MMETLA: Více tuku sníží v mléčném výrobku obsah vody, ne laktozy či kaseinu, který vadí. Je mi líto - ale fakt není zaručeno, že se té nesnášenlivosti zbavíš. Jako zkus abstinovat ještě dalších pár měsíců, případně přidej na konzumaci vývarů a probiotik, tak se ti tam pak usídlí dostatek bakterií, co jí budou žrát.
Plus případně kokosák, omega 3, kurkumu a zázvor proti zánětlivým procesům. Kurkuma a závzor se dají zkvasit v nějakém moštu a pít to jako limonádu, že. Z bylin pak případně proskurníkový kořen - ten se dá vrazit do té limonády a nechat to prokvasit - jsou tam oligosacharidy, takže člověk nepotřebuje přidávat cukr. Případně se doporučuje kůra červeného jilmu, ale tím že to je americký strom, tak by sis to musel nechat posílat, nejsem si jistá, jestli to tu někdo prodává.
Ale teda ani omylem nebudu tvrdit, že to na nesnášenlivost určitě zabere.
SVATY: máš bordel v minerálech - respektive kombinace složení stravy a vyšší zátěže nejspíše povede k tomu, že jich máš málo. Obzvláště když omezuješ i sůl. ( vadí přebytek soli, ale její nedostatek je špatně). Chvíli si piš třeba do cron-o- metru co jíš a piješ (obvykle stačí tak týden, dva) a vono se ukáže co za minerály ti chybí. Tak měsíc to pak suplementuj v doplňcích a mezi tím srovnej jídlo aby ses pohyboval okolo doporučených denních dávek.