• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DWAY
    DWAY --- ---
    LEDOFREDO: neco na tom bude :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ja sem byl taky ten co fnukal ze na s10 neni dioda a pak mi to de facto ukazalo směr, kterej skoncil tim ze nemam zadny upozorneni, zadny zvuky, krome vyzvaneni, zadny popupy, vetsinu notifikaci zablokovany, jen ikonky pro whatsapp a sms, ktere si muzu roztahnout na nahled kdyz chci... tech zpráv vsude chodi tolik ze zadny upozorňování nechci, az telefon vemu a odemknu, tak uvidim.. zpravy jsou pro me ze svy podstaty ne-urgentni, kdyz nekdo něco potrebuje hned, tak zavola, takze nemam uz davno potřebu aby kvuli tomu telefon blikal a svitil
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: :D to mělo být jako slovensky "nebo co" .Když jsem to odeslal,tak mi to přišlo trochu divný ..;)

    A s těm notifikacema, který nejsou časově seřazený nevíte kde co nastavit? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TEKKIT: proc? :-D Sak kdo potrebuje mit nonstop ma hodinky, kdo ne ten si poklepe :-D
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    TEKKIT: Pracuji jako technik v elektrárně a během porad je za "zvukový projev" pokuta. S některými subdodavateli/zaměstnanci v tento čas komunikuji pomocí WhatsAppu. Ale není to jen "pracovní potřeba". Např. myji nádobí, cinkne telefon, kouknu na displej a na něm vidím "koupila jsem si ..." a ví že nemusím nijak reagovat. Vidím "jsem v nemocnici" a vím, že mám reagovat.
    Je to "funkce", kterou disponují snad všechny telefony, kromě Samsungu. Proto jsem byl z toho "zaskočen". Teď už to nemá asi cenu řešit, určitě kvůli tomu telefon vracet nebudu. Aspoň, že tuto funkci jde zasuplovat aplikací. I když to je jako drbat se levou rukou na pravé straně hlavy :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DWAY: já jsem právě přemýšlel o tom níže uvedeným příkladu:

    "Sedíš na poradě, máš vypnutý zvuk a tím pádem nevíš že ti přišla notifikace."

    Na takový poradě bych na to klepnul jednou za 5-10minut (mým odhadem). Čili dejme tomu že bych o tý notifikaci nevěděl 8 minut. Došel jsem k závěru že je mi to jedno a začal přemýšlet o tom, pro koho by ta prodleva mohla bejt fatální...a tak mě napadl ten podnikatel...

    TAK VYMYSLI LEPŠÍ PŘÍKLAD KDYŽ JSEŠ TAK CHYTREJ!:))
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EXCITE: jako jsme tady jako rodina, o tom nic...ale oslovení "číčo" mi přijde už takový moc intimní:))
    DWAY
    DWAY --- ---
    TEKKIT: ten podnikatel ma prave ty hodinky aby byl non stop na prijmu ze?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: Já ty diody nějak neřešil. BBry blikalo v ruzných barvách, nikdy jsem ale neměl potřebu zjišťovat,co která znamená :) Co mne sere,v notifikacích,že se nějak podivně míchaj. Některý zůstavají viset nahoře,jako první, nekterý i když se na ně podívám hned, tak jsou utopený na 3-4. místě.. Nenastavuje se tam nějaká priorita, čičo?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EXCITE: hele zase má pravdu v tom, že když zmizela notifikační dioda (S9 nebo S10?), tak jsme nadávali všichni + celej internet:) To že jsme to časem něčím nahradili, nebo si zvykli je věc jiná...ale...

    Jinak já tohle třeba taky nepotřebuju, ten "mezikrok" s poklepem mi nevadí. Ale asi bych mluvil jinak kdybych byl podnikatel co přehlídne notifikaci a 100k je fuč:)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KEVIN00: hele nevím. Mám první Samsung (před tím BB), já bych to co chceš ty, asi ani nechtěl.. když si třeba předsstavím nějakou situaci, kdy mi holka pošle vyfocený kozy, telefon někde leží na stole a ten obsah zprávy může vidět někdo, kdo by je vidět neměl :)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    EXCITE: Tak až takto zcestné smýšlení naštěstí nemám. Už se ani nedivím, proč je jak HW, tak SW výbava telefonů model od modelu horší a horší. Pokrok, který nejde zastavit ...
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KEVIN00: tak 5 ,6 litrů aby to stálo za to :)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    EXCITE: To je rada k nezaplacení ;)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KEVIN00: Sáhni na chytrý hodinky :)Po pípnutí zprávy je zvedneš k očím a zprávu rovnou vidíš.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    TEKKIT: Holt sáhnu k nějaké aplikaci. Ze začátku jsem myslel, že to je pouze chyba na mé straně, něboť jsem byl na tuto funkci zvyklý napříč značkami telefonů. Teď už jsem jen překvapen.
    Děkuji za pomoc :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KEVIN00: jasny no...tak tohle myslím ani to AOD notify neumí. Tam to funguje tak, že ta notifikace to rozsviti, jenže nezhasne. Má to sloužit k tomu, aby ti nic neuniklo...

    Ja prave časem zjistil že pro mě je úplně jedno jestli mi něco unikne. Čili když jdu okolo tak klepnu jestli tam něco není a jinak jsem rád, že to zbytečně nebliká:)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    TEKKIT: BTW Nehledě na to, že pokud mám vypnutý zvuk, tak nevidím oznámení, které by mě upozornilo na příchozí zprávu. To jsem využíval třeba při poradách.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    DWAY: Zkoušel ... je to ve výpisu mého nastavení
    TEKKIT: Přesně tak. Jsem na to zvyklý. Mám i originál Clear View pouzdro a očekávám, že se mi zobrazí ikona aplikace, která notifikaci vyvolá.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KEVIN00: no já mám telefon na stole (mam AOD na poklep) - ozve se zvuk - klepnu na display - objeví se hodiny a pod nima ikonka třeba whatsapp...reaguji/nereagují

    Tobě jde teda čistě o to, že to klepnutí na display už je krok navíc?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam