• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    SHADDIE: tak jsem to vyřešil trochu punkově, ale účinně. Měl jsem jeden stejnej mobil, rozsekanej, na díly. Vměnil jsem základovky a funguje to :D Aneb jak ze dvou rozbitejch samsungů poskládat jeden funkční.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    lidi, mám Samsung galaxy S2 IGT9100 a dneska se mi stalo to, že zamrz, a když jsem ho zrestartoval, tak mi zamrzne na úvodní startup obrazovce s bílým napisem samsung galaxy s a dál nic. Tvrdej reset nejde, naběhne jen logo androida a točí se tam ten modrej bazmek, ale dál se to nehne, skočí to pak na stejnou startup obrazovku. Nevíte co teď?
    PYZDA
    PYZDA --- ---
    tohle uz jsem zkousel hned s nekolika ROMkama ale bohuzel stale ta sama chyba ... ODIN napise FAIL ...

jeste me napadlo udelat repartition a nahrat tam full firmware i s pit souborem ale toho se bojim protoze nevim uplne presne co to udela ...

SONIC
    SONIC --- ---
    PYZDA: sales code je prave to AUT...s downgradem ti neporadim :/ jeste sem nezkoumal/nezkousel... zkus si pocist treba tady a popripade podej report :) http://forum.xda-developers.com/galaxy-grand-2/general/how-to-downgrade-galaxy-grand-2-sm-t2857767
    PYZDA
    PYZDA --- ---
    Mam SM-G7105 GRAND 2 LTE s Androidem 4.4.2 AUT tam (Švýcarska nebrandovana ROMka) a chtel bych tam dat zpet Android 4.3. Ale pres Odin mi to pise fail a to jsem zkousel nekolik firmwaru... Nevim co je sales code ? :(
    SONIC
    SONIC --- ---
    PYZDA: jestli to chces jenom flashnout tak do toho musis dat to co tam patri podle sales kodu...o jakej se jedna stroj?
    PYZDA
    PYZDA --- ---
    Nazdarek nevim jestli jsem tu spravne ale uz nekdo rozlosknul problem s uzamcenym bootloaderem u samsungu ?
    Konkretne za to muze KNOX, a zablokuje pamet ESF. Zarizeni pak nejde rootovat, downgradovat atd.

Moc dik za jakekoliv rady nebo zkusenosti ...

PS: normalne flashnout pres odina to nejde napise to FAIL (SW CHECK REV fail )
    Kdyby se nahodu s tim problemem nekdo nesetkal tak mkrnete sem :

knox lock bootloader - Hledat Googlem
    knox lock bootloader - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/search?client=opera&q=knox+lock+bootloader&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    ELEN: nemas nastavenej sync s dropboxem nebo jinym cloudem?
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    ELEN: odchazi Ti sd karta ?
    ELEN
    ELEN --- ---
    ahoj,
    můžete mi někdo poradit, najednou mi sami od sebe začaly mizet z galerie fotky, vždy mi tam zbyde 6 stejnych fotek a zmizí jich třeba 50 najednou.....díky
    SONIC
    SONIC --- ---
    MUSHKA: muzes to donyst do Mobilplusu v Brne poslou mi to do lbc ja to tady prehodim a poslu zpet. cca 350 czk.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Upcoming Battery Will Charge Phones And Electric Cars in Minutes | IFLScience
    http://www.iflscience.com/technology/upcoming-battery-will-charge-phones-and-electric-cars-minutes
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    dá se nějak rozšířit storage space na SIII Mini?
    E42
    E42 --- ---
    Unikl seznam připravovaných updatů na Android 4.4.4 u Samsungu – SamsungMania.cz
    http://samsungmania.mobilmania.cz/...-updatu-na-android-444-u-samsungu/sc-310-a-1328540/default.aspx
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Zdravim, je tady nekdo z Brna, kdo je schopny vymenit za nejakou uplatu displej z jednoho Samsungu S4 mini, ktery mam na nahradni dily na jiny?
    SONIC
    SONIC --- ---
    HOMOLKA: tovarni nastaveni --> prehrat FW --> reklamace :]
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    HOMOLKA: jinak firmware mam nejnovejsi a s nastavenim jsem si nehral, jen si upravil tony, datum/cas, vypnul bluetooth atd...
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    ahoj - mam problem se svym Samsung G130HN GALAXY Young 2 - mam ho necely mesic a od zacatku se mi nahodne stava, ze telefon je zapnuty, vse se zda ok, ale neda se mi na nej dovolat a ani z nej volat...musim restartovat
    neresil jste nekdo stejny problem? nemate nejakou radu? obavam se ze reklamace nic nevyresi, kdyz to neni snadno reprodukovatelne...mozna vymena sim?
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SONIC: napsal jsem to spatne v tom prvni postu
    SONIC
    SONIC --- ---
    CHILDINTIME: sem myslel ze to bylo na kontaktech USB..zima teplo to je dost mozny..ale bohuzel je to tam docela zjevny a pres to asi vlak nejede..s nejakym odvolanim nejspis neuspejes..
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SONIC: co myslis podle tech fotek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam