• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

    Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

    Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    EXCITE: Proto je taky vodotěsnej! :-))
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    NEVILL: Nooo, stejně je o 2 cm větší než S10e ,takže je jak pádlo k pramici
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: To vypadá že asi až ten příští model zas nějak vychytají... :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak Samsung Watch je 3 doma, zatim spokojenost.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Zkoušel jste někdo na S20 ten nový One UI 3.0 beta ve vašem Galaxy S20
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    EXCITE: Usperny rezim chces mit co nejmin adaptivni. to je jenom scam jak sbirat data.
    Moje doporuceni je udelat ten custom s -10% CPU, FullHD, Vypnout inteligentni urcovani aplikaci. Pak hodit vsechny do zakazanych (Ty to uspi pri vypnuti displeje) a jenom nutne do povolenych. Tech co maji default chces mit co nejmin a obecne jenom kdyz si nejses jist.

    Probouzeni z pameti je temer instatni, takze pokud dojde ke zpomaleni - pak jsou to ty aplikace co posilaji 4MB XML facebooku o tom co jsi delal od posledniho spusteni :D

    Over-all jsem rad ze aspon pomuzu.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MCKIDNEY: Jinak fullscren gesta mi vytrhli trn z paty, co se týče toho ovládání :),když se s tím naučíš, je to pohoda. Co se ale týče toho nastavení spotřeby MCKIDNEY: moc jsem si nepomohl a to jsem nastavil i adaptivní úsporný režim
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    LEDOFREDO: to dělá ten Android 10. Po instalaci,( kterou jsem dlouho odkládal) se mi skokově snížila výdrž z 1,5 dne na max 1 den při stejném používání.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Galaxy S21 dorazí zřejmě mnohem dříve, než bychom mohli očekávat. Dle spolehlivého zdroje Jona Prossera by se měly modely Galaxy S21, Galaxy S21+ a Galaxy S21 Ultra představit již 14. ledna 2021. Jde mimochodem o vůbec nejdřívější představení nové generace řady Galaxy S v historii. Ve stejný den mají začít předobjednávky a samotný prodej by měl Samsung spustit 29. ledna 2021. Základní varianta bude dostupná v šedé, růžové, fialové a bílé barvě. Galaxy S21+ má být nabízen v černé a stříbrné. A konečně vrcholný Samsung Galaxy S21 Ultra budete moci mít v černé, stříbrné a fialové barevné verzi.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tohle je potreba normalizovat. Porad je ale hezky zjistit ze jste na tom lepe nez nekdo jine :)

    Samsung Watch 3 LTE jsou na ceste. To znamena ze moje vyslouzene Gear S3 Frontier pujdou asi do sveta - skvele hodinky na vyzkouseni :)
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    S10e s jednou simkou mi za noc vezme max jednotky procent, ale se dvěma je to víc. A už se mi párkrát stalo, že se to zaseklo v takovým nějakým divným módu, že to za noc sežralo třeba 30, a musel jsem ty simky nějak popřepínat, aby se to udobřilo.

    Kdybych nebyl debil a nelozil s tím furt na Twitter a Facebook a noviny a blbosti, tak to v pohodě dá 2 a půl dne, takhle mi to za den bere něco přes 50 %, takže nabíjím o trochu častěj než jednou za 2 dny.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MATEJCIK: S10: Obvykle mam vecer tak 20%-50% baterky. Jinymi slovy jeden den v pohode , dva dny ani nahodou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    S10E - šel jsem spát ve tři, kdy jsem to sundal z drátu, vstával jsem teď, běžel na tom celou dobu sleep as android a po devíti hodinách baterka ukazuje 80%.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: tohle je právě zasadni no...Mne si s10e vezme za noc 5-6% ( mam rezim Večerka 23- 6/ nerusit+stupně šedi). Ale když třeba nemůžu spát a smrdlam se po insta tak to je úplně něco jinyho
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATEJCIK: To není samo od sebe, jsem na tom do zhruba půlnoci ještě občas mrknul na Facebook, mail a Instagram, jinak by to dalo tak o 10 nebo 15% míň.
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    NEVILL: super, díky za info
    ono to v recenzích vychází s výdrží nějak hrozně špatně, ale právě se mi moc nezdá že by to mohli prodávat kdyby to bylo v reálném prostředí takový
    ale teda 30 % dolů za noc je dost, já s S8 mám tak 10-15
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak jsem se na to díval, S10 zapnutý všechny synchronizace a tak, plně nabito včera kolem deváté, večer kolem osmé 50%, dnes ráno 20%. Ten telefon jsem kupoval nějak loni v březnu, jak to nově vyšlo, tak hádám že se baterka zatím docela drží.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ja mam s10e a vydrzel vic nez den, s vypnutyma automatickyma syncama vseho, ale po roce a pul nebo jak dlouho je ten telefon venku sla baterka pekne do riti a uz ani jeden den zdaleka nevydrzim.. budu muset prejit na s21 az vyleze
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATEJCIK: Mám S10 a moc přesně to neměřím, ono záleží jak moc ten telefon používám a stejně mám takovej zvyk že ho ráno nabiju abych měl 100%. Ale za normálních okolností by měl vydržet tak den a půl...
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    kdo máte S10, S20, Note10 - NE plus verze
    jakou máte dlouhodobě výdrž baterie? SOT vs odhadovaná výdrž do vybití za běžný pracovní den, s kolika procentama jdete spát, atd?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam