• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    SMOKY: Aha, to jsem nevěděl. A jenom řešilo a nebo to tady někdo skutečně měl?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    VOJTASAN: tohle už se řešilo u S22
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    EDIT- HEUREKA- včera dorazila do mého Caddy aktualizace jednotky OUF4 staženo nainstalováno a od včerejška funguje ANDROID AUTO.... po dvou letech.,, se jim to podařilo klukům šikovným..z Volfsburgu
    DEB
    DEB --- ---
    VOJTASAN: mam 23+ a nic nevidim
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    TEKKIT: Taky jsem našel možné zdrojové texty z aj webů staršího data.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    DRAGON: Jo, té by se to týkat nemělo. Jen s23 a s23+.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: té by se to stejně týkat nemělo
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zkoumam fotky na 23Ultre a ta to nevykazuje, fyi.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VOJTASAN: já o tom četl už někdy před měsícem "rozmazaná místa kulovitého, nebo banánovitého tvaru". Ale S23 nemám
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Čau, hele pro zajímavost...máte někdo takový problém? Vím, že se v nějaký souvislosti řešil foťák hned od začátku, ale tohle má být nějaký HW problém. Já to zkouším, prohlížím starší fotky a přijde mi to úplně ok.

Fotoaparát Galaxy S23 má hardwarový problém. Samsung říká, že je vše v pořádku – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2023/04/12/fotoaparat-galaxy-s23/

Odkazují se tam na nějakou anketu, podle který to má skoro kažej...já nevím no.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Taskbar mi ukazuje jen 2 poslední aplikace. Přitom tam je mnohem víc místa. Neumíte někdo ten počet rozsirit? (navíc tam mám ještě 4 pinned aplikace, ale jde mi opravdu o víc tech posledních aplikaci).
    MISEC
    MISEC --- ---
    Pouzivam UAG Pathfinder, je fajn ale nema magsafe. Rada Monarch sa robi aj s magsafe. Podla recenzii tam tie magnety nie su velmi silne. Moze but problem aj zohnat na amazon.de su dlhodobo nedostupne a na alze uz nie su alebo este nedorazili.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    od te doby, co sem videl to video "pouzivate spatne stylus" to zarizeni pouzivam velmi casto v prace se stylusem, je to naprosta pecka :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: je to maly tablet, ktery mi dovoli i volat, ano :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Lze být s ultrou minimalista? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: ok, chapu, to je na mne moc velke a robustni, ja jsem minimalista, ale diky :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ta pičovina na kartu je naprosto k ničemu, je to příliš velké (už tak dost velkému pouzdru), nosím v batohu jen ten stojánek.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    btw ad pitaka: bacha na to kdyz ho clovek sundava, ta vec se z toho telefonu skoro neda sundat, malem sem to zlomil, total hell...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: ten sem dneska vracel, vubec v tom magsafe nedrzel :/
    NAVARA: link prosim, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam