Jak je to s máslem a smažení na něm? Mám moc ráda mraženou zeleninu hozenou na pánev jako přílohu ke stejkům, co si, ehm, obden dělám. Tak nějak mi přijde příjemnější dělat ji na másle než na oleji (bez tuku to nechci), ale nevím jestli to máslo není spíš jen pro dost nízké teploty nebo studenou kuchyni.
Jinak já si docela dopřávám, ale vzhledem k současnému bydlení v domácnosti s pěti dalšími lidmi a buzerující domácí se snažím dělat si jen hodně rychlá a jednoduchá jídla, takže žádné pečení, zapékání a zdlouhavé vaření (třeba miluju vývar z hovězích kostí s tunou zeleniny, ale to chce aspoň tři hodiny na plotně), a navíc se dostanu jen na nákupy do supermarketu, aspoň zatím, ale i tak si pochutnávám ;) Myslím si, že peníze investované do opravdového jídla se mi vrátí na fyzické i psychické kondici a ušetřených financích za léky, vitamíny, doktory a léčebnou kosmetiku :) A tu tropickou dovolenou nakonec taky nepotřebuju :D