• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    NEVILL: Zkoušel si to už? Me to taky po aktualizaci prestalo fungovat. Nevypnulo mi to teda to NFC nastavení. Ale dal jsem google pay mezi neuspane app. Zatím jsem to prave neměl možnost znovu zkusit.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Já to teda našel maličko jinak, nemám tam tři tečky napravo, to je možná ještě z Androidu devítky.

    Já to měl Nastavení - Péče o telefon - baterie - řízení spotřeby aplikací - apl., které se nepřepnou do spánku a tam jsem teda přidal Google Pay (byť myslím že by to mělo být jedno, tím NFC se to prostě aktivuje).

    A pak jsem teda zapnul to NFC přes Nastavení - připojení - NFC a platba (to se mi po tom updatu vypnulo, tak jsem to zase zapnul). Každopádně dobré vědět, teď ještě budu muset někde vyzkoušet že to funguje... :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: we may have found a solution to this. You will need to disable the Google/Samsung Pay app in the Optimise Battery Settings.
    To do this head into Settings> Device care> Battery> Menu (3 dots top right)> Settings> Ensure that these apps are not set as Sleeping apps and turn off the following settings: Optimise settings and Put unused apps to sleep.

    Then in the NFC settings (Settings> Connections> NFC) made sure Google/Samsung Pay is set as the default selected by clicking TAP AND PAY button and choosing one of them.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak mi po updatu prestal fungovat google pay
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: ja normálně chvíli přemýšlel nad tím, že se mi to zdálo :))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Jako už jsem slyšel o foliích co by se měly nějak regenerovat a zacelovat škrábance, ale sám se s tím ještě nesetkal...každopádně jestli mi odejde ta originální tak tohle zní jako dobrá volba... :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: já už finger odemykání vzdal, oproti ty S9 je to uplne k hovnu, tak mam radsi finger a pattern a ten pouzivam tak v 90% případů. Tohle vymyslel fakt kreten.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Co mi prijde jako nejlepsi vec, co sem zatim postrehl, tak ze ta ikonka fingerprint na miste scanneru je porad viditelna pri always on a vyznamne mi to zvysuje uspesnost odemceni (mozna to slo pred tim nejak zapnout) . Taky mi prijde, ze ctecka pracuje trosku lepe.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: jo, to po instalaci působilo vždycky
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Ja sem prave update na S10 nainstaloval a subjektivne mi to prijde rychlejsi
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: takhle napohled mi přijde že je to u tý s10e (cos testoval a té mojí s A10) plus mínus stejný (zkusil jsem hudbu a mapy)

    jak jsem psal, jestli je tam rozdíl vteřina, to pro mě absolutně nehraje roli...kdybys viděl tablety a komp co máme doma, tak ten můj mobil je jako od NASA:))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: si vzpomen jak rychle se ti oteviraly aplikace, to je docela brutalni rozdil a maj to tak vsichni kamosi, co maj S10 radu. Ja nastesti nahral video, kdyz sem mel doma prvni den S10E a S10, muzes si to tady dohledat a porovnat si rozdily rychlosti otevirani tech aplikaci s tvym, ale varuju te, nedelej to, budes nasranej, ten rozdil je znatelnej :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: jj chápu...mně baví ty nový věci, tak nějak celkově. Upgradoval jsem na vyšší android už celkem 4x (myslím) a to zpomalení jsem nezaznamenal. Ale já s tím nedělám žádný náročný operace, takže to případný zpomalení ani nepostřehnu - to by muselo být o 50% abych si všiml:))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: to ja delam pokazde, vzdycky zazalohuji a po po aktualizaci resetuji FS
    SONIC
    SONIC --- ---
    DRAGON: po kazdym velkym updatu je idealni udelat hned tovarni nastaveni..pekne se to tam porovna..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: mne už jí to nabízí taky ale já do ní nepůjdu, chci mít ten telefon ještě chvíli rychlej. A každá major aktualizace telefon zpomaluje. Ne možná po updatu, protože to je jak nová instalace, ale vždycky stačí cca měsíc a člověk si všimne, že je to pomalejší než to bylo.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: konecne někdo s kym si o tom budu moct povídat!
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Hurá, tak už se mi na S10 stahuje ta aktualizace s Androidem 10! :-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: co tohle může být za technologii? Ale jinak pecka teda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam