
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    HUJERKA: Obojí vypadá zajímavě.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ALEXUSS: My chodili na Barrandov http://www.aquadream.cz/ a teď na Šutku http://www.sutka.eu/
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    BILAKOBRA: Díky za tip, nevypadá to vůbec špatně. Je to sice na opačném konci města, ale to by nevadilo.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ALEXUSS: my jsme ted zkouseli bazén jedenáctka a spokojenost, určitě ještě máme v plánu zajít, až přejde rýmička a tak :) http://jedenactka-vodni-svet.cz/
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Ahoj poradí někdo kam v Praze s prckem (2 roky a chlup) do bazénu? Venku se počasí začíná pomalu ale jistě odklánět od mojí představy ideálně stráveného slunečného odpoledne na prolejzkách a tak začínám vymýšlet s malou nějaké indoorové aktivity a chtěl bych někam do bazénu. Přiznám se, že mě úplně nelákají zařízení typu Aquapark Čestlice a raději bych něco komornějšího, ale zase něco, kde se malá aspoň trochu vyblbne a nebude odkázaná jen na nějaké "pročůrané" brouzdaliště pro mimina. Díky předem za tipy, rady a klidně i společnost :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    No, dítě je ve školce, zkusím doufat, že do konce týdne zase nelehne a zopakuju nabídku
    QUANTI - nechce tam někdo zítra nebo ve čtvrtek se mnou, případně (kdykoli do neděle) beze mě? Vouchery pošlu do pošty.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    QUANTI: Asi tak... ale pořád věřím, že setkání klapne!!! Viz. NIENNA...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já se jinak omlouvám, že poslední dobou nepřispívám a ani ten Centrální park nám nevyšel, ale proběhlo nám rodinou několik kol různých rýmiček a blitíček a spol. a už si nedovoluju žádný optimismus. Dokonce jsem začátkem září koupila vouchery na čtyři vstupy do herny http://www.klublupinek.cz - že tam v pohodě stihneme zajít dvakrát, a nedáme to nakonec asi ani jednou (platí do 16., B chodí úterky až pátky do školky a teď v pondělí si s ní po dvoutýdenní absenci prostě nikam mezi lidi netroufnu), takže kdyby je někdo chtěl, napište mi do pošty... je možné, že bychom se tam zvládli sejít s mlaďochem, ale absolutně nechci nic slibovat nebo na to spoléhat, už jsem ze všeho dost uondaná.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    METTE: Čau, Praha? Jestli někde "dole" jako je Braník, Podolí, Modřany, tak se klidně ozvy.. ale dál už je to na delší lokte ;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    METTE: Já mám teda na toho člověka alergii už několik let. Kam vlezu, tam trollí... Nebaví mě ani omylem. Přirovnala bych ho k VYHULENÝmu UFO, kterýho už mám teda na rozdíl od slabšího odvaru Máchalíka řádově roky v ignore :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    METTE: já mám asi v životě štěstí, ale takové exoty jako Machalík a pár dalších ID v reálu opravdu nepotkávám. A pokud bych i potkávala, tak bych svoji interakci s nimi velmi záměrně omezila na absolutní minimum.

    Pokud se chci bavit, mířím do auditek k tomu určeným. Pokud chci číst/psát o nějakém konkrétním problému/situaci, tak taky - a opravdu není žádný důvod, proč tyhle dvě věci míchat dohromady.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    METTE: mě nebaví, protože ignoruje úplně základní pravidlo netikety - když se mě to netýká, nerozumím tomu a v zásadě mě to ani nezajímá, nepletu se do toho. To dělá prostě pouze troll a trolly krmit neradno. A nemyslím si, že by tenhle můj názor byl nedostatkem soudnosti. Matky prostě řeší specifické věci a kdo matkou není, nebo nemá ideálně aspoň několik matek kojenců, batolat a předškoláků ve svém okolí, ten to prostě pochopí jen těžko, i kdyby měl o něco víc soudnosti a empatie než Machalik. Zrovna dneska jsem se s mužem bavila, jak jsem ráda za Nyx a spol., protože on má ten bazální sociální kontakt zadarmo v práci, zatímco pro mě je to s 1-2 dětmi řádově složitější. Pak fakt nepotřebuju, aby se do audítka o porodech chodil někdo vysmívat, že se tam - kupodivu - píše o porodech, a podobné lahůdky. Taky nechodím do audítek o larpech psát, že hrát si na čaroděje a elfy je u dospělých lidí trapné, nebo třeba do audítek pro sběratele, že to jsou hoarderští vybírači popelnic, atakdál :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Zítra mám v plánu kolem oběda/odpoledne piknikovat vedle Chilli festu nad Smíchovskou náplavkou. Na tom dětském hřišti nahoře. Vyložíme děti a pochutiny pro ně a na střídačku si budeme běhat i pro nějaký pálivý dobroty. Kdyby se někdo chtěl přidat... ;)
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    REONA: Před rokem byl malé rok a ždibec a začal jsem si teprve pohrávat s myšlenkou, že koupím cyklosedačku.
    REONA
    REONA --- ---
    ALEXUSS: Kde jsi byl pred rokem?? Tuhle sezonu jsem musela vynechat, tak zase pristi, i kdyz nevim, jestli budu mit odvahu a silu na sedacku i vozik na jednom kole :-)
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Chtěl jsem se zeptat, zda je tu někdo z Prahy kdo čas od času venčí "kolmo" neboli na bicyklu. Bajková sezona se sice chýlí pomalu ke konci, ale pár vyjížděk se určitě ještě stihne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam