• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KEVIN00: hele nevím. Mám první Samsung (před tím BB), já bych to co chceš ty, asi ani nechtěl.. když si třeba předsstavím nějakou situaci, kdy mi holka pošle vyfocený kozy, telefon někde leží na stole a ten obsah zprávy může vidět někdo, kdo by je vidět neměl :)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    EXCITE: Tak až takto zcestné smýšlení naštěstí nemám. Už se ani nedivím, proč je jak HW, tak SW výbava telefonů model od modelu horší a horší. Pokrok, který nejde zastavit ...
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KEVIN00: tak 5 ,6 litrů aby to stálo za to :)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    EXCITE: To je rada k nezaplacení ;)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KEVIN00: Sáhni na chytrý hodinky :)Po pípnutí zprávy je zvedneš k očím a zprávu rovnou vidíš.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    TEKKIT: Holt sáhnu k nějaké aplikaci. Ze začátku jsem myslel, že to je pouze chyba na mé straně, něboť jsem byl na tuto funkci zvyklý napříč značkami telefonů. Teď už jsem jen překvapen.
    Děkuji za pomoc :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KEVIN00: jasny no...tak tohle myslím ani to AOD notify neumí. Tam to funguje tak, že ta notifikace to rozsviti, jenže nezhasne. Má to sloužit k tomu, aby ti nic neuniklo...

    Ja prave časem zjistil že pro mě je úplně jedno jestli mi něco unikne. Čili když jdu okolo tak klepnu jestli tam něco není a jinak jsem rád, že to zbytečně nebliká:)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    TEKKIT: BTW Nehledě na to, že pokud mám vypnutý zvuk, tak nevidím oznámení, které by mě upozornilo na příchozí zprávu. To jsem využíval třeba při poradách.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    DWAY: Zkoušel ... je to ve výpisu mého nastavení
    TEKKIT: Přesně tak. Jsem na to zvyklý. Mám i originál Clear View pouzdro a očekávám, že se mi zobrazí ikona aplikace, která notifikaci vyvolá.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KEVIN00: no já mám telefon na stole (mam AOD na poklep) - ozve se zvuk - klepnu na display - objeví se hodiny a pod nima ikonka třeba whatsapp...reaguji/nereagují

    Tobě jde teda čistě o to, že to klepnutí na display už je krok navíc?
    DWAY
    DWAY --- ---
    KEVIN00: Zkousels? Lock screen > notifications

    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    TEKKIT: Já myslím, že je to zcela jasné. "Telefon na stole, ozve se zvuk a objeví se na chvíli notifikace, displej zhasne" > Slyším zvuk, podívám se "odkud a co" přišlo, poté reaguji/nereaguji.
    Mám několikátý telefon různých značek a Samsung je první telefon, který s touto banalitou má problém.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KEVIN00: hele nemohl bys na nějakým praktickým příkladu vysvětlit o co ti přesně jde? V čem je ta nevýhoda že to telefon neumí?
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Tím chcete říci, že Samsung telefony opravdu neumí po příchodu notifikace na dobu xy rozsvítit displej s ukázkou notifikace a pak jej zase zhasnout. Bože ....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATEJCIK: dela to spousta aplikaci, nektere dokonce umi udelat kolecko ( barevne dle povahy aplikace napr whats zeleny, viber fialovy, fcb modry atd,svitici, blikaci), staci nebyt liny a trochu googlit par slov (treba Samsung+ Galaxy+notifications atd atd

    Za mne nejlepsi jednoznacne Holey Light (LED emulator for Samsung/Pixel)

    Holey Light (LED emulator for Samsung/Pixel) - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.holeylight&hl=cs&gl=US


    umi menit barvu, shape, svitivost, pozici notifikace, proste vsechno
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    jestli tomu dobře rozumím, tak KEVIN00 chce, aby když přijde zpráva tak se rozsvítil celý displej a byl na něm vidět text té zprávy - i.e., to co se stane když mám AOD, vidím na něm ikonku notifikace, a máčknu power tlačítko nebo poklepu nebo prostě něco.

    a to pokud se nepletu Samsungy defaultně fakt nedělají (?)

    na internetech píšou že tahle aplikace to dělá - ale nezkoušel jsem, já žádnou takovou featuru nechci
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Já už jsem projel snad všechno 3x, několikrát factory reset a už tak nějak nevím. Jelikož všem okolo probouzení displeje normálně funguje, tak budu muset asi po týdnu co ho mám přikročit k reklamaci.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    KEVIN00: tak tohle asi už neni o tom, že by nefungovala banalita, ale že máš smůlu na kus. Normálně to funguje minimálně přes ten AOD. Jsou tam eště možnosti v nastavení, kdy povoluješ notifikace u každý aplikace zvlášť, ale v tom se sám dokážu ztratit. S čím jsem dost bojoval, bylo, nastavení vlastn í zvuků u určitých aplikací. Nakonec se mi povedlo je nastavit, ale dělat to teď, zase budu zmatenej.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    TEKKIT: Provedl jsem factory reset a beze změny. Naprosto nechápu, že nefunguje taková banalita a už ani nevím kde hledat chybu.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Aha tak to je fakt divný...ja to z toho nejdřív nepochopil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam