• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DRAGON: S22 jsem nemel, ale kdyz porovnam fotky s S20, tak jsou uzasny.
    Obecne teda jsem s nima velmi spokojen.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: fotil sem věci paralelně s21 a ty fotky byly špatenka. To má s22 tak hrozný senzor/skla?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DRAGON: huh, dyt to ma fotaky z S22
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: nad foldem sem teď dost přemýšlel, pak sem se bohužel pokusil něco vyfotit a při pohledu na výsledek mne polil nostalgický pocit z časů Galaxy S8 :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: a face unlock dobry? ja mam dlouhy vlasy a nejak mne to nekdy nepoznava :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja teda jsem rad, ze fold nema optickou, ani ultrasonic ctecku prstu v displayi.
    Ctecka na tlacitku je asi tak 3x rychlejsi a tak 9x presnejsi ... aspon v mem pripade ...

Fakt jsem nenavidel ctecku v S20 note
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: To rozsvícení je kvůli optické čtečce. Oproti ultrasonic na S21.

Pokud srovnám optickou čtečku na Tab S8 Ultra vs ultrasonic na S22U, tak mi to prijde podobné. Možná o fous lepší na Tab. Tzn tvé dojmy oproti starší S21 mě nepřekvapují.

Pravda, když vylezu ze sprchy, tak je optická bez šance a zlatý ultrasonic.

PS: Vždy a všude používám face unlock, kromě plateb.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mimochodem ten tablet ma brutalne lip vyresenej otisk prstu, jak me neskutecne mrdá na s21, tak u toho tabletu se to deje tak, ze kolecko pri přimáčknutí palce na senzor cely zesvětlí zvýšením světelnosti a bílou barvou a prakticky ještě než se dotknu displaye, tak už ho to odemkne, to bych si fakt přál na tom telefonu taky ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: tak jen pro info, kompatibilni to je a ma uplne bozi response na prsty, vicemene jako muj notebook parada :) a jeste sem ji sehnal o litr levneji, co vic si přát:)
    tak ted uz jen sehnat nejakou dobrou folii
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TRAGIKOMIX: To čumím. Já myslel že to bylo vždycky pro každého. Alespoň já ho dostal vždycky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGIKOMIX: aha, ok, sorry, to sem nevedel, cetl sem podminky na strance cashbacku. Dik. No zadal sem to, tak se uvidi, treba to klapne :)
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    DRAGON: No já vycházím z podmínek Cashback 2022 co má Samsung na svých stránkách.
    "Účastník musí být mezi kupujícími, kteří stanoveným způsobem v České republice zaregistrovali jeden z prvních:" Přičemž u tvé S8+ je psáno právě 80 prvních registraci, viz.

https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/cz/offer/2022/cashback/CZ_extension_pravidla_podrobna_cashback_Members_zari.pdf
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: [W3R @ Kdo ma jakou mys a klavesnici ... aneb zarizenicka ke komunikaci s pocem]

Jemu se to taky podarilo vyresit skrze PC driver.

Jiny tam zase zahodil drahnou klavesnici kvuli tomu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: jak sem psal, fakt cumim, mne se to nikdy nestalo.

Stalo se to nekomu jinymu z vas krome ledvinakovi? :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Ono to napise - ale ve spatnem poradi.
    Protoze je to zdroj stresu, tak jsem nesel jenom pocit. Je to problem toho protokolu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: to teda cumim, mne se snad v zivote nestalo, ze by mi bluetooth klavesnice nenapsala znak, ktery sem zmacknul a pokud ano, po nasledne kontrole bylo na vine to, ze dochazely baterky. po vymene zas vse ok :) A ze mam bluetooth klavesnice uz sakra dlouho :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGIKOMIX: jak to myslis, max 80 registraci? V informacich na webu k teto akci maji jasne dane podminky, ktere se musi dodrzet a pokud je splnis a oni neposlou cashback, dovi u soudu. Tady nic jinyho neni, cerna nebo bila.

ps. nakup S22 bych mozna odlozil, ten telefon mel takovejch chyb a baterka pry nic moc s vydrzi, ze bych si mozna radeji pockal na S23 nebo bych koupil ve sleve skvelou S21.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Ja zkousel i tu MX. Bluetooth HID (protokol pro klavesnice) funguje jako klasicka klavesnice. Ale BT neni stabilni jako kabel ci lightning receiver. Vyrobci to musi kompenzovat skrze buffer v klavesnici. Vetsinu co koupis to nekompenzuje vubec, nebo treba ocekavaji stejnou rychlost pro vsechna pismena.

Pisu rychle a mam slabsi dyslexii - takze opticka zpetna vazba je skoro stejne dulezita jako taktilni. Tedka kdyz nevidim spravne, tak psani me stresuje.

Na BT klavesnicich mam problem, bud klavesy maji nekonzistentni latenci nebo se doruci ve spatnem poradi (coz je pro dyslektika pochopitelny zdroj stresu)

K praci a vecem co me na nich zalezi bych radeji nosil MX mechanical, nez malou cinu s touchpadem.

Navic nosim maly hub pro usb, lan a hdmi a mensi baseus charger. Takze kdyz si sednu nekde v open office, tak jedu jako stroj a na meetingu muzu BT, ale etiketa stejne rika radeji psat tuzkou.

Tl;dr BT ocenim je v situacich, ktere mu nahravaji. Zbytek casu je to kompromis.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    DRAGON: Myslis ze se na tebe dostane v ramci tech 80 max registraci na Cashback? Ta akce bezi od 1.9., tak me zajima jak rychle se to asi muze vyplnit. Prave koukam na kombo S22 + Buds2 za 22990, s tim cashbackem to uz bude peknych 18990. Pokud bych prodal Buds za 2k, tak jsem na cca 17k za S22.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: proc jsi byl nespokojeny s blth klavesnici? Mam logitech MX Mechanical blth a je naprosto libova, zadny latence, vydrží brutálně dlouho podsviceni se aktivuje az kdyz se prstem priblizis, zpracovanim porazi prakticky veskerou jinou konkurenci, kdyz pomineme hovadskej Apple ekosystem..
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja jsem vdy byl nespokojeny s praci na bt klavesnici. Ale jako Dex je super - vezmes hub s PD maly PD charger.

Ja jsem pouzival lenovo klavesnicku s BT a USB. Na mysi me nezalezelo, protoze touch a trackpoint.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam