Zdar, mohl by mi někdo poradit s e-mailem na SG A5?
Jde o to, že mi moc často nechodí upozornění na e-mail, ačkoli signál je. Teď jsem si tam změnil synchronizaci na "vše", ale po zkušebním mailu mi stále nic nechodí. Když se ale do appky podívám ručně, maily se mi bez problému načtou a můžu je i posílat. Například gmail mi funguje bezvadně. Začalo to od jistý doby – myslím, že jsem telefon kvůli něčemu dával do továrního nastavení. Mail jsem zkoušel vymazat a nastavit od píky, ale je to furt stejný. Podle návodu na vodafonu tam není moc co nastavovat, vše se mi doplní automaticky. Mail mám pod seznamem (post), takže v telefonu mám jako příchozí imap.seznam.cz, zabezpečení SSL, port 993 a odchozí smtp.seznam.cz, SSL, 465 a zaškrtnuto „vyžaduje přihlášení“.
Jak říkám, ta appka normálně funguje v tom, že když ji zapnu, maily se synchronizují a nový vidím, stejně tak je můžu posílat, ale nechoděj mi moc upozornění – a dále je zajímavý, že mi často přijdou ráno, kdy mobil zapnu (případně vypnu letadlovej režim). Ještě dodávám, že se mi dřív ukazovalo x mailů, a teď se jich na obrazovce ukáže jenom pár a pak musím přejet prstem dolů (podle pokynu), aby se mi ukázaly i ty starší, což dřív taky nebylo. Chtěl bych to nějak uvést do původního stavu, kdy to fungovalo stejně dobře jako gmail, ale nevím jak.
Díky za rady.