• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LAUNCHER: Ano, přes tečky to jde, ale strašný. A v booking je to ještě horší.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Stejný problém ve WhatsApp na Fold 4. Jak píšeš, dá se to obejít přes 3 tečky nahoře, ale je to opruz.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Ahoj, na fold 3 se mi od aktualizace na A13 v některých aplikacích nezobrazují správně galerie, když chci vkládat fotky. Konkrétně mám největší problém s WhatsApp a Booking. Kliknu na přílohu a místo toho aby se mi zobrazily alba tam je nejakej mišmaš starých fotek. Dokážu se složité proklikat tam kam potřebuju, ale používám ty aplikace dost často na to, abych se smířil s tím, že to dřív šlo jednoduše a teď je to několikanásobně složitější. Máte někdo podobné problém?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: podrobnosti v češtině:

Netušené možnosti úprav prostředí od Samsungu. V Česku je k dispozici aplikace Good Lock – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/netusene-moznosti-uprav-prostredi-od-samsungu-v-cesku-je-k-dispozici-aplikace-good-lock/sc-309-a-1356680
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: Tak ty efekty klávesnice jsem hned vypnul...to se v noci nedalo😄
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    zatím krátce:

Home up - tam jsem využil jen větší mřížku na stránce aplikací, takže nemusím listovat. To co ukazuje maník ve videu mě neoslovilo. Dále pak v Task changer jsem si dal "grip" místo "list" - a hned jsem si to oblíbil

Keys Cafe - trochu jsem upravil efekty klávesnice, bliká to, přijde mi to dobrý

quick panel - na tom dělám, nechci sadu barev, ale aby třeba ukazatel jasu byl jinej naž ostatní ikonky. Zatím se s tim trápim

Wonderland - moving wallpaper jsem si zkusil udělat, ale nějak mě to zase neoslovilo. Je to o nápadu co tam mít, to není na hodinu

Theme park - tam mě zaujalo jen že můžeš každou ikonku aplikace předělat podle sebe. Čili ne jako normálně že musíš stáhnout celou sadu. Ale abych řekl pravdu...že bych se do toho někdy pustil nevim teda
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VAGABUND: tak ten camera assistant tam není a ani nejde stáhnout z GS (S21)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    já bych řekl "soubor nějakých pluginů, které ti umožní další možnosti individuálního nastavení"?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TRAGIKOMIX: životně důležitý to samozřejmě není:))

What Is Samsung Good Lock? How to Use It to Customize Your Galaxy Phone
    https://www.makeuseof.com/what-is-good-lock/

Samsung Good Lock 2022: Just Insanely Good!
    https://www.youtube.com/watch?v=NFcSYNT8K9M
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    TEKKIT: K čemu to je dobrý?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    bohužel teď nemám moc času se s tim pořádně seznámit://

Tak bych uvítal tipy a návody na nějaký fíčurky co tam objevíte...díky
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    GOOD Lock je nyní oficiálně v CZ galaxy storu

To máte ode mě pod stromeček:))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    DRAGON: Appku mám aktuální, zaznamenávám rovnou na interní paměť. Mohu zkusit přepnout na jinou kvalitu (aktuálně používám kvalitu Střední), a samozřejmě i jinou appku. Díky.
    Šlo mi hlavně o to zjistit, jestli to není nějaká obecná „vlastnost“ této aplikace, což tedy zřejmě není. Jdu tedy laborovat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MICKEY_MOUSE: ahoj, zaznamenavam si porady s S21 a zadny tento problem sem nemel ani jednou, takze to aspon nebude celoplosny problem te aplikace, zkusil bych par veci:

1) aktualizoval jsi tu appku?
    2) zkousel jsi googlit, jestli to tak maji i jini majitele A52?
    3) zkousel jsi nastavit jinou kvalitu zaznamu v Settings?
    4) najit jinou appku a zkus jestli to bude delat taky
    5) pokud zaznamenavas na SD_EXT kartu, tak to zkus prepnout na interni pamet. A vice versa.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, nevím, jestli jsem tu úplně správně se svým dotazem, ale zkusím to:
    Mám telefon Samsung A52s 5G a můje otázka se týká aplikace Záznamník, která je v telefonu nativní pro pořizováíní audiozáznamů. Používám to na zaznamenávání přednášek (tedy záznamy časově delší, plus mínus hodinové) a děje se mi, že posledních několik minut je uložený záznam znehodnocený tím, že v něm prská. nejdřív trochu a postupně to sílí, až to nejde poslouchat. Vždy se jedná jen o posledních cca 5 minut, bez ohledu, jak je celkový audiosoubor dlouhý. Nenapadá mě, co může být příčinou jiného než aplikace Záznamník, protože telefon je dost hardwarově nabušený, aby tohle zvládal, místa v uložišti mám spoustu, a hlavně ten defekt nijak nesouvisí s délkou záznamu, jako by se to dělo při uložení z cache do paměti telefonu.

Děje se to někomu také?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: respekt!

Kdy se odhalí řada Galaxy S23? Máme (snad) finální datum
    https://www.svetandroida.cz/datum-odhaleni-rady-galaxy-s23-unor/
    DWAY
    DWAY --- ---
    MISTERIO: ajo, s tim obalem urcite převládají vyhody.

Ale bez obalu to lepe sedi v ruce a ten okraj od obalu předního displaye trosku zavazi.
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    DWAY: Já zkoušel Fold bez obalu a jak už tu bylo zmíněno, nedá se slušně a bezpečně otevřít 😐
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: Pro tip: Nikdy jsem nepouzival Fold bez obalu, cimz se tento problem resi...? :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Wow. Uprimne me překvapilo o kolik tucnejsi je fold s tim obalem. Budu si muset zvyknout :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Paráda, pro Tab S8 Ultra také:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam