Tak prozměnu recept - paleovarianta je stejně tak dobrá, jako standartní - původní recept
zde
Kimčáky - čili kimchi jeon
poznámka:
Udělat paleo kimči je jednoduché, stačí do směsi nedat rýžový škrob. Autorizovaný paleo recept najdete třeba tady
http://paleodietlifestyle.com/fermented-food-recipes/#s5 Dobrá rybí omáčka není nic jiného, než sůl a ryby - hledejte tu, co má na láhvi sépii a nebo ještě lépe tři kraby.
1 díl okapaného kimči nasekejte na jemno, smíchejte s jedním dílem mletého hovězího a nebo vepřového. Přidejte najemno nasekanou jarní cibulku a dostatek vajec, aby vznikla dostatečně kompaktní hmota - tak 2 vejce na 100 g masa. Přidejte něco šťávy z kimči, případně ještě rybí omáčku, chilli, zázvor či česnek. Na rozpálené pánvi vyrobte placičky a jako přílohu k tomu ideálně syrové kimči.