moje W30 - závěr
Včera jsem slavně dokončila Whole 30. Cítím se výborně. Není žádné jídlo, které by mi nějak scházelo, na které bych se hrozně těšila, až si ho budu moct dát. Plánuju sice reintroduction mléčných výrobků, ale i bez nich bych se vlastně obešla.
Naučila jsem se dobře jíst jen velká jídla. Snídaně kolem 8, oběd 13:00, potom mám hlad někdy v 16:00 kdy buď sním něco menšího, zvlášť pokud pak plánuju jít běhat, nebo vydržím. a večeře kolem 19:00. Tu odpolední svačinu jsem se rozhodla přehnaně nehrotit, dávám si jen pozor aby to nebylo jezení z nudy.
Mám pocit, že jsem získala větší citlivost na to, na co mám hlad. Myšleno z hlediska makronutrientů. Když se na ten pocit zaměřím (a je to situace kdy už jsem něco snědla, ale ještě nemám dost) tak mám rychle jasno jestli přihodit ještě kus masa, lžičku kokosáku nebo papriku. Je to jasnější než dřív než když jsem přemýšlela jen na co mám chuť.
Cca posledních 14 dní jsem začala zas běhat, a užívám si to, což je znakem, že mám dostatek energie z jídla. Nejsem typ, který by se byl schopen donutit když jsem nenajedená nebo jinak nespokojená. Navíc tu a tam zařazuju krátké posilování doma, což je to samé (už udělám takovej vymodlenej jeden shyb, brzo to bude jeden pořádnej, mám radost)
Co teda od teď budu jíst navíc? Občas asi budu pít víno, možná mléčné výrobky pokud projdou testem, občas asi rýži když nebude lepší volba, míň budu hrotit výběr jídla v restauraci (ale furt s přihlédnutím k paleo preferencím), občas nějakou kukuřici, luštěniny. Ale chtěla bych, aby tyhle vyjímky se děli tak maximálně dvakrát týdně, zbytek aby byl pořád čisté W30. Budu to sledovat a uvidím jak to půjde.