• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: U me parada, mobil i tablet. Verim.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: ok, tak možná nějaká neaktualizovaná verze, bylo to na prodejně samsung na Chodově, tak třeba to je tím. nebo vadný kus.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DRAGON: S22 jsem nemel, ale kdyz porovnam fotky s S20, tak jsou uzasny.
    Obecne teda jsem s nima velmi spokojen.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: fotil sem věci paralelně s21 a ty fotky byly špatenka. To má s22 tak hrozný senzor/skla?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DRAGON: huh, dyt to ma fotaky z S22
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: nad foldem sem teď dost přemýšlel, pak sem se bohužel pokusil něco vyfotit a při pohledu na výsledek mne polil nostalgický pocit z časů Galaxy S8 :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: a face unlock dobry? ja mam dlouhy vlasy a nejak mne to nekdy nepoznava :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja teda jsem rad, ze fold nema optickou, ani ultrasonic ctecku prstu v displayi.
    Ctecka na tlacitku je asi tak 3x rychlejsi a tak 9x presnejsi ... aspon v mem pripade ...

Fakt jsem nenavidel ctecku v S20 note
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: To rozsvícení je kvůli optické čtečce. Oproti ultrasonic na S21.

Pokud srovnám optickou čtečku na Tab S8 Ultra vs ultrasonic na S22U, tak mi to prijde podobné. Možná o fous lepší na Tab. Tzn tvé dojmy oproti starší S21 mě nepřekvapují.

Pravda, když vylezu ze sprchy, tak je optická bez šance a zlatý ultrasonic.

PS: Vždy a všude používám face unlock, kromě plateb.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mimochodem ten tablet ma brutalne lip vyresenej otisk prstu, jak me neskutecne mrdá na s21, tak u toho tabletu se to deje tak, ze kolecko pri přimáčknutí palce na senzor cely zesvětlí zvýšením světelnosti a bílou barvou a prakticky ještě než se dotknu displaye, tak už ho to odemkne, to bych si fakt přál na tom telefonu taky ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: tak jen pro info, kompatibilni to je a ma uplne bozi response na prsty, vicemene jako muj notebook parada :) a jeste sem ji sehnal o litr levneji, co vic si přát:)
    tak ted uz jen sehnat nejakou dobrou folii
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TRAGIKOMIX: To čumím. Já myslel že to bylo vždycky pro každého. Alespoň já ho dostal vždycky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGIKOMIX: aha, ok, sorry, to sem nevedel, cetl sem podminky na strance cashbacku. Dik. No zadal sem to, tak se uvidi, treba to klapne :)
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    DRAGON: No já vycházím z podmínek Cashback 2022 co má Samsung na svých stránkách.
    "Účastník musí být mezi kupujícími, kteří stanoveným způsobem v České republice zaregistrovali jeden z prvních:" Přičemž u tvé S8+ je psáno právě 80 prvních registraci, viz.

https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/cz/offer/2022/cashback/CZ_extension_pravidla_podrobna_cashback_Members_zari.pdf
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: [W3R @ Kdo ma jakou mys a klavesnici ... aneb zarizenicka ke komunikaci s pocem]

Jemu se to taky podarilo vyresit skrze PC driver.

Jiny tam zase zahodil drahnou klavesnici kvuli tomu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: jak sem psal, fakt cumim, mne se to nikdy nestalo.

Stalo se to nekomu jinymu z vas krome ledvinakovi? :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Ono to napise - ale ve spatnem poradi.
    Protoze je to zdroj stresu, tak jsem nesel jenom pocit. Je to problem toho protokolu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: to teda cumim, mne se snad v zivote nestalo, ze by mi bluetooth klavesnice nenapsala znak, ktery sem zmacknul a pokud ano, po nasledne kontrole bylo na vine to, ze dochazely baterky. po vymene zas vse ok :) A ze mam bluetooth klavesnice uz sakra dlouho :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGIKOMIX: jak to myslis, max 80 registraci? V informacich na webu k teto akci maji jasne dane podminky, ktere se musi dodrzet a pokud je splnis a oni neposlou cashback, dovi u soudu. Tady nic jinyho neni, cerna nebo bila.

ps. nakup S22 bych mozna odlozil, ten telefon mel takovejch chyb a baterka pry nic moc s vydrzi, ze bych si mozna radeji pockal na S23 nebo bych koupil ve sleve skvelou S21.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam