• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DRAGON: hlasim, ze jsem urcite k tomu nic neinstaloval a po vytazeni pera mi automaticky naskoci s nim spojeny menu, kde prvni polozka je prave bilej list papiru.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: no ja vycvaknu spen a nic se neobjevi, jen mi to reklo, ze je detekovane vysunuti spenu a to sem dal priste nezobrazovat a zadnou nabidku nevidim. Takovy ten sloupek vpravo na quickapps se mi otevre (sem ted zjisil) kdyz spen priblizim k mobilu a zmacknu na spenu ten button :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: To je zvláštní, afaik to bylo předinstalovaný :o
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: aha, to se mi nedeje, tak to bude tim :) ale nasel sem Samsung Notes v Galaxy Store a ty jsou prima. Dikec, vyzkousim.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Vytáhnu S-Pen a otevře se mi nabídka (stejně tak při stisknutí tlačítka na peru), kde první možnost je nová poznámka - tak do toho.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosim, poradili byste mi nejakou appku pro psani S Penem? Rad bych mel ikonku na plose a kdyz na ni kliknu, tak by se otevrel radkovany arch bileho papiru, kam bych mohl hned psat.
    Jak toto prosim resite vy, kdo S Pen pouzivate?
    dekuju
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    DRAGON: Mám s23 a zatím bez problémů se simkou v tray 2. Esim jsem ještě nepřesunul ze starého phonu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Zajimavy problem s S23 Ultra: Mám Tmobile a uz potreti za dnesek se mi stalo, ze No SIM card installed. Ted sem ho restartoval a vubec simku nevidi. Pekny :)

deje se vam to taky nekomu?
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: mohl bys sem (nebo pokud nechces verejne, tak do DM) zkusit zmacknout nejake "street foto", vicemene nahodne zmacknout nekoho kolemjdouciho, co je tak 5 - 10 metru daleko. Mne porad vrta hlavou ta strasna kvalita v showroomu, zajimalo by mne, zda to resi nejaky novy SW.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Tak jsem tu S23 ultra v Mironetu objednal.
    Dik;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja v mironetu koupil tu S21, kterou mi ted Samsung vykoupil za 11 tisic :) stala me tam o 2 tisice vic v nejaky superakci, tomu rikam docela slusne levnej pronajem na dva roky :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    jako tohle je zrovna firma s tradicí, servisem a kamenným obchodem...když už šedivku bez obav, tak odtud
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: u nás zatím jen Ježíšek s Pixelem 6a ;-)

(A samozřejmě historicky z Mironetu spousta věcí, hlavně když byli na P7)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: dokonce takový ty velký aktualizace s novejma funkcema jsem měl dřív než XEZ
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SATAI: jj a já tam odtud měl dva modely (NEE) a všechno běhalo úplně v pohodě
    SATAI
    SATAI --- ---
    Jinak koukám teda, že některé varianty té ultra v tom Mironetu vyjdou ještě levněji než dvojnásobná paměť + 3000 výkup bonus. O pár korun, ale zase bez pruzení s výkupem.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SATAI: :DDD
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: tak to by mne zajímalo, zda to půjde kombinovat s výkupním bonusem ;-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LA_PIOVRA: distribuce EU
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Je nejakej hecek v tom, ze v Mironetu vidim 23 ultra ze 31 misto oficialnich 34?
    SATAI
    SATAI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam