• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

    Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

    Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: zvladnou, ale proc by si nicili cenu sluzby, kterou nabizej. Sli by sami proti sobe.
    SONIC
    SONIC --- ---
    EFFKA: zajdi do nejakyho kramu neautorizovanyho..at to nema nic spolecnyho s operatorem nebo znackou telefonu a skus to tam..at se propadnu ze to nezvladnou za par babek..
    SONIC
    SONIC --- ---
    EFFKA: nepatrnej problem :)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    DRAGON: hmmm tak to si ho fakt necham jenom jako zalohu.
    SONIC: no jenze ja sem v Bristolu:-)
    SONIC
    SONIC --- ---
    OPTYK: jestli po tom fakt touzis za 600 ti to tam nahraju..ale musis pocitat s tim ze je tady moznost smrti tel..a dyby se to stalo tak nenesu odpovednost :) ale teda podle me je to zbytecny :) bud rad ze ti to beha..
    SONIC
    SONIC --- ---
    EFFKA: za 200 czk to udelam..mobilplus liberec...popripade by si to mohla hodit do kramu v brne bo odberni mista praha hradec pisek a oni mi to poslou...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EFFKA: odblokovanistojemezi 500 a 1000, takze tech 20 liber je docela fer cena a doma to neudelas..
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    tak nevim, jestli jsem ve spravnym klubu, ale zkusim...jako zalozni telefon, kdyby se mi muj normalni nejak podelal, mam obycejnej tlacitkovej Samsung gte1190. Je blokovanej na anglickou T-Mobile SIMku, takze v UK ho pouzivat muzu, ale chtela bych tam strcit i ceskou simku, at furt v pripade nejakejch plateb nebo neceho nemusim simku prendavat v mym normalnim tlf.

    Nekdo tip, jak to odblokovat? Provozovateli dvacet liber platit nechci, kdyz telefon stal osm.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Top 10 ways to make your smartphone battery last longer - Interesting Engineering
    http://interestingengineering.com/top-10-ways-to-make-your-smartphone-battery-last-longer/
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    FIFO: sakra sakra, musim nekoho sehnat kdo to dela. ja si to asi nerisknu. mel bych drahej podtacek na pivo, kdyby se to nepovedlo :))
    FIFO
    FIFO --- ---
    OPTYK: ze to slape uplne bombasticky
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    FIFO: jako že je to náročný?
    FIFO
    FIFO --- ---
    MADE: tahle funkce se da urcite vypnout, kazda klavesnice ma svoje menu kde tohle nastavis, povolis. Hledej ozubeny kolecko primo na klavesnici, nebo prez nastaveni telefonu najdi nastaveni klavesnice
    FIFO
    FIFO --- ---
    OPTYK: cetl jsem par recenci v auditkach a vsichni si z toho sedali na ritku
    MADE
    MADE --- ---
    Prosím o radu na trochu blbej dotaz: mám mobil Samsung i8150 a pro psaní se mi nabízejí dva typy klávesnice. Když si zvolím ten klasický, zobrazuje se mi tam Aj klávesnice, chtěla jsem ji v Čj, tak jsem zkusila druhej typ (swype), ale tam mi nechce zmizet to nabízení slov... Asi to popisuju jak tatar, ale mám ten mobil v ruce zatim jen pár hodin... Dá se nějakým způsobem docílit kompromisu, tzn. normální česká klávesnice s nenabízením slov?
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    ahoj. mate nekdo zkusenost s nahranim Androidu 4.4 na samaumg galaxy s2? diky
    SONIC
    SONIC --- ---
    CYBERKOTLIK: uplne nejlepsi je udrzovat ji v rozmezi 40 - 80 procent nabiti..neprebijet a ani nenechat podvybit..to je uplne idealni stav...

    OSIP: tak to je vazne divny.. :) mozna bych tu banku skusil reklamovat ale esli s necim jinym funguje tak to dost mozna dopadne neprojevene..
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SONIC: hele aje lepsi mit tu LI baterku celej den na nabijecce, nebo rano vypojit a pak vecer znovu nabijet?
    OSIP
    OSIP --- ---
    Ohledne powebanky Powerseed, nenapada vas proc mi telefon na pripojeni k powerbance vubec nereaguje? Stejne tak powerbanka se sama po chvili vypne. Pritom tablet to nabiji zcela bez problemu. A nabijeni telefonu ze site i pres usb port v pocitaci je take zcela v poradku. Jsem z toho docela konsternovany. Jde o telefon S7650.
    SONIC
    SONIC --- ---
    E42: nepomeruju..ale vylozene dyz to reknu lidove tak cena vykon (cas/nabiti/poskozeni u lionek) je nejsetrnejsi to tam cpat 0.5C pokud vyrobce neuda jinak...ale teda pridal sem tam h :) melo to byt takto ->> mam pocit ze ma 2600mAh kze idealne neco co dava 1300mA...ale kolik max pustej nabijeci obvody telefonu vyzkoumany nemam..ale s tim by pak mohlo bejt spojeny zas to zahrejvani---cim vic to musi zkrouhnout tim vic zahrejva--tim vic krystalku...
    E42
    E42 --- ---
    SONIC: Čím pomalejc, tím šetrnějc jo, to nezpochbňuju, ale "idealni je nabijet presne pulkou kapacity baterie" je haluz, no uznej. Už jen proto, že poměřuješ ampéry s ampérhodinama jako kdyby se nechumelilo.
    Záleží prostě jenom na tom, co je pro mě momentálně důležitější. Když nespěchám a chci prospět životnosti baterie, nabíjím nízkým proudem (mně Note II stojí skoro celej den v kolíbce píchnutý do USB, která dává 0,5 A; do plna se takhle nabije za jinak neúnosných cca šest hodin), když potřebuju rychle nabít, použiju maximální proud a nechám telefon ať si vezme, kolik uzná za vhodný. Nikdy to nebude tolik, aby to baterii vysloveně škodilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam