• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    MIKEKT: Nedá (max si můžeš ručně vypínat BT)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    KIDLI: A da se to nekde nastavit, ze kdyz bude sila signalu BT nizsi nez nejaka hodnota tak to telefon zamkne a bude to chtit overeni?
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    MIKEKT: je to dané dosahem BT
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Mam dotaz k odemykani telefonu pomoci duveryhodneho zarizeni. Nastavil jsem si to tak, ze kdyz mam pripojene pres BT hodinky tak se telefon nemusi odemykat. Nejde nekde nastavit vzdalenost hodinek od telefonu, aby se zamknul telefon, kdyz budu treba 5m od telefonu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja si samsung opravuju v Samsung Plaza, Ječná 520/36, berou tam telefony i s mezinarodni zarukou, nejen ceskou a opravy trvaji do druheho dne. Na rozdil treba od reklamace na Alza, ktera trva kolem triceti dnu.
    SONIC
    SONIC --- ---
    SMOKY: telefony z EU jak rikas sedivky se vetsinou posilaj sem https://www.w-support.com/privatkunden.aspx coz je nejvetsi autorizovanej evropskej servis kde ti vemou jakoukoliv distribuci protoze je uplne fuk esli mas tel nemeckej nebo polskej nebo ceskej..je porad stejnej jenom na zacatku nastavis jazyk.. za me urcite lepsi zkusenost nez treba s britexem kam ti vetsinou pude CZ telefon (samsung)..
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Taky bych bral v potaz kvalitu oficialniho servisu a servisu, ktery bude delat dovozce sedivek. Jednak ohledne pouzitych dilu a take u vodotesneho telefonu je celkem zasadni pri servisnim zasahu, pri kterem je telefon nutne rozlepit zase spravne zalepit.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: dyk jo:)

    Já jsem to u toho prvního příspěvku smotal dohromady, tak jsem jen dovysvětlil že do cashbacku kalkuluju už i s cenou za starej - to jen aby to bylo srozumitelný.

    Správně to mělo být "pokud by se cena (cashback+výkup starýho) srovnala s tou z EU, tak taky beru CZ..."
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: ja beru cashback jako akci, kdy ti vyrobce vrati cast penez za nakup, pouze staci zaregistrovat nakupni doklad v urcitem terminu kdy akce trva. Vykup staryho telefonu neberu jako cashback.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    pozn: do cashbacku započítávám i výkup starýho
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: v takovým případě je to bez debat.

    Já to rozhodně taky nechci brát až to bude hot novinka (za raketu). Počkám a uvidím jak se to vyvine. Každopádně pokud by se cena při cashbacku srovnala s tou z EU, tak taky beru CZ, to je jasný.

    (akorát je potřeba si uvědomit že cashback za tvou S9 a mou S7 bude vypadat o dost jinak víšco.))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DRAGON: jestli mas note tak tyhle kacky dostanes i bazarem ne ?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tipuji ze za moji s9 mi vrati cca 8 tisic + cashback.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: ja ne, ja si pockam na cashback a rozhodne beru CZ distribuci a zaruku, mimojine z toho duvodu, ze si necham vratit DPH a dam si telefon do dani. Coz nekdy nejde, protoze drtiva vetsina EU distributoru nejsou platci DPH (proto tam maji tu slevu), takze mne to ve vysledku vyjde levneji.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: jasný...

    ....ale tohle bych ani nějak neřešil. Současný telefon mám z CZ (mobil pohotovost) a updaty mám o cca 2-3 týdny později než mívá třeba T-mobile myslím...Čili kdyby to bylo ještě třeba o dva týdny, bylo by mi to jedno.

    Vážně uvažují o S10 a pokud bude z EU rozdíl v ceně 5+ asi bych do toho šel
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    TEKKIT: ne nikdy, posledni 2 roky jsem kupoval 2 x sony a 2 x samsung vzdycky takhle a ted si vzpominam ze jsem jednou reklamoval neco a ano, trvalo to 2 tydny (mohlo 4) ne 2 dny, ale stejne musi mit clovek nejaky nahradni a nejsem nejak zivotne/pracovne zavisly na schopnostech sveho aktualniho telefonu, takze s nejakym svym zaloznim mi bylo jedno ze to trva dyl
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jeste jedna vec je rozdilna pro Cz a Eu: pozdejsi updaty
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LEDOFREDO: a narazil jsi někdy na nějaký jiný problém, kde by bylo jasné, že je to tou EU distribucí?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ja kupuju vzdycky eu distribuci, protoze cena, ale zatim sem nikdy neresil reklamaci
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MESHUGGAH: víš jak jsem psal "neber v potaz Samsungácký akce"?:)))

    bavíme se v teoretické rovině...

    Otázka: má smysl koupit si o třetinu dražší telefon jen proto, že je z CZ distribuce? Stojí ta přidaná hodnota skutečně za to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam