• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    TADEK: pokud jde telefon nastartovat alespon do recovery mohlo by to jít vytáhnout.

Jinak tady platí kasická rada: zálohovat, zálohovat, zálohovat :)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    TADEK:
    dle stupne zoxidace by teoreticky melo byt mozne ji spustit..
    TADEK
    TADEK --- ---
    cau,

nejak se mi podarilo zoxidovat s2ku (= trosku polejt vodou). v servisu mi rekli, ze je mozny to opravit ale ze je to na vymenu cely zakladovy desky cca za 6000. jde o to, ze jsem v interni pameti mel ulozeny dulezity rozhovory co jsem delal do diplomky, ktery jsem nemel nikde zazalohovany samozrejme. pry ty data neumi zachranit, z toho dostat. neresili jste to nekdo nekdy? nejde o penize, zaplatim za to cokoliv... pokud to nejak technicky jde. nevite? diky...
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    a tak jsem se stal novopecenym majitelem S2 :)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    GREGI:
    taky jsem si rikal, proc ho zrusili, takova sikovna vec
    GREGI
    GREGI --- ---
    a IR port je zpatky!:)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Samsung Galaxy S IV Hands On: Everything New Is Old Again
    http://gizmodo.com/5990644/samsung-galaxy-s-iv-hands-on-everything-new-is-old-again
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    Ma nekdo z vas ATIV S, vcera jsem obdrzel HTC 8X a po asi 189 nahodnych restartech behem 10 hodin, jej vracim, tak se chci zeptat jestli ty restarty jsou i prave u tohodle samsungu
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    Omlouvám se za menší spam, ale prodávám svůj Samsung Galaxy W cena je orientační - [ OFFERINGNABÍZÍM: Samsung Galaxy W / Praha pouze osobní převzetí / 3800 CZK ]
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    FLLIP:
    diky
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HAWKS: ano
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    Prosim, rychly dotaz,
    muzu koupit Galaxy S2, novy kousek, udajne na nem ma byt nahraty android 2.3

Jaka je posledni verze, ktera pro tenhle model existuje ? Nasel jsem ze 4.1.2 Jelly Bean, je to tak ?

Diky
    TOM
    TOM --- ---
    jak je to vlastně s lokalizacemi? čím se od sebe ty přístroje/verze androida pro jednotlivé státy liší?
    přepnout v nastavení jazyk evidentně nestačí .)
    čekám na update Samsung TAB 2 jak na smilování...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NAVARA: ve svete uz je to k dispozici, treba v Polsku,t akze pocitam ze se driv nebo pozdeji taky dockame.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OTAVA: pochybuji, vzhledem k tomu ze prodavaji SGS3...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUCKOWSKI: cekam na ofiko, na hrani s neoficilnimi se necitim.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    OTAVA: custom ROM jsou dávno 4.2.1 - oficální OTA netušim
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nevite nekdo prosim na kdy se planuje konecne rollout Androidu 4.1 Jelly bean na Samsung Galaxy S2 ?
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    NAVARA: no mne to teraz vysi na nabijacke asi 5tu hodinu a tipujem ze este hodinu to bude potrebovat. Isiel som z nuly. To je ok?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DARKREIDER: nevím jestli jsem ji někdy vůbec měl na nule, ale oproti dřívější N900 mi to nepřijde nějak odlišené (přestože má větší kapacitu baterie), prostě pár hodin
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam