• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Proto je na tom to "don't touch". Protoze driv se dělo, že neználci to brali do ruky a divili se, že to "nefunguje" a psali různé dojmologie o tom, ze ta zařízení nefungují ani na stánku Samsungu (a že je to Samsung Display... Kanálek nebo kanárek, vsak je to jedno).
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Je to display demo unit, tzn není na tom OS, jen to ve smyčce přehrává video. Kamery jsou fake atd. Ne že by to nešlo, ale nikdo se na to nepíše s driverama atp, to by se to trošku prodrazilo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: je a klidně to sem sázej dál, mobilní neznamená čistě malý, ale přenosný. A tohle mi přijde velmi schopně přenosná věc:)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LAUNCHER: no jo, no jo...ale je to pěkné zařízení... :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEVILL: Prosim nelinovat random blbiny z idnesu. Fold je telefon. Tohle samozřejmě není jak dát do kapsy a opravdu to není "demo smartphonu", viz velikost jednotky na videu použitelných redakci. Což ničemu nevadí, je to display demo od Samsung Display, ostatne jako jsou každý rok.

The Future of Rollable, Foldable OLED Screens by Samsung Display
    https://youtu.be/MZrtvghyUUU

NEVILL
    NEVILL --- ---
    Samsung Flex Hybrid OLED: Rozložit, vytáhnout a ze smartphonu máte velký tablet - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/samsung-flex-hybrid-oled-koncept-ces-2023.A230106_205943_mob_tech_jm

Tohle mi připadá zajímavější než Fold, teď ještě jak to bude těžký...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Mam Watch 5 Pro a jsem vázaný na SIM T-mobile CZ. Bohužel TM CZ neumi eSIM v těhle hodinkách. Ach jo.
    SATAI
    SATAI --- ---
    No tak objednano, no.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    mam 3ky a no problem. naopak ziskas bonusy navic :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Zkoušel jste někdo Galaxy Watch 4 Classic s LTE 42mm z EU distribuce? U nás k dispozici není, ale třebas na Amazonu.de jo. Nerad bych se dostal do situace, kdy bude problém zrovna s tím LTE u českých operátorů.
    BRAINWASHER
    BRAINWASHER --- ---
    Nezůstalo Vám někomu krycí sklo, nebo fólie na S10e, prosím?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Vlajkové modely Galaxy S23 mají datum uvedení. Dočkáme se v únoru
    https://smartmania.cz/vlajkove-modely-galaxy-s23-maji-datum-vydani-dockame-se-v-unoru/
    HULIK
    HULIK --- ---
    Dnes update na Android 13 a One UI 5 pro Samsung Galaxy Tab Active 3. :-)

EXCITE
    EXCITE --- ---
    KIDLI: ajo, super, diky :)
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    EXCITE: dej místo druhé appky Play music
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: & KIDLI: nastavit pripojeni a zanuti Waze je jednoduche,ale nejde mi spustit druha aplikace v ty rutine. Je tam pouze moznost vypnout aplikaci.
    HULIK
    HULIK --- ---
    NEVILL: Mám doma S2 :-D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: Akorát pro ten starej telefon si snad přijel kurýr 😁 Už přesně nevím ale zaujalo mě že právě nemusím dělat nic
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: Ja takhle udělal s21 a počítám i s s23...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Dobrá věc se podařila, jak jsem před měsícem pro tátu kupoval ten Z4 Flip, tak jsem použil tu akci "vyměňte starý za nový" a odprodal jsem svoji starou S7 za 1500. Oni na to mají nějakou kooperaci s Mobilní pohotovostí, šlo to všechno přes ně. Jsem to zaregistroval, vyplnil údaje o telefonu, poslali mi nálepku na balík a doprava se dala objednat přes ně (PPL tuším a platili ji oni), pár dní potom už přišla zpráva že ok a posílají peníze za telefon a ten bonus 3500 vyřizuje Samsung a může to trvat 30 - 35 dní. Do toho se vešli, včera psali že to schválili a posílají platbu, dnes byla na účtu. Myslím že příště až budu pořizovat něco dalšího, tak jestli bude zase tahle akce, mám tu ještě S10... :⁠-⁠)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: ja mam nastaveno, ze kdyz je vic jak 10 vecer tak nabiji az do 8 do rana jen slow charging. Pak mam auto connect na bluetooth v aute. Pak mam to, ze kdyz se zapne hotspot tak to zapne 5G. a tak dale, je to super :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam