• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

    Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

    Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    FIFO
    FIFO --- ---
    OPTYK: cetl jsem par recenci v auditkach a vsichni si z toho sedali na ritku
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    ahoj. mate nekdo zkusenost s nahranim Androidu 4.4 na samaumg galaxy s2? diky
    SONIC
    SONIC --- ---
    CYBERKOTLIK: uplne nejlepsi je udrzovat ji v rozmezi 40 - 80 procent nabiti..neprebijet a ani nenechat podvybit..to je uplne idealni stav...

    OSIP: tak to je vazne divny.. :) mozna bych tu banku skusil reklamovat ale esli s necim jinym funguje tak to dost mozna dopadne neprojevene..
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SONIC: hele aje lepsi mit tu LI baterku celej den na nabijecce, nebo rano vypojit a pak vecer znovu nabijet?
    OSIP
    OSIP --- ---
    Ohledne powebanky Powerseed, nenapada vas proc mi telefon na pripojeni k powerbance vubec nereaguje? Stejne tak powerbanka se sama po chvili vypne. Pritom tablet to nabiji zcela bez problemu. A nabijeni telefonu ze site i pres usb port v pocitaci je take zcela v poradku. Jsem z toho docela konsternovany. Jde o telefon S7650.
    SONIC
    SONIC --- ---
    E42: nepomeruju..ale vylozene dyz to reknu lidove tak cena vykon (cas/nabiti/poskozeni u lionek) je nejsetrnejsi to tam cpat 0.5C pokud vyrobce neuda jinak...ale teda pridal sem tam h :) melo to byt takto ->> mam pocit ze ma 2600mAh kze idealne neco co dava 1300mA...ale kolik max pustej nabijeci obvody telefonu vyzkoumany nemam..ale s tim by pak mohlo bejt spojeny zas to zahrejvani---cim vic to musi zkrouhnout tim vic zahrejva--tim vic krystalku...
    E42
    E42 --- ---
    SONIC: Čím pomalejc, tím šetrnějc jo, to nezpochbňuju, ale "idealni je nabijet presne pulkou kapacity baterie" je haluz, no uznej. Už jen proto, že poměřuješ ampéry s ampérhodinama jako kdyby se nechumelilo.
    Záleží prostě jenom na tom, co je pro mě momentálně důležitější. Když nespěchám a chci prospět životnosti baterie, nabíjím nízkým proudem (mně Note II stojí skoro celej den v kolíbce píchnutý do USB, která dává 0,5 A; do plna se takhle nabije za jinak neúnosných cca šest hodin), když potřebuju rychle nabít, použiju maximální proud a nechám telefon ať si vezme, kolik uzná za vhodný. Nikdy to nebude tolik, aby to baterii vysloveně škodilo.
    SONIC
    SONIC --- ---
    E42: obecne u lionek cim pomalejc tim lip...pod cim vetsim tlakem se to pere dovnitr tim vic se zahriva..muze k tomu prispet i vetsi zahrati nabijeciho obvodu telefonu protoze chrousta vetsi hodnoty..zaporna elektroda je s kovovyho lithia a to ma nizkej bod tani..cim vic se zahreje tim vic se tam budou vytvaret krystalky lithia ktery potom prorazej izolaci mezi elektrodama a tim vznikaj zkraty coz ve vysledku vlastne snizuje kapacitu baterie..tak nejak sem myslel ten vstah nabijeci proud a kapacita baterie..samozrejme nikdo nechce cekat na nabiti celej den..


    NAVARA: to mas recht :)


    MUSHKA: skoc si k nam (Mobilplus, Namesti svobody, pruceli u ctyr mamlasu) ale cena teda 3800 czk s tim ze to budou asi tri dny pac tam nejni sklad dilu..ale moh bych ho tam poslat s predstihem a teoreticky by to bylo behem dne..
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    NAVARA: tak co uz, ted hlavne kde.. at to je rychle a kvalitne :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MUSHKA: nikdo se ti s tím lepit nebude, vymění celý panel
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Ahoj, nevite kde v Brne nechat opravit levne kryci sklo displeje S4 mini? "nejak" mam prasklinu pres celou uhlopricku :) jinak vsechno funguje tak doiufam, ze nebude potreba menit cely displej..
    E42
    E42 --- ---
    OLA44: Používej výstup, který dává nejvyšší nabíjecí proud, telefon si vezme, kolik umí. Z 1A zdířky se bude nabíjet zbytečně pomalu. Pro ilustraci Note II si umí vzít tuším až 1,8 A, S4 na tom bude počítám podobně.

    SONIC: Bože to je blud. Proč by měl mít optimální nabíjecí proud jakýkoli vztah ke kapacitě baterie? Vždyť to jsou úplně jiný veličiny (což ovšem úspěšně ignoruješ).
    SONIC
    SONIC --- ---
    OLA44: hoj..prakticky to pobere oboji jenom 2.1 bude nabijet dvakrat tak rychle..teda s tim ze se mozna baterka bude trochu rychlejc nicit..idealni je nabijet presne pulkou kapacity baterie..mam pocit ze ma 2600mAh kze idealne neco co dava 1300mAh..
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Ahoj, mam jeden lama dotaz. Vlastnim galaxy s4 a externi baterku powerseed. Ta powerseed ma dva vystupy 5V/1A a 5V/2.1A , ze ktereho je vhodne nabijet telefon Galaxy s4?
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    nepotrebuje nekdo vymenit display na Galaxy S II? jeden bilej prebejvajici se mi vali doma...kdyztak posta
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    FIFO: ano to je. Snad lidstvo zmoudří a nebudem tahat data půl metru vzdálených spotřebičů přes půl světa jen proto aby si výrobce udělal jejich kopii v cloudu.
    FIFO
    FIFO --- ---
    RAINBOF: chmms tak to je smutne zjisteni, myslel jsem ze tohle uz funguje v dnesni dobe
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    FIFO: no problematika je složitější než se zdá. Navíc bluetooth jsou povětšinou jen inkoustovky. Já potřeboval malou laserovku zvolil jsem tu nejblbější co jsem mohl HP P1102w (hroznej šmejd od výroby vyrobenej špatně).

    Potřeboval jsem wifi tiskárnu kde by se to dalo kdyby HP v tý tiskárně radši neudělali dva wifi moduly než aby to bylo jednoduchý (to je spíš na IT bravíčko, větší dementy než na HP podpoře jsem neviděl ještě teď je rozdýchávám).

    final řešení je teda nakonec jiný. půjde tam starý pc na tisk. Zkusim to zas za rok...
    FIFO
    FIFO --- ---
    RAINBOF: "tohle" jakoze to co je na mem odkazu, nebo to tvoje reseni ktere potrebujes? Ja tam vidim ze lze tisknout prez wifi nebo bluetooth, cely to cist nebudu, protoze me to nezajima
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    FIFO: ne nemam rozbitej google. Tohle vyzaduje aby tiskarna byla pripojena na internet.
    FIFO
    FIFO --- ---
    RAINBOF: mas rozbitej google?
    How to Print Wirelessly from Your Galaxy Tab 2 | | Que
    http://www.quepublishing.com/articles/article.aspx?p=2130730
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam