Dar od Paní Rebecca williams.
Bp [38 rue des mu edníci cocody
Abidjan, pob eží slonoviny.
Nejdražší boží
Jsem nad jmenovaná osoba z kuvajtu. Já jsem ženatý s Pan David williams. Kdo pracoval s kuvajtem velvyslanectví v pob eží
slonoviny na dev t let p ed svou smrtí v roce 2004. Jsme se vzali jedenáct let bez dít te. Zem el po krátké nemoci, která
trvala pouhé ty i dny.
P ed jeho smrtí jsme se oba narodili znovu k es anských. Od jeho smrti jsem se rozhodla znovu vdát, nebo si dít mimo mé
manželství domova, který bible je proti. Když m j zesnulý manžel byl naživu, uloženy ástku ve výši 2. 5000000 (dva milióny
p t set tisíc dolar nás) v bance tady v abidjanu v pr b žných položkách.
V soucasne dobe, fond je stale v bance. Nedavno, muj doktor mi rekl, ze mam vazne nemoc, ktera je rakovina problem. Ten,
který me nejvice znepokojuje je muj zdvih nemoc. Mit znamý muj stav jsem se rozhodl darovat tento fond do kostela nebo
fyzicka osoba, ktera bude vyuzivat tyto penize na cestu budu poverit zde. Chci cirkev, ktera se bude pouzivat tento fond pro
detske domovy, vdov, sirici slovo bozi a usili, ze dum bozi je udrzovana.
Bible z nas pochopit, ze pozehnaný je ruka, ktera dava. Vzal jsem toto rozhodnuti, protoze nemam zadne dite, ktere zdedi tyto
penize a muj manzel pribuzni nejsou krestane, a ja nechci meho manzela usili být pouzity neverici. Nechci situaci, kdy tyto
penize pouzit v nekrestanskou zpusobem. To je duvod, proc jsem prijeti tohoto rozhodnuti. Nebojim se smrti a proto vim, kam
jdu. Vim, ze jdu být v lune pana.
Exodus 14 vs 14 rika, ze pan bude bojovat muj pripad a ja se drzet svuj klid.
I nepotrebuji telefonni komunikaci v tomto ohledu, protoze me zdravi tedy pritomnost meho manzela pribuzných je kolem me vzdy
nechci, aby vedeli o tomto vývoji. S bohem vsechny veci jsou mozne. Jakmile jsem obdrzime odpoved i se vam kontakt banky tady
v abidjanu. Chci te a kostel vzdy modlit se za me, protoze hospodin je muj pastýr. Me stesti je, ze jsem zil zivot hodný
krestana. Kdo, ze chce slouzit pan musi slouzit mu v duchu av pravde. Prosim vzdy modlitbou po celý svuj zivot.
Jakekoli zpozdeni v odpovedi mi da pokoj v ziskavani dalsiho kostela nebo fyzicka osoba, stejný cil. Prosim, me ujistuji, ze
budete jednat podle toho, jak jsem uvedl zde. Doufat, ze obdrzite odpoved.
Pošlete mi tyto informace dle níže.
Vaše celá jména .....
Adresa ....
V k ......
Povolání .....
Foto ............
Z stávají požehnal v pánu.
Tvoje v kristu,
Paní. Rebecca williams.