• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    jako tohle je zrovna firma s tradicí, servisem a kamenným obchodem...když už šedivku bez obav, tak odtud
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: u nás zatím jen Ježíšek s Pixelem 6a ;-)

(A samozřejmě historicky z Mironetu spousta věcí, hlavně když byli na P7)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: dokonce takový ty velký aktualizace s novejma funkcema jsem měl dřív než XEZ
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SATAI: jj a já tam odtud měl dva modely (NEE) a všechno běhalo úplně v pohodě
    SATAI
    SATAI --- ---
    Jinak koukám teda, že některé varianty té ultra v tom Mironetu vyjdou ještě levněji než dvojnásobná paměť + 3000 výkup bonus. O pár korun, ale zase bez pruzení s výkupem.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SATAI: :DDD
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: tak to by mne zajímalo, zda to půjde kombinovat s výkupním bonusem ;-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LA_PIOVRA: distribuce EU
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Je nejakej hecek v tom, ze v Mironetu vidim 23 ultra ze 31 misto oficialnich 34?
    SATAI
    SATAI --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ASACHI: K tomu se Samsung nedostane. Jak rikas pro bezpecnost to umel Windows Phone, protoze to nikdy neopustilo kontejner.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MCKIDNEY: to si schvalne prolezu google dev dokumentaci, pac todle mi prijde dost nebezpecny vuci Android kontejnerum (firemni profil)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nebo aspon jako LineageOS. Uz jsem v te fazi, ze bych radeji zapomnel co jde krasne udelat, nez doufal ze to nekdy dostaneme.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Google zalohovani resi jeste hur nez Apple. Nejhorsi na tom je, ze tento problem uz vyresilo Windows Phone 8 a kazda appka mela v zaloze i svoje data. (Opt-out a ne opt-in jako v iOS)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ASACHI: Ne google pouze zalohuje data ulozene verejne. Appky jako Samsung Switch jsou limitovane Androidem. Nicmene diky OneUI maji i pristup k vecem so normalne udrzuje Samsung Cloud.

Appky google dela tak, ze proste instaluje posledni verzi z AppStore a to dokonce i spatnou verzi a rozbiji pokud mas sideload skrze FDroid/Galaxy.

Samsung Switch to dokaze offline, ale funguje stejne jako Samsung Cloud + media + APK kde muze.

Jako treba synchronizace WiFi nastaveni do hodinek a pasku slo pouze pokud jsi mel Samsung Samsung.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Neni to tak, ze ty data transfery resi Google, kterej to drzi vse v Cloudu? Timpadem je uplne fuk z jaky znacky na jakou (dokud to je android) clovek prechazi?

Z hlediska security by mi nedavalo zadny smysl, aby samsung drzel na svym cloudu keychainy z android appek
    MISEC
    MISEC --- ---
    DRAGON: Nedavno som migroval z xiaomi na samsung a bez problemoc switch aplikacia preniesla vacsinu veci a nastaveni.

Za 16k je to nobrainer. Hned by som bral tiez :).
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TRAGIKOMIX: to je tovarni feature - Samsung Switch. Nicmene Samsung Samsung ma vyhody protoze diky OneUI maji pristup k vecem co normalni appky nemaji.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAGIKOMIX: Nejspíše ten, když jsem zapnu tu 23, tak mi to nabídla a doinstaloval jsem to snadno v galaxy store toho starého.

DRAGON: Jo, ale jsou to drobnosti - překvapilo mne to příjemně :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jinak S23 Ultra velka parada, sem zatim moc spokojenej, uz sem si ji donastavil a teda je to kus poradnyho hardware. A foti to neskutecne :)

ASACHI: jj, to rozhodne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam