• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Xiaomi 11 Ultra, ❤️Huawei Mate 20X❤️ a pokud pripocitam i prejit ulici, tak OnePlus 8 Pro, 7 Pro.

Od Samsung telefonu jsem si nejakou dobu daval pauzu, bral jsem jeden Note za druhym, ale odehnali me v te dobe, kdy na tom byl OS uplne nejhur.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: co mas doma jeste za mobil? nejakou s20? s10? pokud jo: muzes prosim udelat v pro modu nejaky takovyhle format s naprosto shodnym nastavenim v lepsim umelem svetle (na slunci dve stejny fotky jdou hur)

iso 80
    clona druha shodna tzn pokud ma jeden 1,5 a druhej 1,8 tak 2.0
    metering na centr
    white auto
    format raw
    stredova kompozice (face na stred)

rad bych si porovnal vystupy v nezpracovane forme, diky
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    OODOOW: Jj, ten německý test je exynos, ten druhý je snapdragon. Ale stejně to je divný, exynos na tom většinou byl hůř než Qualcomm. Možná je letos exynos na úrovni snapdragon, ale porovnávají to v tom německém testu s loňským exynosem. Taky jak říká Launcher, záleží na metodice testu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Tab S8 Ultra - Je na tom jenom Gorilla Glass 5 a uz jsou prvni neumyslne poškrábané.

Poskrabane - to vubec nechapu, ale verim. Rozbite bych pochopil, ale doufal jsem, ze poskrabani uz mame nekolik generaci za sebou.

Proc rikaji "ultra" necemu, co ma v roce 2022 jen GG5? 🙄

2:51

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra REVIEW - KING of Tablets!
    https://youtu.be/SqYcU7FrcI4
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OODOOW: LAUNCHER: Teoreticky - IMHO zalezi na konkretni situaci, treba jaky u toho meli jas displaye. Cim vyssi, tim horsi pro S22.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OODOOW: Netusim.

S malymi telefony nemam zadnou osobni zkusenost a ty velke maji za denniho svetla problem vydrzet 4hodiny bez nabijecky pri conf call s videem.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: tjn to je evergreen:)
    OODOOW:

Nebo update na novej android. Týdny všichni kdy už to konečně bude a kdo už ho má a kdo nemá...a pak další týdny jaká je to mrdka a jestli to nejde nějak downgradovat zpět:))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Vysla nova generace, po par tydnech tu bude 11 mesicu ticho a pak zacne dalsi kolo :-)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    TEKKIT: To je jenom takovej peak po vydání novejch modelů :))

LAUNCHER: Kua, tak jak to teda je? Podle tohoto má mít S22 lepší výdrž než S21 a tady je to zase naopak. Možná rozdíl Snapdragon vs Exynos?

Jinak ještě by mě zajímalo, jak moc ta skleněná záda kloužou. Na S8 jsem musel okamžitě koupit obal, jinak by mi to za chvíli vypadlo z ruky.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    13.flek. Aspoň lepší než loňská ultra a to ještě bez aktualizací

Samsung Galaxy S22 Ultra (Exynos) Camera test
    https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s22-ultra-exynos-camera-test/
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: tady jsem si to vyhledal:

422 PPI (27680 bodů/cm2) vs. 390 PPI (23641 bodů/cm2)

Když koukáte na S22+ tak vás to netrkne. Ale když se hned potom podíváte na S22, tak je to vidět okamžitě
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: subjektivně
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Hele jedna taková drobnost ještě k S22 vs S22+

KOukal jsem na ně v krámu a tím že mají stejný rozlišení, ale S22 má menší display, tak ta S22 malá vypadá jakoby líp...řekněme jemnost a ostrost mi přišla lepší
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    konečně tohle auditko žije! Mám z vás radost.)

Akorát ještě předělat to záhlaví po sto letech...je tady někdo spolusprávce? Nebo jen ten Hash? Chodí sem vůbec?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    S22 Ultra nabizi opravdu vse za tu cenu. Penize imho jsou nic moc u S21FE. S22
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ONLY_Q: "no a teď ještě stojí to za ty peníze??" - Mam S22 Ultra, takze stalo 😊

"kolikrát se Ti stalo, že jsi ze 100% baterky koukal na video aspoň těch 9 hodin.." - Jakou vydrz potrebujes vis nejlepe ty sam...

Pokud to neni recnicka otazka: Par let zpatky 2x za mesic v letadle. Na tabletu. Ale spis jsem to prospal, nastesti.

"na větší display se lépe kouká" - Souhlas, ja to hodlam resit takto: LAUNCHER.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAVARA: Najdes nekolik lidi jako ja co ti urvou ruce za s10e :)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    LAUNCHER: no a teď ještě stojí to za ty peníze?? kolikrát se Ti stalo, že jsi ze 100% baterky koukal na video aspoň těch 9 hodin.. ( nemluvím o tom, že na větší display se lépe kouká)..
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tohle je pro video playback.

Pokud jste normalni a ten telefon mate spise v kapse, tak samozrejme vice v pomeru velikosti baterii, bez vlivu rozliseni displaye nebo jeho velikosti.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    LAUNCHER: menší display menší spotřeba versus větší display větší spotřeba,,, rozdíl dle mně pár minut..
    nabíjení ano rychlejší ale jen prvních pár minut než se zahřeje,,, a opět jsme u kapacity.. a spotřebě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam