• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: ASACHI: Používám SPIGEN THIN FIT PEN GALAXY Z FOLD 4 Black, abych měl SPen vedle telefonu. A ne vzadu jako u orig. Protoze vzadu je spirála bezdrát nabíjení. Ten originální kryt s SPen jsem si též bohužel musel koupit abych z něj získal SPen. Protoze SPen se nedá koupit samostatně. Mimo originály a Spigen atp pozor, špatná pouzdra umi Fold údajně poškodit.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DWAY: Resili jsme to tu tak pred mesicem s ID Launcher. Jedine originalni Samsung kryty.

Jinak jo, ja taky Folda uz nedam z ruky :)
    Ale teda nebudu lhat ... vnitrni display, kdyby byl o 2-3 palce vetsi a venkovni o 1 palec, tak to je dokonaly. Porad je to name dost maly.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Idealne se stojankem at muzu serialovat ve vlaku
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nějaké doporučení na dobry kryt na ten fold?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    pokud někdo používáte gesta a ta nová (One UI 5) vám nefungujou, tak pošta
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    DWAY: Nastavení - display - pokračování s aplikacemi na vnější obrazovce.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Da se nějak nastavit ze se pri zavreni nezamkne?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LAUNCHER: Teď sem to zkoušel v obchodě a zjistil sem, že to nutně potřebuju :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak zatim je to.... zajimave :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAUNCHER: tak sem zvedav. Chystam se to rozbalit :) tolik pro s21 staci :D
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    TEKKIT: Jako jo, mohli by jim zkusit poslat nějakej "cease and desist letter" a zkusit to, jestli se leknou. Ale myslím, že ti velcí leakeři mají dost prostředků na to, aby se nenechali tak lehce zastrašit, zvlášť když leakování může být i jejich živobytí. Žalovat můžeš asi všechno kor v USA, ale tohle by bylo zřejmě s pochybným výsledkem a velmi špatným PR.

Jinak si ale taky myslím, že spousta leaků bude účelových a i ty co nejsou jim stejně aspoň přidaj publicitu, tak to moc neřeší.

Co jsem googlil, tak tady je to dobře popsaný https://law.stackexchange.com/questions/6011/when-is-reposting-company-secrets-illegal
    "As far as the law is concerned, if you want to keep a secret its your obligation to not tell anyone."
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NAVARA: tomu říkám hřebíček na hlavičku! vypustíš leak, nepotvrdíš, nevyvrátíš, nežaluješ:))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Leak má výhodu, že ho nelze zazalovat, když se něco nestihne dodělat) ;
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: to je jeden pohled, načasování strategického leaku. A pak je druhý pohled který říká, že se leak může objevit, až když je co leaknout, což bývá až v RC fázi výroby. Což IMHO vypovídá o jedné věci: neleakuje to nikdo z projektového vedení ani architektury/technology, musí to dělat někdo, ke komu se až při výrobě dostává hotovej sample. Jinak by to leakovalo mnohem dřív.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: Uz si neumím představit, že bych měl obyčejný telefon. Děkuji místním, že mě přesvědčili, ať to vyzkouším. I jsem, pro mě neobvykle, přestal řešit telefony - zajímá mě jen co Fold 5.

Jak jsem tu mockrát psal, tak miluji tablety. A teď mám jeden vsude sebou. Ostatně i tohle ti z něj píšu. A konečně mám mmj dost místa na zobrazení textu i SW klávesnice.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: v tom článku je v podstatě všechno - kdybych si to googlil, nemusel jsem sem psát:)) Ale tak je to k tématu...

"Připojil, že pokud by si chtěl Samsung skutečně došlápnout na autory leaků, neměl by pro něj být velký problém vytipovat ty pravé kandidáty. Stačí se podívat na žebříček nejproduktivnějších autorů webových článků a na nejaktivnější uživatele Twitteru. Každý z 12 nejaktivnějších webových autorů stihl podle Newton Media o novinkách Galaxy ještě před jejich premiérou uveřejnit v průměru 110 příspěvků."
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    „Leaky nejen že neškodí brandu, ale naopak pomáhají stimulovat zájem nadšenců, pro které je Samsung Galaxy lovebrand a srdcovka. Jejich prostřednictvím jsou zviditelňovány novinky mezi širokou veřejností, což výrazně sníží výdaje na propagaci,“ doplnil analytik
    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/mediahub/samsungu-unik-informaci-newton-media.A210907_080603_mediahub_jpl
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    OODOOW: ok, jen mi přijde, že tyhle strategický leaky přicházejí vždy čistě náhodou ve chvíli, kdy firma potřebuje "udržet zájem" o ten produkt a trochu přitopit pod kotlem...

"Zdroj ti nikdo neřekne", ale když ti přes jeden twitter účet opakovaně unikají strategické informace, tak proč to nedají policii. Nikdy jsem nezachytil, že by třeba Ice universe měl pozastavenej účet kvůli vyšetřování. Tohle se bavíme o firmě, která má slušnou moc a vliv ne?
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    TEKKIT: Pokud to neleakuje ten co je vázán tou mlčenlivostí ale někdo jiný, tak s tím asi nejde nic moc dělat, ne? Zdroj ti nikdo neřekne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAUNCHER: jak si spokojeny s tim foldem? Premyslel jsem o tabletu a pak me napadlo jestli radsi nevymenit 21 ultra za fold než pribirat tabletku.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    btw my se tady bavíme o tzv. leakerech.

Já to nikdy nějak nepochopil. Pokud ten leaker vynáší informace, které mají být tajné, tak snad není tak těžké (s možnostma Samsungu) ho vypátrat a žalovat...Protože on musí minimálně mít kvylitní zdroj, který bych se dost divil kdyby nebyl vázán mlčenlivostí...

Anebo to jsou ryze účelové "leaky", které jsou v podstatě tak trochu marketing?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam