• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    probíhá zajímavá akce na s23. Koukám že kdybych vzal klasickou S23 a nechaj jim svou S21 tak zaplatím nějak 9000,-

To mi přijde hodně pěkný...

Otázka zní jak je na tom objektivně S23 vs S21, aby to nebylo 10k za nic
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: nemyslím si. prostě sem zaplatil telefon a pak sem si koupil ještě další produkt. Telefon chtěl zaplatit před tím.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: a nebylo to zvýhodněné rovnou k prodeji?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: nechápu, ale já měl nedávno při nákupu S23 úplně jinou cenu (500kč) a úplně jiné podmínky (kdykoliv vymění zdarma, doživotní záruka), krám stejnej, Samsung Chodov :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    No jestli to blbě nalepí, tak je to spíše na reklamaci...

Jinak v MP bylo nalepení včetně opravy v ceně (byť tedy na jejich telefon, nevím, jestli to hrálo roli)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SATAI: Nerad slysim, ale porad preferuji gelove folie nez sklo ci lepenku.

Asi bych sel i za 750
    SATAI
    SATAI --- ---
    Btw na Chodově v Samsungu:

Za 7xy Kč (nepamatuji úplně přesně) nalepí fólii. Je možné si ji nechat za 150? (120? tak něco, zase nepamatuji přesně) nechat kdykoli přelepit. Pokud by neseděla, nezmizely mikrobublinky atp, tak prvních pár dnů přelepení zdarma. Takže trochu změna vůči tomu, co tu historicky někteří psali, ale pořád ok
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A přitom jsem jim poslal peníze za 1TB NVMe :o

S23U vyhrála aktuální dtest - i I14P byl až kousek v závěsu :o
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Drsná rána pro Samsung. Zisk mu meziročně klesl o 96 procent – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/drsna-rana-pro-samsung-zisk-mu-mezirocne-klesl-o-96-procent/
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    SMOKY: Aha, to jsem nevěděl. A jenom řešilo a nebo to tady někdo skutečně měl?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    VOJTASAN: tohle už se řešilo u S22
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    EDIT- HEUREKA- včera dorazila do mého Caddy aktualizace jednotky OUF4 staženo nainstalováno a od včerejška funguje ANDROID AUTO.... po dvou letech.,, se jim to podařilo klukům šikovným..z Volfsburgu
    DEB
    DEB --- ---
    VOJTASAN: mam 23+ a nic nevidim
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    TEKKIT: Taky jsem našel možné zdrojové texty z aj webů staršího data.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    DRAGON: Jo, té by se to týkat nemělo. Jen s23 a s23+.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: té by se to stejně týkat nemělo
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zkoumam fotky na 23Ultre a ta to nevykazuje, fyi.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VOJTASAN: já o tom četl už někdy před měsícem "rozmazaná místa kulovitého, nebo banánovitého tvaru". Ale S23 nemám
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Čau, hele pro zajímavost...máte někdo takový problém? Vím, že se v nějaký souvislosti řešil foťák hned od začátku, ale tohle má být nějaký HW problém. Já to zkouším, prohlížím starší fotky a přijde mi to úplně ok.

Fotoaparát Galaxy S23 má hardwarový problém. Samsung říká, že je vše v pořádku – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2023/04/12/fotoaparat-galaxy-s23/

Odkazují se tam na nějakou anketu, podle který to má skoro kažej...já nevím no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam