• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALONSYPrimal a paleo - zkušenosti, recepty
    KABIS
    KABIS --- ---
    mohli byste mi doporucit nejaky cteni kde je pekne vysvetleno (a biologii a chemii zduvodneno), jaky je rozdil mezi "zivou" a "nezivou" stravou? (tj niceni vitaminu varem, ale zase lepsi stravitelnost a tak... a i neco o enzymech, kteryma se ziva strava casto podporuje, ale co si vybavuju tak to je tak trosku ptakovina)
    MMETLA
    MMETLA --- ---
    NYX: to asi nemáme, ale u mě na blogu je to bez nutnosti emailu a stáhnutých je od publikování (24.12.) krásných 391 kousků
    MICHATU
    MICHATU --- ---
    JAROUSH: diky
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    MICHATU: nějaký odpovědi na tvé otázky jsou tu http://www.kb5.cz/2011/08/kettlebell-nejcastejsi-dotazy/
    Kvalita koulí se nedávno řešila někde tu [ Kettlebell - ultimátní posilovna do ruky ]. Nějaký dobrý železo by měl přivézt (nebo přivezl a již prodává- psal to v linkované diskuzi) RADAR_PIBTL144 , ale jak to dopadlo nevim.

    Říká se, že nejlejpší kettlebell jsou od RKC. Mě rozhodně vyhovujou, ale popravdě- jiný příliš vyzkoušené nemám. Recenze třeba tu http://www.ronjones.org/Coach&Train/BodyXerciseLibrary/Kettlebells/RKC-24KG.htm Jsou dražší, ale zase je to záležitost, která přežije generace, takže trochu větší investice se jistě vyplatí.
    Jen mám pocit, že se nedají v ČR pořídit...

    Ze svý zkušenosti domácího cvičení + domácího učení vs. cvičení pod dohledem a s pořádnym vysvětlením provedení cviků, doporučuju nějaký prověřený kurz (KB5, zeleznakoule). Protože swing naučený z většiny videí či od nepoučeného kámoše bude jen divné houpání s koulí bez nějakých větších výsledků.

    MICHATU
    MICHATU --- ---
    Jakou byste doporučili značku kettlebellu? Hraje to vůbec roli - kvalita, dopad na ruce,..? A pokud nemám možnost otestovat jakou váhu, tak lze nějak "vypočítat", který bude nejvhodnější? Díky
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    This Is Your Brain on Gluten - James Hamblin - The Atlantic
    http://www.theatlantic.com/health/archive/2013/12/this-is-your-brain-on-gluten/282550/

    bacha dlhe, ale zvrtne sa to
    MICHATU
    MICHATU --- ---
    NAVARA: vzdycky jde cokoliv obejit a jinak tedy za podvedomou snahu dekuji
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MICHATU: zřejmě podvědomá snaha nasměrovat weby k větší uživatelské přijemnosti a použitelnosti :)
    MICHATU
    MICHATU --- ---
    NAVARA: to samozrejme chapu a da se s tim pocitat. prijde mi, ze to tady nejak moc resite :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MICHATU: hafo těch mailů bude jednorázových - z různých služeb, kde si emailovou schránku vyzvedneš jen zadáním jména (ukáže to všechny maily co na tu adresu přišly, bez hesla)... jejich užitečnost je samozřejmě k ničemu, ten člověk se tam podruhé nepodívá
    MICHATU
    MICHATU --- ---
    NYX: když srovnám počet návštěv a počet stažení, tak mi to nepřijde jako špatný poměr. Samozřejmě ne každého zaujme obsah toho dokumentu, takže nestahuje a v tu chvíli ani nemusí hrát roli zadání mailu..
    NYX
    NYX --- ---
    MICHATU: no v tomhle pripade je to fakt zvedavost. nikde tam neni zadna informace o tom kdo ten mail dostane, co a jak casto se na nej bude posilat apod, tak bych odhadoval tu ztratovost dost vysokou.
    MICHATU
    MICHATU --- ---
    NYX: statistiku nemám, ale je to každého volba. navíc každý má možnost se z listu odlásit... ptáš se, že tě opravdu zajímá statistika a nebo spíš nepodporuješ tento druh "obchodu"?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NYX: Tak přeci to nemůžou rozdávat úplně zadarmo:)
    NYX
    NYX --- ---
    MICHATU: mate nejakou statistiku kolik lidi odradi ta nutnost davat email? :)
    MICHATU
    MICHATU --- ---
    Dneska jsme do světa vypustili s Metlou 50 stránkový dokument "Paleo/Primal původce: 14 dnů ke změně života". Je vhodný spíše pro žačátečníky, ale jistě si v něm najdou opáčko i zkušenější ;)

    Stahujte zdarma na http://www.grasa.cz/14-dnu-ke-zmene-zivota/
    MMETLA
    MMETLA --- ---
    ZUZKAOU: my zkoušeli trochu jinou verzi a taky se to dá, ale tvoje zní o kus lépe ;)

    Jinak jsme zkoušeli různé další tradiční a netradiční věci, dost nervů mě stály Žabí hubičky, ale nakonec jsou skvělé :-) Pařížské rohlíčky jsme ještě nedodělali .. radši.

    Co se však týče toho množství, to jsme mírně přehnali a tak moje úspěšné snížení váhy na 83 kg, asi nebude na dlouho :D
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    U nás se povedly kokosové a čokoládové kuličky, máslové sušenky a čokoládové rohlíčky. Decentně 24 ks od každého druhu pro 4 členy domácnosti :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    tak teda kokosové kuličky v paleo verzi jsou rozhodně upgrade - kokos, med, kokosový tuk a teda nepaleo kouzlo - přijatelnej rum.
    NYX
    NYX --- ---
    :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam