• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGIKOMIX: kupuju si vzdy v samsung prodejne jejich folii, stoji petikilo a dokud vlastnis ten telefon, tak ti ji klidne kazdy den vymeni za novou, dozivotni zaruka. Je tenka, lehce gelova (perfektne pruhledna) a nenici nijak funkce otisku prstů, skvely kauf :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TRAGIKOMIX: Samsung Gel co daji primo v prodejne na displej (na pockani).
    Kryty spigen vetsinou Liquid.
    Magneticky USB-C od Vention (Pro zarizeni s Qi nepovazuji za nutne).
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TRAGIKOMIX: Folie "heavy duty" ze značkový prodejny Samsungu a nebo z Datartu.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    TRAGIKOMIX: Mam na S22 original Samsung folii, je krasne hladka ale celkem rychle se poskrabe. Sklo muze zhorsovat funkci ctecky otisku, takze to chce nejaky hodne tenky.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Na mě už čeká s23 v alze, akorát jsem na horách. Co preferujete jako ochranu displeje, folii, sklo nebo jedete bez?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Ať už se rozhodnete jakkoliv, závěr testu je jasný. Samsung vytvořil nejlepší telefon ve své historii a jsme zvědaví na to, jak bude motivovat ostatní výrobce. Nebudou to mít totiž vůbec jednoduché. Bravo!

Samsung Galaxy S23 Ultra recenze: Nejlepší telefon všech dob
    https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s23-ultra-recenze/#resume
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: energetickaKrize, they say :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    45 tisíc korun není moc. Samsung Galaxy S23 Ultra je v 1TB verzi vyprodán | mobilenet.cz
    https://mobilenet.cz/clanky/45-tisic-korun-neni-moc-samsung-galaxy-s23-ultra-je-v-1tb-verzi-vyprodan-47630
    SATAI
    SATAI --- ---
    Samsung SmartThings Station review: a great smart home hub if you live in Samsung’s galaxy - The Verge
    https://www.theverge.com/23584507/samsung-smartthings-station-review-smart-home-hub-matter-thread
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VENIKA: jako asi takhle: 5G síť je nepodstatny detail hlavně v České republice, najdi si co jsem tu o tom psal (pracoval jsem pro operátora). Ten rozdil mezi ceskym lte a 5G je tak nepodstatny (to by maminka musela browsit jen v centru Prahy).

druha vec: zaplatit 14 tisic za s21 uz je asi trochu moc. Pokud nejsi platce dph tqk bych hledal jinou alternativu. Nechci podcenovat tvou maminku ale opravdu potrebuje telefon za 15? Nebo takhle Pozna rozdil mezi galaxy S a treba nejakym levnejsim modelem? V cem to pozna? A bude to pro ni zasadni? Kolega ma nejaky acko a rikal ze nechapu, jakto ze to prodavaj, ze je to defakto stejny, jen mu neni schopny nastavit casting na telku, jinak nepozna rozdil.
    A tim bych se ja drzel a mamince treba koupil k levnejsimu telefonu jeste jiny darek a velkou kvetinu :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    S10 a S21 maji amen a dostanou jenom bezpecnosti. To je pro mamu spis vyhoda, protoze ji neprijde pres noc aktualizace na bublinky nebo neco jineho co psychologove najdou ze vypada jako vylepseni i kdyz se nic nezmenilo :)

Kdybych mohl koupit dalsi S10e levne, tak to udelam do zasoby. Fakt se mi nechce do horsich XCover nebo iPhone mini.

Navic S21 jeste ma 71.2mm coz se da drzet dobre v jedne ruce bez prisavky vzadu :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VENIKA: Do s10e mi pořád chodí aktualizace :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    DRAGON:
    DRAGON:
    bezva. Jen je to teda darek, takze potrebuju spis dvouletou zaruku, ale tu ma treba mironet za asi14k.
    Jeste mi jde o podporu, pokud jsem se docetla spravne, vysel v lednu 21, tzn je ted dva roky starej. Jak dlouho samsung softwarove podporuje starsi telefony? Mama je docela opatrna, tak pocitam, ze treba ctyri-pet let by ji vydrzet mohl, tak aby nemela problem s nejakymy aktualizacema.

SATAI: chci samsung, at ma mama co nejsnazsi prechod. A pokud u nej nefunguje 5G, tak uz vubec :), diky.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    https://obchody.heureka.cz/max-shop-cz/recenze/

vůbec bych se toho nebál, mají skvělé hodnocení
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    VENIKA: Pokud sneses ze zrovna na potvoru u nas nejede 5G, tak Pixel?

A ano, S21 bezne k sehnani neni. Ale myslim, ze po chvili hledani neco najdes (nemecky Amazon...).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VENIKA: s21 mam, fotkou sem se zivil dlouhy leta a muzu ti s klidnym svedomim potvrdit, ze co se mobile photography tyka, tak neslapnes vedle. A urcite bude za lepsi peniz nez s22. Ta o moc lepsi neni. Fotaky ma parametrove v leccems i horsi.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Helou, jako dlouholety jabkar prosim o radu :).
    Potrebuju mame (60) koupit novej telefon. Ted ma nejakou A verzi samsungu, foti a toci to jak brambora, vsechno bude lepsi. Tzn ten jedinej duvod je ten fotak. Celkem cestuje, ale pokud je vydrz baterky den, staci to. Jinak imho pouziva fcb, instagram a obcas se podiva na nejakej clanek.

Nejsnazsi asi bude, ze vezmu galaxy - S21, nebo S22? Jestli chapu spravne, ultra je velka, to ne. A pak me mate, ze treba u s21 vsude vyjizdi s21 FE, ale samotnej s21 uz jenom v malejch obchodech nebo pouzity?
    Cena je vcelku fuk. (a koukam, ze nemaj jack, takze rovnou koupim adapter)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    NAVARA: AA není za výpalné...
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    KIDLI: ano mám a potvrzuji, že funguje,,, ale je to prostě náhražka...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Neodemyká to WV za pravidelné výpalné?
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    Jinak údajně tohle v těch autech funguje:

https://www.aawireless.io/
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    KIDLI: JJ, obecně je to problému VW. trochu neštěstí celého koncernu... Aktualizace nepomohla byl jsem tam minulej tejden...
    sice je tohle forum o Samsungu, ale jen pro info... VW Caddy se chlubí, že si můžete připlatit za " odemčení dalších funkcí" tak jsem se poptal co nabízejí... ZA 2000Kč slovy dva tisíce.... na 1 rok....
    si můžete objednat to že na dálku z telefonu pomocí apky můžete zablikat a zatroubit- nic víc.... prostě masakr...
    Funkce která vám ukáže kde máte auto funguje jen když je zaparkované ( rozuměj vypnutý motor a stojí) u jedoucího vám napíše že někde jede a nelze polohu načíst....
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    a mimochodem AA je ve verzi 8.8, takže ten článek o aktualizaci na 7.8 je dost k ničemu už :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam