• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: v šeru, v noci i přes den, ano. Jako nejsem žádnej tech geek a neporovnaval sem pixel by pixel, ale zkrátka to generování dat mi přijde lepší z Ultry než z iPhonu, kámošovi s tim iPhonem taky :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: na světle?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    jasný já to dal pro zajímavost, o tom že by byl DxO mark nějaká modla toho bylo napsáno hodně (i tady)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: pardon, opravuji se: prestavam verit Dxomark :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: od tohoto okamziku prestavam verit mobilmanii :) s kamosem jsme o vikendu fotili (ja S23Ultra, on Iphone 14Pro Max) stejny veci a oba jsme se shodli na tom, ze cca v 80% veci Samsung iPhona porazil. Video mel v nekterych situacich lepsi iPhone, to musim uznat.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Samsung Galaxy S23 Ultra a verdikt ve fototestu Dxomark. Nepřekonal Pixel 7, ani předloňské iPhony – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/samsung-galaxy-s23-ultra-a-verdikt-ve-fototestu-dxomark-neprekonal-pixely-7-ani-predlonske-iphony/sc-309-a-1357134
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: zkusim :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Mode se da nastavit systemove a pak uz jenom appka.

Vlezu do Samsung Notes, pak dam style of new notes a odskrtnu Adjust color in dark mode. Barva je pak stale transparentni, ale zobrazena ala light mode.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: to myslis jako nastaveni displaye? nebo kde? v nastaveni appky? to ale neumi kazda, prave ze :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Funguje u me na s10e.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: to bohuzel neresi, co potrebuju, tohle vim no.. dik
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: nastaveni vzhledu. dve mozmosti bud vynutit bilou, nebo vypnout automaticke prepinani
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Neprebyva nekomu nabijeci krabička ke galaxy buds? manzelce se podarilo mi ji ztratit. grr.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tak jo, uz mi po vyndani propisky taky vyskoci papir pro memo :) dekuji

Jeste bych mel navaznou otazku: tusite, jestli jde nejak nastavit Dark Mode v samsungach per appka? Ja totiz pouzivam na vsem dark mode, ale dost by se mi libilo, kdyby samsung notes vyskocily defaultne na bilem papire, coz se bohuzel nedeje. Diky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LA_PIOVRA: tak sem asi omylem tu listu/menu zakazal, diky za nfo :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DRAGON: hlasim, ze jsem urcite k tomu nic neinstaloval a po vytazeni pera mi automaticky naskoci s nim spojeny menu, kde prvni polozka je prave bilej list papiru.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: no ja vycvaknu spen a nic se neobjevi, jen mi to reklo, ze je detekovane vysunuti spenu a to sem dal priste nezobrazovat a zadnou nabidku nevidim. Takovy ten sloupek vpravo na quickapps se mi otevre (sem ted zjisil) kdyz spen priblizim k mobilu a zmacknu na spenu ten button :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: To je zvláštní, afaik to bylo předinstalovaný :o
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: aha, to se mi nedeje, tak to bude tim :) ale nasel sem Samsung Notes v Galaxy Store a ty jsou prima. Dikec, vyzkousim.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Vytáhnu S-Pen a otevře se mi nabídka (stejně tak při stisknutí tlačítka na peru), kde první možnost je nová poznámka - tak do toho.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosim, poradili byste mi nejakou appku pro psani S Penem? Rad bych mel ikonku na plose a kdyz na ni kliknu, tak by se otevrel radkovany arch bileho papiru, kam bych mohl hned psat.
    Jak toto prosim resite vy, kdo S Pen pouzivate?
    dekuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam