• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: we may have found a solution to this. You will need to disable the Google/Samsung Pay app in the Optimise Battery Settings.
    To do this head into Settings> Device care> Battery> Menu (3 dots top right)> Settings> Ensure that these apps are not set as Sleeping apps and turn off the following settings: Optimise settings and Put unused apps to sleep.

    Then in the NFC settings (Settings> Connections> NFC) made sure Google/Samsung Pay is set as the default selected by clicking TAP AND PAY button and choosing one of them.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak mi po updatu prestal fungovat google pay
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: ja normálně chvíli přemýšlel nad tím, že se mi to zdálo :))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Jako už jsem slyšel o foliích co by se měly nějak regenerovat a zacelovat škrábance, ale sám se s tím ještě nesetkal...každopádně jestli mi odejde ta originální tak tohle zní jako dobrá volba... :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: já už finger odemykání vzdal, oproti ty S9 je to uplne k hovnu, tak mam radsi finger a pattern a ten pouzivam tak v 90% případů. Tohle vymyslel fakt kreten.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Co mi prijde jako nejlepsi vec, co sem zatim postrehl, tak ze ta ikonka fingerprint na miste scanneru je porad viditelna pri always on a vyznamne mi to zvysuje uspesnost odemceni (mozna to slo pred tim nejak zapnout) . Taky mi prijde, ze ctecka pracuje trosku lepe.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: jo, to po instalaci působilo vždycky
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Ja sem prave update na S10 nainstaloval a subjektivne mi to prijde rychlejsi
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: takhle napohled mi přijde že je to u tý s10e (cos testoval a té mojí s A10) plus mínus stejný (zkusil jsem hudbu a mapy)

    jak jsem psal, jestli je tam rozdíl vteřina, to pro mě absolutně nehraje roli...kdybys viděl tablety a komp co máme doma, tak ten můj mobil je jako od NASA:))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: si vzpomen jak rychle se ti oteviraly aplikace, to je docela brutalni rozdil a maj to tak vsichni kamosi, co maj S10 radu. Ja nastesti nahral video, kdyz sem mel doma prvni den S10E a S10, muzes si to tady dohledat a porovnat si rozdily rychlosti otevirani tech aplikaci s tvym, ale varuju te, nedelej to, budes nasranej, ten rozdil je znatelnej :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: jj chápu...mně baví ty nový věci, tak nějak celkově. Upgradoval jsem na vyšší android už celkem 4x (myslím) a to zpomalení jsem nezaznamenal. Ale já s tím nedělám žádný náročný operace, takže to případný zpomalení ani nepostřehnu - to by muselo být o 50% abych si všiml:))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: to ja delam pokazde, vzdycky zazalohuji a po po aktualizaci resetuji FS
    SONIC
    SONIC --- ---
    DRAGON: po kazdym velkym updatu je idealni udelat hned tovarni nastaveni..pekne se to tam porovna..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: mne už jí to nabízí taky ale já do ní nepůjdu, chci mít ten telefon ještě chvíli rychlej. A každá major aktualizace telefon zpomaluje. Ne možná po updatu, protože to je jak nová instalace, ale vždycky stačí cca měsíc a člověk si všimne, že je to pomalejší než to bylo.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: konecne někdo s kym si o tom budu moct povídat!
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Hurá, tak už se mi na S10 stahuje ta aktualizace s Androidem 10! :-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: co tohle může být za technologii? Ale jinak pecka teda
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: ja bych to vyfotil, ale nemel sem cim, mrl sem jrn ten fotak a dron. Ta folie byla tema drapkama na ovladaci roztrhana na osmi mistech, normalne se to odlupovalo. Ted na ni neni nic. Nechapu to.
    Normalne sem ji chtel odlepit a vyhodit, az tak byla na sracky...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: :)) Nj ale to bys musel dát i tu předtím:D To jsi měl přes to pár vlasů a myslels že to jsou škrábance!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam