HORST_FUCHS: používám to v dílně. Ale mám to jen na brouzdání po netu a pouštění filmů nebo muziky jako kulisy při práci. Na tohle mi to přijde úplně dostačující a není s tím žádný problém. Byl jsem překvapenej, jak je to svižný a vesměs na nic nečekáš. Internet a excel teda úplně v pohodě. Photoshop si nejsem jistej, jak půjde a ableton neznám.
Výhody jsou, že všechny aplikace v telefonu máš automaticky v dexu. Zaplý je to během pár vteřin, zasuneš telefon a načte se ti všechno tam, kde si skončil - při ukončení nemusíš nic ukládat, jen vytáhneš telefon a jdeš.
Nevýhoda je, že když ti někdo volá, musíš vytáhnout telefon nebo volat na "hlasito" (na to osobně nejsem zvyklej a nemám to moc rád ani když jsem sám).
Klávesnice i myš funguje bez problémů, počítej, že bez ní se neobejdeš, protože i když jde telefon jednoduše aktivovat jako touchpad, použitelný to moc neni, spíš v nouzi. Pokud bys měl dokynu a ne jen kabel, jde připojit bezdrátová klávesnice a myš s přijímačem. Pokud budeš mít jen kabel, měla fungovat bluetooth.