• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    E42
    E42 --- ---
    XMEDA: Kies ti určitě záměrně full reset dělat nebude, a kdyby, tak tě na to pětkrát upozorní. Samozřejmě ale nelze vyloučit nějaký kiks, takže udělat zálohu důležitých dat je rozhodně vhodné. Stejně máš ale všechno v cloudu, tak snad jen fotky..
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Kdyz mi Kies3 nabizi update firmware na 5.1.1.. mam cekat, ze to zmasakruje vsechny data v telefonu do nuly, nebo mam byt klidny? :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    + koukam jak se amoled projevil a napr. ty kosticky app vpravo dole mam vyzrany na bilym pozadi i kdyz jsou fuc... na to, ze ten mobil za sebou nema ani pulrok je to docela rychovka. Zabira na to nejake to problikavani ruznych barev, nebo je to navzdy?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    RAINBOF: Uz jsem tam psal koment, tak to treba nejak upravi..

    Ale ptam se tady, jestli na to nemate nejakou jinou osvedcenou app..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    XMEDA: a co to autorům napsat jako chybu :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Je nejaka rozumna cesta, jak donutit Note4 aby nejdriv jenom vibroval a az po nekolika davkach trepani zacal postupne zvonit? Aniz bych vyrabel specialne na to melodii s tichem na zacatku.

    Zkousel jsem treba app. Phone Ring Control. Telefon pak zvoni presne jak chci a jde to ruzne nastavit. Problem pak ale je, ze ta app nedovoli vypnuti zvoneni zmacknutim tlacitka hlasitosti, takze telefon zvoni i kdyz uz nechcete a lze jen prijmout nebo odmitnout hovor. Potreboval bych ale aby slo jen zhasnout zvoneni a nechat volajici otravy vyhnit bez zvedani a bez randalu...


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baybaka.incomingcallsound&hl=cs
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    DARKJESUS: Děkuji ...
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    KEJKA: stahni si do pocitace Samsung Kies - dokaze pretahnout vicemene vse, co jde mezi Samsung telefony.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Ahoj,
    má prosím někdo zkušenost s NFC na SIII - resp. takhle - dá se překopírovat všechno z jedné SIII do jiné, popř třeba i s nastavením telefonu atd??
    jednu mám jako služební a teď jsem si pořídila druhou osobní, ale potřebovala bych dostat vše ze služební na osobní a nechce se mi to dělat přes bluetooth.. - možná je to hloupý dotaz, ale tak zkouším...
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    STHENO: Mám SGS3 někdy z půlky 2012 a furt dobrý, i baterka se ještě dá (primárně používám novou, ale mám v peněžence tu starou jako náhradní a vydrží dost).
    STHENO
    STHENO --- ---
    ak sa to tu riesilo, tak pardon, skusala som filtrovat a nic.
    STHENO
    STHENO --- ---
    Ahoj,
    mam taku obskurnu otazku. Kolko z Vas pouziva Samsung (nejaky z ich vlajkovych lodi) bez problemov po zaruke a komu po cca 2,5 roka zafungovalo kurvitko?

    momentalne viem o 3 pripadoch, jeden z toho som ja - 2x Note 2 - mesiac po zaruke klaklo jadro, druhemu styri mesiace po zaruke klakla zakladovka
    Samsung Galaxy S 3 - zaruka vyprsala v maji, telefon zo dna na den nepouzitelny, zatial nie je pricina jasna, no neda sa zapnut.

    Akoze jak som s tym telefonom bola spokojna, tak ma to stve, lebo telefony to nie su lacne a od zariadenia nad 10k cakam, ze vydrzi aspon tie tri roky, ak nie viac.
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    MARTIK:
    1) :-D to musel byt sef rad. Zkusil bych vyzalohovat kontakty, smazat obsah aplikace pro kontakty a opet je naimportovat. Jestli to nepomuze, tak asi factory reset jestli nekdo neporadi neco lepsiho.
    2) Pokud vim, tak to nejak jednoduse nejde. Z toho dialeru se tam dostanes nejrychlejc tak, ze dotycneho vytocis, hned to polozis a na obrazovce s polozenym hovorem je tlacitko "zobrazit kontakt", alespon na Androidu 5.1.1 to tak je.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Ahoj,
    mám dvě issue, nevím, nakolik je to jen věcí samsungu či androidu.
    1) Pokud volám nebo mi volá kontakt, ke kterému nemám přiřazenou fotku, zobrazí se mu obrázek posledně volaného kontaktu, který fotku přiřazenou má. Takže když mi volala máma (má fotku) a pak šéf (nemá fotku), tak já po zvednutí řeknu "ahoj mami". :)
    2) Jde se z okna pro vytáčení dostat lehce k editaci kontaktu? Pokud chci kontakt editovat, musím do "kontakty" a tam ho vyhledat. Přitom když chci vytočit nějaký kontakt, můžu z vytáčecí obrazovky. Třeba pro "petr" vyťukám 7387 (7:PQRS, 3:DEF, ..), "petr" vyskočí, vyberu ho a volám. Nelze se však z tohoto výběru dostat k editaci kontaktu a musím do záložky "kontakty", kde však nelze vyhledávat takto pohodně pomocí číslic. Je to zdržovačka.
    GANYAL_YABANI
    GANYAL_YABANI --- ---
    Zdárek,
    mám Galaxy Xcover 3 a začalo mi zlobit GPS. Telefon by měl využívat jak satelity GPS tak Glonass a tudíž by se měl připojit během chviličky. Nicméně i na hodinové procházce se psem uprostřed otevřené krajiny nic. Už jste se s něčím podobným setkali? Díkes.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Takže po revizi jsem zjistil že mi nejde pero. Reaguje jen v části obrazu. Díval jsem se že indukční vrstva pro pero je zespodu ještě pod displejem uměl by to někdo sehnat? (vyměnit to zvladnu)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SONIC: takže se to kolegovi povedlo. dal tam origoš s 5.1 androidem vč funkční OTA. takže počkam na marshmallow :)

    SONIC
    SONIC --- ---
    RAINBOF: esli to bylo v nemecku (W-support) tak tam todle urcite neudelali..jinak stock by prave mela jit nahrat jenom je dobry vedet co tam bylo jak sem psal inak to muze psat chybu v overeni revize..da se jeste pustit kies dat pohotovostni obnovu a tam zadas typ a SNko a vyplivne to na tebe jesti to ten telefon podporuje nebo ne..dyz jo tak ti i napise co do toho patri popripade se pres to da skusit rovnou prelejt..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OTAVA: nezkusil nechtel jsem to bricknout zacal jsem tim ze jsem se snazil o tom neco nacist.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SONIC: volume up+home dela to co jsem poslal nize. Ze to nekdo zkusil prehrat je bez diskuse vidim to v tom sshotu take. Jak jsem psal nic jineho nez ten telefon v tomto stavu nemam. kradenej neni jen byl ve spatnem "servisu". Udajne se stalo to ze po factory resetu se telefon uz jen restartoval. takze to odnesli do servisu (tou dobou nekde tusim v germanii) kde rekli ze to nejde a udelali s tim toto.

    OTAVA: zaruka je rozhodne fuc tu ale neresim.

    obecne mam taknejak problem pochopit cely ten system flashovani u samsungu. Je tam kolem tolik obstrukci ohledne typu sw a jeho verzi ze se v tom neorientuji. dal jsem to ted kolegovi ktery tvrdi ze dovede obnovit stock rom (coz mu verim neb se tim zabyva temer denne).

    Nicmene pokud by byl nekdo ochoten mi vysvetlit wtf nezlobil bych se.
    (ja to chapu tak ze telefon je prehranej nejakym docasnym fw slouzicim jen k tomu aby se nahrala jina rom. Protoze neslo o original romku tak je tam nastaven ten warranty bit coz predpokladam je nevratne a bude to hlasit pri startu uz porad ale ani to mi nevadi)

    mam moznost ten samsung ziskat levne. (ma mj chybejici pero, znicenej zadni kryt, fest poskrabanej displej a dalsi kosmeticke drobnosti)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam