• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

    Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

    Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Jako že by to někde přesně psali, to jsem bohužel nenašel. Ale Samsung k tomu doporučuje svoji kartu EVO Plus a ta má 100 MB/s čtení a 90 MB/s zápis.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Prosim, tusite nekdo, jestli lze nejak zjistit, jaka je maximalni prenosova rychlost microSD radice v Samsung S10? Chci kupovat novou kartu, tak me zajima jak rychlou si mam max koupit abych zbytecne neutracel za rychlostni classu, kterou nevyuziju.
    dekuji
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: no jo, ja vim:) jenze visco, ve favs mam lidi, kterejm chci volat z tabu favs a nechci je vyhledavat. je to takovy trosku nesikovny, no :) ale holt uvolnim kamose z fav a necham tam jen mamku kvuli zdravotnim vecem, co se da delat :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    NEVILL: yop ja prave myslel 3rd party app...
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: je tam moznost ze kdyz zavola 2x do 15 min tak to podruhe projde. A jinak si holt dat do favs jen lidi co nevolaji v noci :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: Hele dobrý, funguje to, dík :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pokud se ti nechce nic instalovat, tak si proste ten obrazek zobraz na mobilu, tipnu obrazovku, dole tim krizem orizni cerne okraje a notifikacni listu a dej sdilet :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: nejlepsi je pixlr softik :) share... pixlr.. otevre se ti obrazek, das vpravo nahore OK, dole save to: a sliderem si urcis velikost (jen pamatuj, ze aby to bylo zobrazeny ne jako link, ale jako obrazek, musi mit pod 500kb :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Jak upravit v S10e velikost fotky,když ji chci hodit,řekněme na nyx?
    SONIC
    SONIC --- ---
    DRAGON: aha..tak to je vcelku nedotazeny..skoda..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: bohuzel to uplne nevyhovuje, ale aspon neco, no. Je tam totiz Calls from a pod tim je jen "none, contacts only, fav contacts only a All", takze budto se mi dovolaj vsichni co mam ve fav listu a nebo nikdo.. shiat. Proc nemohli dat "select contacts to allow", nechapu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: jdu to vomrknout! dik
    SONIC
    SONIC --- ---
    DRAGON: do not disturb mod ma nastaveni priority only allows a tam muzes nastavit eventy pripominky a v neposledni rade Selected callers..mam to tak na cistym androidu ale snad to pude vsude..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja bych zas potreboval, aby kdyz dam v noci silent pred spanim, tak aby mi mohl zavolat jedinej kontakt a to mama. jde to?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DWAY: jo, toho jsem se obával...nevím, to už je takový moc advanced, leda jestli na to není nějaká aplikace třetí strany, Samsung to sám ve svém nastavení nezvládne... :-(
    DWAY
    DWAY --- ---
    NEVILL: jenze je režim nerusit pouzivam na noc. A tlumim tím vsecko
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DWAY: Já bych to možná pojal opačně, že si vybereš aplikace které neztlumíš. Zkus tohle - Nastavení, Oznámení, Nerušit, tam si nastavíš plán kdy se telefon přepne do toho tichého režimu. Pak se vrátíš o krok zpět a v oznámení si ze seznamu vybereš aplikace co by měly mít výjimku. Např. Gmail, Pošta (zvukové), klikneš na to a objeví se další volby pro tuhle aplikaci a úplně dole je Ignorovat režim nerušit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TEKKIT: s10
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DWAY: co máš za model?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nevite nekdo o appce ktera by mi ztlumila jen vybrane aplikace? Neco jako Do not disturb, ale chtel bych si vybrat aplikace, ktere ztlumim.

    pouziti:
    v podstate chcu nektere vecery / vikendy ztlumit pracovni aplikace (Mail, Teams...) ale nechce se mi pokazde chodit dovnitr a vypinat / zapinat notifikace pro kazdou aplikaci zvlast.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    ahoj samsungáři,
    Galaxy note 9 dual sim
    nemáte tucha, zda existuje nějaká app, která umožňuje spárovat kontakt se simkatou, abych nemusel při volání z handsfree potvrzovat volbu simkarty? Volbu prioritní sim mít nemůžu kvůli kombinaci soukr a pracovní.
    Diíky za případné tipy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam