• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    No ja to resim tak, ze u tech zarizeni co nepouzivam nemam ty funkce povolene. Napriklad u hodinek nemam povolene hovory, aby mohl hodinky pouzivat a neriskovat ze omylem ten hovor skonci v nich.

Dale take moznost od A10 zvolit output primo pri zmene hlasitosti.

Jinak tasker no :(
    TAP
    TAP --- ---
    TEKKIT: to jsem právě v rutinách nenašel (nejde if: bluetooth, then: bluetooth). ale tasker by to asi vyřešit měl, jen se mi do toho nikdy nechce. mám prvně Samsung a Bixby Routines právě vypadaly jako slušná náhrada Taskeru, Llamy apod
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TAP: Zkusit to přes bixby rutiny nějak?

Pokud - zařízení - potom - nikdy nepripojit

To je hodně velkej var z vody ale;))

Nebo potom Tasker ale s tím neumim:(
    TAP
    TAP --- ---
    dá se nějak přesvědčit Android potažmo Bixby, aby se nepřipojoval automaticky k jednomu konkrétnímu BT zařízení? ale abych ho zároveň mohl mít uložený ve spárovanejch a ostatní zařízení mít normálně připojený automaticky
    mám doma bedny, co maj trochu agresivní BT funkci a spojí se s telefonem, i když zrovna hrajou z telky nebo jinýho vstupu. takže když pak chci pustit cokoliv na telefonu, hraje to do BT driveru beden, i když je třeba zrovna aktivní jinej vstup. řešim to buď ručním odpojením z připojenejch BT zařízení (víc kliků), komplet vypnutím BT (míň kliků, nepraktické) nebo odpárováním beden ze seznamu zařízení (velmi nepraktické).
    můj ideál je, že telefon bude přehrávat přes svý repráčky vše a v případě, že vyloženě budu chtít poslouchat přes bedny, ručně se k bednám připojím (víc kliků, ale nedělám to tak často)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    HANZO: Vypadá to že to druhý, umí jen 25W nabíjení
    HANZO
    HANZO --- ---
    Existuje na Folda 3 nějaká rychlonabijecka nebo je mrdka, která se proste nabíjí 90 minut? Díky za radu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHOTOUCHOVAK: ty mam ja a neni to zadnej problem, ale bacha na to, kam lepis plisek aby sis nezabloknul nfc funkce.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Otecko je pouziva a ma to svoje neduhy.
    Hlavni 3 neduhy:
    - Podle konstrukce telefonu blokuje QI neboi NFC
    - Hloupe pokud nemas kryt
    - Ploche varianty porad padaji pri pohybu nahoru a dolu.

Jinak to telefonu prakticky nevadi, muze to rozbit kalibraci kompasu - ale ten moc lidi nepouziva :)

K tem kameram vyslo zajimave video, mozna ocenite:
    Smartphone Cameras vs Reality!
    https://www.youtube.com/watch?v=MZ8giCWDcyE
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Hele a co ty magnetický držáky, škodí to něčemu nebo ne? Furt na to nemám ujasněnej názor.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DRAGON: Nektery prisavky odejdou po case na slunku.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: zena ho nemela na sklo, ale mela ho danej pres vetraci dvirka na palubce (takova ta druha moznost proste) a drzi to paradne, jako ze se to ani nehne. Na skle to imho musi drzet taky dobre, jen ho musis totalne lihem vycistit od mastnot a pri prisavani na sklo mit v aute aspon pokojovou teplotu.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: držel na skle dobře? Já mám teď od fixed bez nabíjení a ten se pomalu nedá ani sundat
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    XMEDA: Prosím, tohle už ne:(
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    NAVARA: Ano, s mobilem jde i zatlouct hrebik.. ale..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    XMEDA: jo, protože sebou chceme nosit dva krámy, ten těžší navíc jen pro případ "co kdyby"
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Nebo si k mobilu vemte treba Sony RX100 mk1 a nadela za cca 6k kc lepsi raw fotky nez jakejkoliv mobil..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak ono nejde o megapixely, jako ze vubec, stacily by tri. Spis jde o ty algorytmy,ktery to pocita po porizeni fotografie, tam je velkej rozdil mezi s10 a s21, obrovskej Ale zas neni to něco, kvuli cemu bych musel menit stroj, neni to tak dulezity, i ta s10 delala dobry fotky, kdyz clovek vi, jak fotit.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: opraveno prosincovou aktualizací!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: možná velikost...teď mám 6,2 palce, klidně bych bral 6
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: :))

mně ale fakt nějak nic nenapadá...

8GB Ram je na mně dost
    128GB paměť taky
    všechno se vším co potřebuju mi komunikuje už teď
    u toho foťáku by asi šlo pár věcí posunout dál (v blbým světle, stabilizace videa atd)

Ale klidně si právě počkám na S23, jen tohle mi jako stimul nestačí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam