• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LAUNCHER: Když váhou je to pořád prostě jako zhruba jeden a půl S22, už takhle mi normální S22 táhne kapsu na kraťasech... :O/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Nerikam ze si ho nechám, ale udělal jsem si predobjednavku na Fold4. Ty změny mě zaujaly, alespoň vyzkouším.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Samsung Z Fold 4/ Flip 4 Impressions + Watch 5 Pro!
    https://youtu.be/JuWF9G6SSi0
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Vyzkoušeli jsme betu One UI 5 nad Androidem 13. Novinek je mnoho, další budou přibývat – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/vyzkouseli-jsme-betu-one-ui-5-nad-androidem-13-novinek-je-mnoho-dalsi-budou-pribyvat/sc-309-a-1355773
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Na tohle jsem zvědavý. Pozor, obrazek je starší demo displaye, ne jak bude tablet vypadat.

Samsung's first foldable tablet might be coming in just six months - SamMobile
    https://www.sammobile.com/news/samsung-first-foldable-tablet-might-be-coming-in-just-six-months/

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LEON_KOWALSKI: Live jsem zkousel opatrne ISO, ale ocividne se spini az nekde uvnitr. Nakonec reklamace a dostal jsem zpet penize a koupil o 500 levneji :D

Hodinky se taky zmenili - Classic uz nejsou classic.

Nicmene revoluce zadna. Naposledy ty Live a to ze Ultra je novy Note. :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Aug 10, 3 PM

Samsung Galaxy Unpacked August 2022: Official Livestream
    https://youtu.be/FN3BtquTooA
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DRAGON: Telefony jo, ale sluchátka ne, jak to šlo časem - Buds, pak byly fazole (Buds live) a teď Pro a Buds 2.
    Já mám Buds, Buds live a Buds 2 a každý jsou jiný. Za mě nejlepší Buds 2. Fazole Buds live jsou taky super, ale strašně blbě se čistí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: aneb všechno vypadá úplně stejně jako předchozí generace :-) což ale asi není překvapení, já vim, jen mě to mrzí, mám rád revoluce :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Budu si chtit vzit Buds2 Pro, alespon na zkousku. Paradni bude Fold 4 a Flip 4 (kazdy z jinych duvodu), ale asi zustanu u S22U.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Samsung Galaxy Z Flip 4, Fold 4, Watch 5 series, Buds 2 Pro revealed in mega leak - SamMobile
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-flip-4-z-fold-4-watch-5-pro-buds-2-pro-mega-leak/

DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: kamerou ne, senzory.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NEVILL: To asi zalezi na modelu. ale je to sensor svetla s filtrem na infra cervene spektrum. Tedy bezna digitalni kamera. Zacne to byt zajimavejsi kdyz resis veci jako windows Hello.

Nicmene projevuje se mi to tak, ze pokud zastinim treba 30-40% svetla, tak to spatne rozpozna a snizi se jako bys byl v tmave mistnosti. Na slunicku je to hezky videt, protoze tam staci dat palec nahoru pro stahnuti notifikaci :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MCKIDNEY: Ten jas měří přední kamerou?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Uz na S10 se mi nepodarilo vypnout adaptivni jas. Tvari se vypnute, ale neni. Umyl jsem hlavu telefonu iso a hardikem a zlepsilo se to.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    SATAI: skvělá zpráva 😀
    SATAI
    SATAI --- ---
    SOJKA: prislo mi to taky. Ale ted nastesti uz asi odchazi komplet, takze se to vyresi.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ahoj, chtel bych se zeptat na jas displeje na s20fe prijde mi ze posledni dobou sviti méně, v nastaveni jsem vsechno prošel,adaptivni jas mam vypnuty. Nejaka rada co s tim nez to hodim na reklamaci? diky
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    SATAI: VW Caddy, S S20 fungovalo v pohodě, s Glaxy note taky, S22 nic
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Uvidime, pokud zustane. Sice kritizuji Samsung za to ze prava ruka strili do leve, ale vubec se nebojim o jejich hlavu.
    Je malo korporaci co ma lepsi schopnost reagovat rychle a efektivne na zmenu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: To je spekulace. Nemam tuseni, kolik uzivatelu S22U stylus pouziva a kolik ne. Proste nevim.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: No ale to se vracime zpet k tomu, ze lide platili extra za stylus az do Note 9. Pak to zkolabovalo a tedka je to zpet a libi se ti to. To ze jsi nepatril mezi spokojene uzivatele SPen drive neni treba.

Doby se meni a LAUNCHER dnes byl XMEDA pred lety. Ja nedavam ani tobe ani jemu vetsi hodnotu a pouze poukazuji na konec Note a zacatek Ultra a Fold.
    A to ze Historie jasne ukazuje, ze jsme si ten vypadek mohli odpustit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam