• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Kdepak, tu nedám! Mě by víc bral Fold, ale pořád je moc těžkej...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: ten dostane nakonec tu tvou S22 imho:))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: No skoro, táta si hrozně přál Z Flip 4, tak ho dostane pod stromeček a samozřejmě si s tím trochu pohraju... :⁠-⁠)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jako nedivím se. Sice me sere ten poměr stran, ale jinak je to pecka, že jo :) naštěstí jsem zcela imunní (nebo možná bohužel? :D), protože držák na kolo, mno :) prostě počkám, až to někdo vyrobí tenčí a flexibilnější, docela se na thle část tech budoucnosti těším, rolovací displaye, ohebný OLED náramky s tloušťkou půl milimetru, zajížděcí tv panely a podobně :) sbalit si notes (nebo co notes, nějakou mini krabičku) a k tomu si doma srolovat svůj 70" panel a jet makat na chatu. To chceš :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ty vole tady se to změnilo ve skládací auditko:))
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DWAY: Resili jsme to tu tak pred mesicem s ID Launcher. Jedine originalni Samsung kryty.

Jinak jo, ja taky Folda uz nedam z ruky :)
    Ale teda nebudu lhat ... vnitrni display, kdyby byl o 2-3 palce vetsi a venkovni o 1 palec, tak to je dokonaly. Porad je to name dost maly.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Idealne se stojankem at muzu serialovat ve vlaku
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nějaké doporučení na dobry kryt na ten fold?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    pokud někdo používáte gesta a ta nová (One UI 5) vám nefungujou, tak pošta
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    DWAY: Nastavení - display - pokračování s aplikacemi na vnější obrazovce.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Da se nějak nastavit ze se pri zavreni nezamkne?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LAUNCHER: Teď sem to zkoušel v obchodě a zjistil sem, že to nutně potřebuju :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak zatim je to.... zajimave :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAUNCHER: tak sem zvedav. Chystam se to rozbalit :) tolik pro s21 staci :D
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    TEKKIT: Jako jo, mohli by jim zkusit poslat nějakej "cease and desist letter" a zkusit to, jestli se leknou. Ale myslím, že ti velcí leakeři mají dost prostředků na to, aby se nenechali tak lehce zastrašit, zvlášť když leakování může být i jejich živobytí. Žalovat můžeš asi všechno kor v USA, ale tohle by bylo zřejmě s pochybným výsledkem a velmi špatným PR.

Jinak si ale taky myslím, že spousta leaků bude účelových a i ty co nejsou jim stejně aspoň přidaj publicitu, tak to moc neřeší.

Co jsem googlil, tak tady je to dobře popsaný https://law.stackexchange.com/questions/6011/when-is-reposting-company-secrets-illegal
    "As far as the law is concerned, if you want to keep a secret its your obligation to not tell anyone."
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NAVARA: tomu říkám hřebíček na hlavičku! vypustíš leak, nepotvrdíš, nevyvrátíš, nežaluješ:))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Leak má výhodu, že ho nelze zazalovat, když se něco nestihne dodělat) ;
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: to je jeden pohled, načasování strategického leaku. A pak je druhý pohled který říká, že se leak může objevit, až když je co leaknout, což bývá až v RC fázi výroby. Což IMHO vypovídá o jedné věci: neleakuje to nikdo z projektového vedení ani architektury/technology, musí to dělat někdo, ke komu se až při výrobě dostává hotovej sample. Jinak by to leakovalo mnohem dřív.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: Uz si neumím představit, že bych měl obyčejný telefon. Děkuji místním, že mě přesvědčili, ať to vyzkouším. I jsem, pro mě neobvykle, přestal řešit telefony - zajímá mě jen co Fold 5.

Jak jsem tu mockrát psal, tak miluji tablety. A teď mám jeden vsude sebou. Ostatně i tohle ti z něj píšu. A konečně mám mmj dost místa na zobrazení textu i SW klávesnice.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: v tom článku je v podstatě všechno - kdybych si to googlil, nemusel jsem sem psát:)) Ale tak je to k tématu...

"Připojil, že pokud by si chtěl Samsung skutečně došlápnout na autory leaků, neměl by pro něj být velký problém vytipovat ty pravé kandidáty. Stačí se podívat na žebříček nejproduktivnějších autorů webových článků a na nejaktivnější uživatele Twitteru. Každý z 12 nejaktivnějších webových autorů stihl podle Newton Media o novinkách Galaxy ještě před jejich premiérou uveřejnit v průměru 110 příspěvků."
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    „Leaky nejen že neškodí brandu, ale naopak pomáhají stimulovat zájem nadšenců, pro které je Samsung Galaxy lovebrand a srdcovka. Jejich prostřednictvím jsou zviditelňovány novinky mezi širokou veřejností, což výrazně sníží výdaje na propagaci,“ doplnil analytik
    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/mediahub/samsungu-unik-informaci-newton-media.A210907_080603_mediahub_jpl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam