• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    PEKK
    PEKK --- ---
    VAGABUND: Notifikace to neumí, jen si tam můžeš dát asi 5 kontaktů, který jsou barevně odlišený a pokud máš telefon položenej sklem na stůl!! tak do celkem efektně svítí ze strany na stranu. V noci to vypadá hezky:)
    Pak to ještě umí ukázat na datum a čas, když přes sklo přejedeš rukou v "pro mě náhodnym" pohybu:) a nějaký podivný zpravodajství, který jsem neměl chuť rozkódovat.

    Víc jsem z toho zahnutí nedostal:) A bavíme se jen o pravý straně, levá je úplně plonková. Já se taky docela těšil na lepší využití...
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    PEKK: já jsem ca před měsícem skočil z Note2 na Note4 Edge, pro mne zahnutina na jednej straně feature, která mi u všech budoucích telefonů bude chybět - možnost notifikikací, oblíbenejch aplikací...imo výtečná věc. Chápu to dobře, že u S6 Edge jsou ty okraje jenom roztáhnutí hlavní obrazovky?
    Zatim mi teda nepřišel z ebay protektor, bez kterýho mam pořád takovej nepříjemnej pocit :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Pár postřehů pro případný kupce S6 EDGE

    Po měsíčním používání S6 E přecházím na M9, protože paradoxně zahnutej display je asi jeho největší slabina. Po stránce designu je to pěknej kousek, zadní část se ani moc nepatlala, jak strašily články (mám bílou variantu). Ale díky "přeteklýmu" displayi se telefon nepohodlně drží a sem tam člověk nechtěně stiskne display aniž by chtěl. To by až tak moc nevadilo, člověk si zvykne na všechno, ale sakra, proč bych si měl za 27tis zvykat na nepohodlnej telefon?? Obyč S6 je na tom mnohem líp...nedivil bych se, kdyby EDGE byl za chvíli levnější, než S6:)
    A asi největší problém s přicházejícími slunečnými dny : Ohnutej display hází odlesky, na slunci je to mizerie, rohy se tím pádem stávají nepoužitelný a opticky zmenšují viditelnou část...

    Někde na mobilmánii jsem četl recenzi a doporučení nekupovat si EDGE a jít radši do "obyč" S6. Stejně jsem po něm hned skočil, jak to bylo možný. Ale po více jak měsíčním testování EDGE musím souhlasit. Vypadá hezky, netradičně, budete občas "hvězdou" u stolu, ale bude to Pyrrhovo vítězství. Ti , kteří neodolají, mi dají časem za pravdu.
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    CORNELA: jsou na to ruzny aplikace, ja pouzivam https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkyeah.privatespacefree - zaroven dokaze blokovat/skryt hovory
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    RADIMB: dik, ale ted uz je to jedno ...
    RADIMB
    RADIMB --- ---
    CPT_PLESARD: mam ho. za 3900,- z alzy za nejaky bonusy se slevou. mel jsrm s3 a rozdil tak nijak veliky - custom rom. ale naprosto v pohode. za plnou palbu bych premyslel o jinym, ale samsungy znam a vim jak na ne. muzes koupit cinu, vykonejsi, ale samej problem od rootu dal. v teto cene u mne dobry. lisi se to v podstate jen ramkou, je to fajn pri vice aplikacich najednou- muzika na pozadi, net, download manager, office najednou - je to trochu znat. mam tu jeste s4 a tenhle je takovej lepsi do kapsy kamkoli. ta 4 je tak nejak neskladna, pretechnizovana. i ty upravy rom jsou nejaky pres ruku a vubec.
    FUMO
    FUMO --- ---
    Ahoj, do včerejška jsem měl Samsung S4 mini a už ho teda nemám... chtěl bych si koupit novej foun od Samsungu, ale chtěl bych teď dualsim... co jsem koukal, tak ta nabídka je dost ubohá... něco jsem přehlédnul nebo to jsou fakt takové chudinky co dělá samsung jako dual sim?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Nechcete někdo nový záda na s4? Za krabičku cigaret třeba nebo za cokoliv ať to nevyhodim...
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    ERED_MITHRIN: ted uz je to jedno ...
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    CPT_PLESARD: oslovila te alza reklama v prazskem metru? ;)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Co si myslite o Samsung Galaxy 3 Neo LTE N7505?
    Diky.
    JUNGLEBOY
    JUNGLEBOY --- ---
    mam samsung s4 mini s android 4.2 a update hlasi moznost prejit na 4.4, ma to cenu nebo je lepsi zachovat starsi verzi?
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    CALIGULA: zkus zavolat mobil pohotovost, vcera jsem tam nekoho videl asi s nejakym sx a rikali mu 900. ALe fakt nevim cenu.. http://www.mp.cz/kontakty/praha-na-porici/
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Zdravicko. Mam Galaxy Note 3 a potrebuju ROOT ale jako totalni antitechnik nejsem schopnej to udelat a nemam ani poradnyho kompa. Je nejakej snadnej navod jak to udelat? Pripadne nejaky prazak co by to sfouknul?:) :)
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    Towelroot nevadi, ale imho nefunguje po posledni aktualizaci, jestli se neco nezmenilo od stavu pred cca 14 dny
    E42
    E42 --- ---
    Towelroot by na i9506 neměl KNOXu vadit.
    SONIC
    SONIC --- ---
    MEDWYN: Prijdes o zaruku..predpokladam ze prodejce by to reklamoval v nemecku tam to zamitnou na knox pocitadlo pokud ho nevynulujes..mozna to de - nezkoumal sem..ale dyz to bude HW problem a ses hadavej typ tak to nebude prima souvislost s vadou a v cechach bys to mel vyhrat i kdyz to v ofiko servisu zahranicnim zamitnou..prodejci se to nebude libit ale je to tak..
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Tak zvazuju, ze zakoupim S4 i9506, za tuhle cenu mi to prijde skvelej kauf: https://www.mironet.cz/...alaxy-s4-i9506-snapdragon-800-eu-distribuce-16-gb-lte-deep-black+dp205103/

    Nemam ale v planu prilis dlouho vydrzet na ofiko romce, cistej android mi voni mnohem vic. Jak se stavi Samsung k rootovani/flashovani? Cetl jsem ted neco o KNOX a nemam z toho uplne dobrej pocit.
    Nejake realne zkusenosti zdejsich uzivatelu? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam